Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A dagon to labek czy ja mam urojenia????
Widze ,ze nie tylko mój pies nie lubi innych Samców :D TEż to tępie ,ale dzis np gruby, szeroki jak wisła seter chciał zgwałcic Czarka n adzień dobry to nad agresją w takim momencie zapanowac sie nie da

Posted

[quote name='olekg18']A dagon to labek czy ja mam urojenia????
Widze ,ze nie tylko mój pies nie lubi innych Samców :D TEż to tępie ,ale dzis np gruby, szeroki jak wisła seter chciał zgwałcic Czarka n adzień dobry to nad agresją w takim momencie zapanowac sie nie da
:roflt: :roflt: :roflt: biedny Czarus:shake: czemu psy to pedały :razz: haha
Dagonek nie jest labkiem jest 100 razy sliczniejszy :loveu:
gdzie nowe foteczki :mad:

Posted

My właśnie wróciliśmy z polka, było sporo psiaków ale Dagona nie było, w związku z czym Pascal nie miał kogo męczyć...:shake: genrelnie gdyby wśród Waszych futrzaków byli amatorzy gonienia czarnego pudla, który naprawdę strasznie szybko biega to prosimy sie zgaszać. Labki, owczarki i inne wieksze psiaki mile widziane:lol:

Posted

Ewa nowe foteczki będa, jak będa na nie pomysły- nie bede Wam ciagle wrzucać Daga na łonie natury;)

Olekg- Dagon to kundel, ale laba miał gdzies blisko;) tylko charakteru po nim nie odziedziczył- on ogólnie jest w miare spokojny, małe psy wszytkie kocha(wychowanie naszej suki:D) ale jak jest luzem. Z większymi róznie bywa... dlatego raczej go izoluje. Zresztą mamy sprawdzonych kumpli i ich się trzymamy:)
A jak sa 'takie';) sytuacje to ja nawet nie bede próbowac mojego psa hamowac...
btw. Czarek to czarny czy ten owczarkowaty?;)

Agnieszka- bo my poszliśmy w ten największy upał;) około 13.00-potem ja byłam out...
A jeśli chodzi o biegaczy dla Pascala to zapraszamy na 'Spotkanko w łodzi' i któreś z umawianych tam spotkań;)

Agga- bardzo dziękujemy:)

Posted

Imbir1 napisał(a):
W sobote będzie miała wenę jak się spotkamy:lol: :evil_lol:

oj tak, już ja się postaram zeby miała^^

Może to głupie, ale zastanawiałam się czy nie przynieść do parku... balonow:evil_lol: ale boje się, że wasze psy dostałyby kręćka:cool3:

Posted

Justyna, ano wchodzą...i taki syf zostawiaja że mała głowa...ale na razie w miare swieża ta woda była;)

Julia, bo w tej częsci z zegarem(fontanna jest w drugiej) jest teraz taki duz staw z wysepką na środku:D w helenowskim to te stawy sa toksyczne;)

A ten psiak to sie przyczepił, a potem gdzieś poleciał...

Ewa-oj, bo ja nie lubie pływac;D

Posted

Aśka tak Czarek to to Czarne wielgachne 70cm psisko ,a to Onkowate top kaja 48cm psisko :D
DZiś znów gwałcił nas seter grr oberwał 2 razy smycza i nic
i te zachowane setera (szerokiego jak wisła) nie jest naweet checią dominacji ,ale raczej jest tak napalony ,ze nie potrafi sobie z tym poradzić ;/ Dzis nawet Kaje chciał sobie posówać ,ale jak mu kilkakrotnie wbiła zeby w kark tro sie odczepił .A pańcia seterka stoi sobie i powolutku idzie złapać setera ;/