Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj, z niego to rzeczywiście turysta;) całe Bieszczady już ma w łapach:) teraz go jeszcze Beskidy i Góry Schwarzwald'u czekają:D

Ewa- on z tym dywanem ma tak od małego- włazi pod i wygryza, albo śpi. Mileiśmy wywalać dywan, bo wygląda jak wygląda(jak sa goście to chowamy...:D) ale szkoda psa-on by nie przebolał tej straty;)
A Imbir to niezły jest w autobusie- jak się walnie to tak jakby padł-nic go nie ruszy:)

No, a to obiecane zdjecia:

Pięknie wykonane 'do mnie'. A ozór oczywiście na wierzchu;)

A tu 'głos';) c wygląda jakby sie smiał...

Katujemy 'zostań' w pięknej scenerii(zdjęcie na zoomie-żeby było psa dobrze widać, został w odległości 150 kroków, a potrafi nawet więcej;))

Znów 'zostań' na zoomie(jak mówiłam spacerek szkoleniowy był;))

I piekne 'do mnie' pod górke;)

Seria 'Pies w mleczach'//wiem, ze monotematyczne, ale te mlecze sa śliczne:)//-jakkolwiek by na to nie patrzeć czarne z żółtym się ładnie komponuje;)

A tu juz ropoczynamy pracę z aportem:

Aportu gryźć nie mozna, to może chociaż patyk...;)

pozdrawiamy:)

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aśka-od-dagona']

jesssuuuu jakie piekne zdiecie:iloveyou:
ile bym dala zeby Tigra tez takie miala :razz: ale ta mala lajza nie usiedziala by nawet chwili :placz:

Posted

Piekne zdjecie a ty pewnie z Łodzi jestes jak imbir tam sie pojawia?zazdroszcze wam bo u nas w autobusach jest tak strasznie ciasno ze psa to tylko malego na rekach da sie przewiesc.

Posted

milena182 napisał(a):
Piekne zdjecie a ty pewnie z Łodzi jestes jak imbir tam sie pojawia?

To my aż tak jesteśmy znani?????????????:-o
Dagon "wiosenny" - świetnie wyszedł na tych zdjęciach:lol: :lol: :lol:
Asia moge sobie przekopiować mojego "zdechłego psa" w autobusie

Posted

Nie, na lince bywa tylko jak w okolicy sa inne psy- ostanio mu sie zapomnialo co znaczy 'nie', tak to szkolimy sie luzem, najczesciej z odwrócona kolczatką, chyba że ćwiczymy 'noga' i 'nie atakujemy innych psów';)//to był o kolcach//

a linka jest luzem-tyle ze to dwie które razem mają 15 metrów;)

potrzebna jest tylko do zatrzymywania na 'nie'(czyli jak widzi psa i do niego leci) oraz jak zapomina co znaczy 'do mnie' i że trzeba to zrobić błyskawicznie.... 'zostań-waruj' mamy opanowane praktycznie idealnie;D

Posted

Słodziutkie fotki super Dagonka. Asia byłaś dzisiaj na wystawie,wybierasz się jutro? Wiesz,że nie ma jutro szkolenia,ale może zabierzesz Daga na wystawe i przy okazji spróbujesz trochę na torku?

Posted

Klaudia:-) napisał(a):
Słodziutkie fotki super Dagonka. Asia byłaś dzisiaj na wystawie,wybierasz się jutro? Wiesz,że nie ma jutro szkolenia,ale może zabierzesz Daga na wystawe i przy okazji spróbujesz trochę na torku?

nom fajnie by było zobaczyć Dagonca na wystwie:cool3:
Popstrykać mu focie.... na torku rzecz jasna^^

PZDR :buzi:

Posted

Przykro mi Dziewczyny, ale niestety sie na wystawie nie pojawie:(

miałam być wczoraj, ale tak sie złożylo, ze miałam wolne tylko ok.13-15 i do wyboru albo wystawa, albo psiur na spacer- wybrałam piecha;)

dzisiaj układ podobny....:( strasznie załuje że nie mam możliwości puścić Daga po innym torze w innych warunkach...i nie zobacze Was w akcji;)

ale licze na dokumentacje fotograficzną:)

Posted

Na kórymś programie TVP w wiadomościach pokazywali z założenia o wystawie, a wszytsko było o pokazach;) tor, taniec z psem, skakanka:D, frisbee.... strasznie żałuje że nie widziałam na żywo:(

Posted

Ciociu Bell- następnym razem to będziemy z Robalem(nowa Dagonowa ksywa) startowac;)(Julia z Imbiriem pewno tyż:D)

Żałuję, ale przynajmniej psa wybiegałam w parku:) i spotkałam się z ciekawym komentarzem dotyczącym linki szkoleniowej która spina mnie i piesa;):

Jakiś facet do swojej pani: no, co ma smycz? ma. Przynajmniej SM się nie przy*******i.... Co z tego ze 100 metrów?

:D:D

z tymi metrami troche przesadził, ale co tam;) w ten sposób poznałam nowe zastosowanie linki szkoleniowej:D

no, w każdym razie teraz czekam na relacje z pokazów;)

Posted

No. Byliśmy sie troche poszkolić;) i oto zdjatka:

'siad, zostań' w pieknej scenerii;)//w zasadzie to na tym zdjeciu chodzi bardziej o krajobraz:D tylko mi się plecak wciął...//

teraz dwa na zbliżeniu:

A, teraz 'stój, zostań':

Wypoczywam sobie po ćwiczeniu 'noga':

A, tu coś zauważyłem:

Koniec zdjęc treningowo-spacerkowych;)

Na pocieszenie:D Dagon i jego wielka miłośc-dywan;) w trakcie sprzątania:

pozdrawiam:)

Posted

Asia na agility w lodzi sa zdjecia Dagona z ajec jak chcesz mozesz sobie przekopiwac :) super zdjecia !! dobrze ze Cie nie bylo na wystawie :) chociaz jedna osoba nie wiedziala obciachu :P:D