Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkiego naj, naj, naj, naj... lepszego. Żeby Dagonek się słuchał zawsze i wszędzie, no i żeby czarne zawsze było górą ;) .
:BIG: :BIG: :BIG:

Posted

Dziewczyny dziękuje:oops::loveu:

Bigos- jakby to ując tu nie było o czym mówic;) zreszta kryptoreklama jest na forum zakazna:evil_lol:
a co do pobudek to w wakacje wstaje ok. 8.00 chyba ze mi sie zachce pobiegac to ok.6.00:eviltong:

Kasiu- mam nadzieje że Opka tego nie przeczyta bo jeszcze sie obrazi za to czarne:evil_lol:

Ciociu Klaudio-super fota:D

Cimi...tak sie zastanawiam, moze Ty wiesz, czmeu w poście Olka 'moich; jest z wielkiej, a 'bogusi' z małej litery?:diabloti:

Posted

aśka-od-dagona napisał(a):
Kasiu- mam nadzieje że Opka tego nie przeczyta bo jeszcze sie obrazi za to czarne:evil_lol:

Nie obrazi się, bo żółte zawsze było górą :eviltong: (przecież poprzedni nasz psiak to była żółta dożyca :p ), a teraz można trochę dowartościować czarne, wkońcu Teufelek już niedługo w domku :roll:.

Posted

Bigos- jakby to ując tu nie było o czym mówic;) zreszta kryptoreklama jest na forum zakazna:evil_lol:

Mimo, że latka lecą to myślę,że jest o czym mówić. to taki fajny dzień: prezenty są i życzenia :razz: :razz: :razz:

Posted

Bigos- i rodzinka na głowie i sprzatania potem multum:diabloti: ale w zasadzie jest fajnie:lol:

Esfer- no, ba ze młódka:diabloti: jam jest rok przełomu:evil_lol: w europejskim swiecie:cool3:
a oczęta Twe nie dopatrzyly bo nie miały czego:eviltong:

Imbir- dzieki Ci:loveu:

Posted

Wszytskiego najlepszego :new-bday: :BIG:

Cimi...tak sie zastanawiam, moze Ty wiesz, czmeu w poście Olka 'moich; jest z wielkiej, a 'bogusi' z małej litery?:diabloti:

Bo Olek tylko tak potrafi pisać :lol:. Czy to zwroty :'Ciebie, Cię, Ty czy Twój' są pisane z małej z imionami tak samo :razz:. Olek juz taki jest :roll:. Dlatego Bogusia i ja czy inne osoby znające Olka w realu nie przejmują się nim :evil_lol:.

Posted

wszystkiego
NAJLEPSZEGO
:tort: :tort: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :bday: :BIG: :BIG: :new-bday: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola:

Posted

Asiu ja z Tysiem Zyczymy wszystkiego naj naj najlepszego z okazju urodzin ladnych prezentow no wiesz wszytskiego naj :)

a teraz me pytanie to kiedy ta imprezka urodzinowa dla cioteczek :P??:evil_lol:

Posted

Esfer- no, ba ze młódka:diabloti: jam jest rok przełomu:evil_lol: w europejskim swiecie:cool3:
a oczęta Twe nie dopatrzyly bo nie miały czego:eviltong:

1989 :diabloti: