Cimi Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 olekg18 napisał(a):Ja tak mówie tylko do Moich psów i bogusi:P A łyżka na to niemożliwe :lol:. Quote
Esfera Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN [SIZE="1"]Joannie - Aleksandrja !! :evil_lol: :new-bday: :knajpa: Quote
simbik Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Wszystkiego naj, naj, naj, naj... lepszego. Żeby Dagonek się słuchał zawsze i wszędzie, no i żeby czarne zawsze było górą ;) . :BIG: :BIG: :BIG: Quote
aśka-od-dagona Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Dziewczyny dziękuje:oops::loveu: Bigos- jakby to ując tu nie było o czym mówic;) zreszta kryptoreklama jest na forum zakazna:evil_lol: a co do pobudek to w wakacje wstaje ok. 8.00 chyba ze mi sie zachce pobiegac to ok.6.00:eviltong: Kasiu- mam nadzieje że Opka tego nie przeczyta bo jeszcze sie obrazi za to czarne:evil_lol: Ciociu Klaudio-super fota:D Cimi...tak sie zastanawiam, moze Ty wiesz, czmeu w poście Olka 'moich; jest z wielkiej, a 'bogusi' z małej litery?:diabloti: Quote
simbik Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):Kasiu- mam nadzieje że Opka tego nie przeczyta bo jeszcze sie obrazi za to czarne:evil_lol: Nie obrazi się, bo żółte zawsze było górą :eviltong: (przecież poprzedni nasz psiak to była żółta dożyca :p ), a teraz można trochę dowartościować czarne, wkońcu Teufelek już niedługo w domku :roll:. Quote
olekg89 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Aśka ja ci odpowiem :D :P bo jak pisze to czasem nie zwracam uwagi na takie mało ważne rzeczy :D Quote
bigos Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 aśka-od-dagona napisał(a): Bigos- jakby to ując tu nie było o czym mówic;) zreszta kryptoreklama jest na forum zakazna:evil_lol: Mimo, że latka lecą to myślę,że jest o czym mówić. to taki fajny dzień: prezenty są i życzenia :razz: :razz: :razz: Quote
Esfera Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Aśko a które to urodziny ? bo tego moje krótkie oczy już nie dopatrzyły :evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: Quote
Klaudia:-) Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Esfera napisał(a):Aśko a które to urodziny ? bo tego moje krótkie oczy już nie dopatrzyły :evil_lol: No jakto które 78,w porywach do 80. Quote
Esfera Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Klaudia:-) napisał(a):No jakto które 78,w porywach do 80. no to ładnie :evil_lol: młódka jeszcze :diabloti: Quote
aśka-od-dagona Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Bigos- i rodzinka na głowie i sprzatania potem multum:diabloti: ale w zasadzie jest fajnie:lol: Esfer- no, ba ze młódka:diabloti: jam jest rok przełomu:evil_lol: w europejskim swiecie:cool3: a oczęta Twe nie dopatrzyly bo nie miały czego:eviltong: Imbir- dzieki Ci:loveu: Quote
Cimi Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Wszytskiego najlepszego :new-bday: :BIG: aśka-od-dagona napisał(a):Cimi...tak sie zastanawiam, moze Ty wiesz, czmeu w poście Olka 'moich; jest z wielkiej, a 'bogusi' z małej litery?:diabloti: Bo Olek tylko tak potrafi pisać :lol:. Czy to zwroty :'Ciebie, Cię, Ty czy Twój' są pisane z małej z imionami tak samo :razz:. Olek juz taki jest :roll:. Dlatego Bogusia i ja czy inne osoby znające Olka w realu nie przejmują się nim :evil_lol:. Quote
aśka-od-dagona Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Danke Cimi:) Widzisz Olek wydało się:evil_lol: ależ z Ciebie egocentryk:eviltong: Quote
Medorowa Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 wszystkiego NAJLEPSZEGO :tort: :tort: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :bday: :BIG: :BIG: :new-bday: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: Quote
e.v.a Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 :tort: :BIG:100Latków:BIG: :laola: :laola: :cunao::drinka: :cunao: :new-bday: Quote
teqquila Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Asiu ja z Tysiem Zyczymy wszystkiego naj naj najlepszego z okazju urodzin ladnych prezentow no wiesz wszytskiego naj :) a teraz me pytanie to kiedy ta imprezka urodzinowa dla cioteczek :P??:evil_lol: Quote
aśka-od-dagona Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Dziekować, dziekować:p Justyna- impreza to w urodzinki Dagona, w końcu jego Cioteczkami jesteście;) Quote
Koma Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 O wczoraj ja dziś Ty! :lol: Zdrówka, szczęścia i słodyczy Marzena z Komką życzy! :BIG: Quote
Esfera Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):Esfer- no, ba ze młódka:diabloti: jam jest rok przełomu:evil_lol: w europejskim swiecie:cool3: a oczęta Twe nie dopatrzyly bo nie miały czego:eviltong: 1989 :diabloti: Quote
bellatriks Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Wszystkiego Najlepszego :BIG: :BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :tort: uff.. nie spóźniłam się.. Quote
aśka-od-dagona Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Bell w sam raz sie wyrobilas;) Esfer- celny strzał:evil_lol: Quote
aśka-od-dagona Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 Witam Pania:evil_lol: wszystko ładnie, pieknie, ale on nie jest zboczony:mad::eviltong: I czemuż masz tak mało ambitny:diabloti: nick?:cool3: Quote
Recommended Posts