aśka-od-dagona Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 No, i się Klaudia dopiero w czwartek zobaczymy:roll: jak tam było na ZPZPB? Ala- a kogóz jak nie mnie?:cool3: Olek- nie wiem:eviltong: sucz zasadnicoz nie jest moja, tylko mej matki. I to jej słucha i pod jej opieka sie znajduje- ,mnie zasadniczo ma w tyłku:diabloti: inna sprawa, ze nie lubie wychodzić z dwoma psami:cool1:] Ewa- podpadasz:mad:;) Dagon zawsze jest szczekający,a razem z Opka to już mamy piękny duet:evil_lol: Quote
aśka-od-dagona Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Naprawde? Te weź go wimiziaj ode mnie i wycałuj...i pisz mi koniecznie o nim! Quote
e.v.a Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='aśka-od-dagona'] Ewa- podpadasz:mad:;) Dagon zawsze jest szczekający,a razem z Opka to już mamy piękny duet:evil_lol: :lol: i nie chce nic mowil ale to wlasnie DAGON nauczyl Tigre szczekac:roll: a taka spokojniutka sucz z niej byla :lol: :shake: :evil_lol: ciekawe czego sie w BC nauczy od Dagonka:roll: mam nadzieje ze nie sikania z podniesiona noga:lol: Quote
Klaudia:-) Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Ewa nie martw się ciocia Mika pokaże jej jak się wyciera w ludzi po wyjściu z wody. Asia na ZPZPB było bardzo fajnie,była też Justyna,Ula,Iza,Małgosia. Quote
e.v.a Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Klaudia:-) napisał(a):Ewa nie martw się ciocia Mika pokaże jej jak się wyciera w ludzi po wyjściu z wody. Asia na ZPZPB było bardzo fajnie,była też Justyna,Ula,Iza,Małgosia. :evil_lol: Tigra ma juz to opanowane :evil_lol: ale moze ciocia Mika ma jakies nowe sposoby :evil_lol: Quote
olekg89 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 NIe martw sie szybko znajdzie domek i to napewno nie bedzie kojec :) Quote
aśka-od-dagona Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 No, zobaczymy czego...;) nie chce się zdradzic Gnojstwo moje:D Olek- mam taką nadzieje... Quote
aśka-od-dagona Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 a Dagon do łańcuszka dostal nową smycz;) tamta była za ciezka....niestety Quote
aśka-od-dagona Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Baterii brak;) ale do BC się znajda:D ale czego sie po mnie spodziewać?:eviltong: Czarna, tyle ze z taśmy;) Quote
Imbirka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 No nie następna robi jakieś wykręty:mad: :mad: :mad: To już nic nie masz w zapasie z Dagonowych foteczek? Quote
aśka-od-dagona Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 :loveu:jaaa adzięki Ci:calus: ale miałabym prosbe o malutka modyfikacje:oops: jakby Dagon mógł mieć imie z duzej literki...:oops: Quote
ewelinabuck Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 jeszcze raz przepraszam za niedopatrzenie:oops: Quote
aśka-od-dagona Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Iii tam to ja przepraszam za upiedliwośc;) dziekuje Ci bardzo:Rose: Quote
aśka-od-dagona Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 No, tak zem sie ucieszyła z bannerka:p zem ufociła nowy osprzet mojego piesa:evil_lol: piesa zreszta też:eviltong: Tu przy dużeeeej dozie dobrej woli widać na psie łańcuszek: troche lepiej:multi: i jessst:p a to sprzęt:cool1: Quote
Esfera Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 ładny banerek :cool3: :D określenie 'Dagon - moje czarne słońce' pasuje do niego niesamowicie :D cudownie się mieni ;) Quote
aśka-od-dagona Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Esfer- Twój też nie brzydki:evil_lol: A co do tego blyszczenia- on mnie zadziwa- co prawda mam pewne podejrzenia dlaczego tak się blyszczy, ale nie zmienia to faktu, ze nie znam innego psa który by tak mial:eviltong: Quote
Esfera Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 czyścisz go pastą do butów i na koniec smarujesz olejem ? :evil_lol: ;) Quote
e.v.a Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='aśka-od-dagona']Esfer- Twój też nie brzydki:evil_lol: A co do tego blyszczenia- on mnie zadziwa- co prawda mam pewne podejrzenia dlaczego tak się blyszczy, ale nie zmienia to faktu, ze nie znam innego psa który by tak mial:eviltong: hahaha Asia wazeliną Dagonka smaruje i nie chce sie przyznac:lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 A ja widzę, że Dagonek doczekał się swojego banerka:lol: Quote
Recommended Posts