e.v.a Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 haha Asia jak bys kiedys chciala szkole przetrwania w canicrossingu to pozycze ci Tigre :roflt: Quote
Imbirka Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 No ja nie wiem kto niby sie mobilizuje do wstawiania zdjęć?????? Poproszę zdjątka Dagona:lol: Czy ja wszystkich muszę mobilizować??????? Jak sie ich nie pogoni to tak same z siebie:shake: Quote
bellatriks Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Imbir1'] Czy ja wszystkich muszę mobilizować??????? Jak sie ich nie pogoni to tak same z siebie:shake: No popatrz - każdy ma w zyciu jakąś rolę do spełnienia:evil_lol: Quote
teqquila Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 no ja mam teraz nowa role :) wznowilam negocjacje o bordera :) moze sie uda :) mam taka nadzieje :) dzis juz nawet z mamusia rozmawialam o piesecku drugim :) ale mam wciaz uparta i mowi ze woli belga a Julia no coz takie jest zycie :) jak nie na fotkach to w realu zobaczysz :) Quote
Esfera Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Dżoanah aj łont fotos jor blek san ! wystosowałam orginalną prośbę/rządanie - proszę/wymagam mobilizacji ;) była kiedyś taka pieśń Black Sun :cool3: która dziś spędza mi sen z powiek ;) Quote
Imbirka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 bellatriks napisał(a):No popatrz - każdy ma w zyciu jakąś rolę do spełnienia:evil_lol: No Bell podpadasz na całej lini:mad: :evil_lol: i dotego wogóle o Nas zapomniałaś:mad: teqquila napisał(a):...Julia no coz takie jest zycie :smile: jak nie na fotkach to w realu zobaczysz :smile: I tu jest problem, bo nie wiem kiedy się zobaczymy:shake: Narazie ten weckend odpada, bo muszę spotkać się ze swoimi od serca kumpelkami (znamy się od przedszkola:lol: ) Zostałam postawiona pod murem i robię dla nich zaległe imieniny:lol: Quote
bigos Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Ale piękne oczka:loveu: :loveu: :loveu: Historia...ochyda;) Quote
Mi. Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='bigos']Historia...ochyda;)zgadzam się :evil_lol: Quote
aśka-od-dagona Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Ech...i znów jestem odsobniona w swoich sądach:roll: tym bardziej ze zauważam tren pt.'wszystkim najbardziej podobają się te foty, których ja nie lubie':eviltong: I co ja tu czytam, że Imbira i Julii znów nie będzie?:shake: no jak tak można...:placz: Justyna- działaj, działaj trzymam kciuki:thumbs: choc rozumiem Twoją Mame:p a co z Julia? Nie chce wogóle, innego zwierza, czy co?//jesli mozna wiedziec, of course:razz: Quote
Imbirka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Asia, ja narazie pozostanę z jednym piesiem, wszędzie się z nim szwędam bo jest z niego mały demolant i w związku z tym dużo razem chodzimy:lol: W sobotę też go zabieram na wypad poza Łódź z moimi kumpelami, więc pewnie będą nowe foteczki:lol: Quote
aśka-od-dagona Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 ech...ja czytac nie umiem:P myslałam ze Justynie chodizło w tym zdaniu o jej siostre(nawet nie wiem czy ma Julia na imie...) a to było już nowe- tyle że bez kropki. Zrozumiałam zze chodzi o to ze jej mama chce belga , 'a Julia no cóż...' i stad moje pytanmie...ech... mam nadzieje że chociaż jasno wytłumaczyłam;) Quote
Imbirka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 No to co mie kołujesz kobieto?????????? Nawet się zdziwiłam, że zostałam wywołana do odpowiedzi:-o :crazyeye: ale z grzeczności odpowiedziałam:evil_lol: :lol: Faktycznie myślałam, że to do mnie pytanko:lol: Ale przynajmniej już wiesz:evil_lol: Quote
aśka-od-dagona Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Kołuje, bo zem się sama zakołowała:evil_lol: a dalej to juz reacja łańcuchowa była:eviltong: ile może zmienic jedna kropka lub jej brak:lol: Quote
Imbirka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Asia, chyba ta historia i jej przesyt wychodzi Ci bokiem, ja Ci radzę weź Dagona na spacer:lol: :evil_lol: Quote
aśka-od-dagona Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Historia to mały pikuś, bo sama przyjemnośc...gorzej z resztą- ech końce roku zawsze są cieżkie, a wraz ze studiami to jeszcze chyba sześć mnie czeka;) a co do rady- pędze zreazliowac:D Quote
teqquila Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Asia moja siora to Paula :D wlasnie czy TyAska chodzisz do XII LO ?? tam kolo pomorskiej?? bo jak tak to mamy obok siebie szkoly :) tak jakos dzis mnie wzielo jak szlam patrzea tam 12 i tak mysle ze ktos mi mowil o tej szkole :) Quote
aśka-od-dagona Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 No, to jesteśmy po sąsiedzku;) bo mam te niewymowną przyejmnośc:P chodzić do dwunastki:p dokłądnie koło pomorksiej na małej zapyzialaej uliczce ansdata;) Quote
Imbirka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 jak ja tam chodziłam to uliczka nazywała się 19-go stycznia, no i komu to przeszkadzało? Quote
teqquila Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 no to moze ktoregos dnia wpadniemy na siebie :D tak po sasiedzku :D ja dzis dopiero sie zorietowalam :D Quote
aśka-od-dagona Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Justyna też nie wiedziałam ze tak blsiko sie uczymy;) jak znam życi to na pewno na siebie kiedyś wpadniemy i sie zdziwmy:p Julia- no, wiesz jakieś urozmaicenie musi być;) to sobie nazwe co jakiś czas zieniaja:D a Ty sie Bell nie przejmuj;) bo sie pewnie niedługo kogos spotkasz:D A wogóle to włąsnie wróciłam ze SPeaking FCE:p i z radości ze to za mną kupiłam sobie baterie do aparatu;) bedą foty:D Quote
Imbirka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 No nareszcie foteczki bedą :multi: :multi: :multi: Ja zainwesowałam w ładowarkę z akumulatorkami w kąplecie, bo jak sobie przeliczyłam to ciągłe kupowanie baterii to mi wyjdzie taniej Quote
aśka-od-dagona Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 jaaaaa:D:D:D ManMat przuyszedł:loveu: Quote
Imbirka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 to ubierz Dagona i go obfoć ze wszystkich stron:lol: Quote
aśka-od-dagona Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Już, już;) na poczatek sprzet: szelki: pas: linka: Dag w szelkach: No, to my biegać idziemy:p A wieczorkiem pójdziemy się jeszcze szkolić to fajniejsze foty będą;) Quote
Recommended Posts