Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ja nie wiem kto niby sie mobilizuje do wstawiania zdjęć?????? Poproszę zdjątka Dagona:lol:

Czy ja wszystkich muszę mobilizować??????? Jak sie ich nie pogoni to tak same z siebie:shake:

Posted

[quote name='Imbir1']

Czy ja wszystkich muszę mobilizować??????? Jak sie ich nie pogoni to tak same z siebie:shake:

No popatrz - każdy ma w zyciu jakąś rolę do spełnienia:evil_lol:

Posted

no ja mam teraz nowa role :) wznowilam negocjacje o bordera :) moze sie uda :) mam taka nadzieje :) dzis juz nawet z mamusia rozmawialam o piesecku drugim :) ale mam wciaz uparta i mowi ze woli belga a Julia no coz takie jest zycie :) jak nie na fotkach to w realu zobaczysz :)

Posted

Dżoanah aj łont fotos jor blek san !

wystosowałam orginalną prośbę/rządanie - proszę/wymagam mobilizacji ;)
była kiedyś taka pieśń Black Sun :cool3: która dziś spędza mi sen z powiek ;)

Posted

bellatriks napisał(a):
No popatrz - każdy ma w zyciu jakąś rolę do spełnienia:evil_lol:

No Bell podpadasz na całej lini:mad: :evil_lol: i dotego wogóle o Nas zapomniałaś:mad:
teqquila napisał(a):
...Julia no coz takie jest zycie :smile: jak nie na fotkach to w realu zobaczysz :smile:

I tu jest problem, bo nie wiem kiedy się zobaczymy:shake: Narazie ten weckend odpada, bo muszę spotkać się ze swoimi od serca kumpelkami (znamy się od przedszkola:lol: ) Zostałam postawiona pod murem i robię dla nich zaległe imieniny:lol:

Posted

Ech...i znów jestem odsobniona w swoich sądach:roll: tym bardziej ze zauważam tren pt.'wszystkim najbardziej podobają się te foty, których ja nie lubie':eviltong:

I co ja tu czytam, że Imbira i Julii znów nie będzie?:shake: no jak tak można...:placz:

Justyna- działaj, działaj trzymam kciuki:thumbs: choc rozumiem Twoją Mame:p a co z Julia? Nie chce wogóle, innego zwierza, czy co?//jesli mozna wiedziec, of course:razz:

Posted

Asia, ja narazie pozostanę z jednym piesiem, wszędzie się z nim szwędam bo jest z niego mały demolant i w związku z tym dużo razem chodzimy:lol: W sobotę też go zabieram na wypad poza Łódź z moimi kumpelami, więc pewnie będą nowe foteczki:lol:

Posted

ech...ja czytac nie umiem:P myslałam ze Justynie chodizło w tym zdaniu o jej siostre(nawet nie wiem czy ma Julia na imie...) a to było już nowe- tyle że bez kropki.

Zrozumiałam zze chodzi o to ze jej mama chce belga , 'a Julia no cóż...' i stad moje pytanmie...ech... mam nadzieje że chociaż jasno wytłumaczyłam;)

Posted

No to co mie kołujesz kobieto?????????? Nawet się zdziwiłam, że zostałam wywołana do odpowiedzi:-o :crazyeye: ale z grzeczności odpowiedziałam:evil_lol: :lol: Faktycznie myślałam, że to do mnie pytanko:lol:
Ale przynajmniej już wiesz:evil_lol:

Posted

Historia to mały pikuś, bo sama przyjemnośc...gorzej z resztą- ech końce roku zawsze są cieżkie, a wraz ze studiami to jeszcze chyba sześć mnie czeka;)

a co do rady- pędze zreazliowac:D

Posted

Asia moja siora to Paula :D wlasnie czy TyAska chodzisz do XII LO ?? tam kolo pomorskiej?? bo jak tak to mamy obok siebie szkoly :) tak jakos dzis mnie wzielo jak szlam patrzea tam 12 i tak mysle ze ktos mi mowil o tej szkole :)

Posted

Justyna też nie wiedziałam ze tak blsiko sie uczymy;) jak znam życi to na pewno na siebie kiedyś wpadniemy i sie zdziwmy:p

Julia- no, wiesz jakieś urozmaicenie musi być;) to sobie nazwe co jakiś czas zieniaja:D

a Ty sie Bell nie przejmuj;) bo sie pewnie niedługo kogos spotkasz:D

A wogóle to włąsnie wróciłam ze SPeaking FCE:p i z radości ze to za mną kupiłam sobie baterie do aparatu;) bedą foty:D

Posted

No nareszcie foteczki bedą :multi: :multi: :multi:
Ja zainwesowałam w ładowarkę z akumulatorkami w kąplecie, bo jak sobie przeliczyłam to ciągłe kupowanie baterii to mi wyjdzie taniej