Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aśka-od-dagona napisał(a):
Bigos, Esfer już napisała który ja rocznik jestem;) od tych 27 odejmij 10 i styknie:p

17????????????No to tym bardziej powinnas się cieszyć:multi: Nie to co ja stara du**:evil_lol: :evil_lol:

Posted

I czemuż masz tak mało ambitny:diabloti: nick?:cool3:

:lol: Asiu a czemu ty masz tez tak malo ambitny :lol:

widze ze nowa lodzianka :cool3: nono to moze na spotkaniach bedzie nas coraz wiecej :cool3:

Posted

Ewa, wiem, wiem:evil_lol: i potemu się pytam, mogła się Kobieta bardziej wysilic:diabloti:

:lol: :lol: :lol:
dobra ja juz przemilcze ta cala.... hehe dzieki za PM :evil_lol:

Posted

alez nie ma za co:evil_lol:

Bigos, nie strasz mnie tu że za dziesieć lat będe starą dupa:evil_lol:
ja się ciesze, tylko nie widze powodu zeby sie z tym całemu swiatu obnosic;) a z reszta dzis to juz nieaktualne:p

Diabełkowa- dzieki:)
patrzyłam na te rękawiczki...sklepu już nie ma:shake: ale jak gdzieś na takie wpadne to dam znac:p

Posted

oj Aśka ile fotek, a jakie piekne :cool3:

a przed Olkiem bronić Ci nie będe- poradzicie sobie sami

Alez nie trzeba, znalazłam sobie w panelu taka funkcje co sie nazywa uzytkownik ignorowany - nie widze jego postow :evil_lol:

Posted

ja mam cały czas status "niewidoczny" bo ostatnia propozycja opalania się nago przy lotnisku z jakimś małolatem hmmmmmmmm, kuszące:diabloti: :evil_lol:
mój domowy nr prześle ci na pw, bo w profilu jest z pracy

Posted

to, to że sie go nie boje bo mi i tak nie nafika:evil_lol:, niechy spróbowal tylko:mad::eviltong:

Julia, wiesz ja odebralam wiadomosc 'cześć szukasz chłopaka?' a druga 'może gorąca noc'...wszystko człowiekowi opada, zaraz stamtad wyłaze, i jak kiedyś wróce to sie odezwe do Ciebie:p

Posted

Na razie opuściłam ten przybytek;) ale potem zadziałam z tym statusem...

Madzia, wiesz to zalezy od mojego nastroju, najczesciej olewam nieraz wdaje się w 'powazna' dyskusje:p dzieki której utwierdzam się w przekonaniu ze więskzosć społeczeństwa trzeba usunąc...

Madzia, czy Medor ma galerie?