Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aśka-od-dagona napisał(a):
To..ja nie mam więcej pytań;) myslałam ze to mój komp jest fochowaty...ale przy Twoim-aniołek;)

heh.... nyslisz, że kompy ucza się od swoich wlaścicieli???:evil_lol:

Posted

Kto wie...kto wie;)

w każdym razie:

Ja: No, a co ja Ci poradze że mój komp mnie nie lubi?!

Koleżanka: Komp jako taki polega na tym, że nie lubi nikogo, więc: Hans, wspieramy Cię xD

Może jest w tych słowach głeboka prawda:P

Posted

aśka-od-dagona napisał(a):
Kto wie...kto wie;)

w każdym razie:

Ja: No, a co ja Ci poradze że mój komp mnie nie lubi?!

Koleżanka: Komp jako taki polega na tym, że nie lubi nikogo, więc: Hans, wspieramy Cię xD

Może jest w tych słowach głeboka prawda:P

hehs, czyli wychodzi na to, że komp to bardzo nietowarzyskie stworzenie:evil_lol: i lepiej nie wchodzic z nim w żadne uklady;)

Wlaśnie doszlam do wniosku, ze to glupota

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czy to jakaś przeróbka w PSie :razz:
Straszne....A myslałam ze tylko blondynak nie lubią kompy ....

Posted

Mój pływa jak tylko zobaczy wode, a ja nie zdąze go złapac...;)

W każdym razie te zdjęcia były robione w sobotę tydzień temu-a wtedy był upał jak się patrzy:D w pewnym momencie sama chciałam wleźć do wody;)

Posted

[quote name='aśka-od-dagona']Mój pływa jak tylko zobaczy wode, a ja nie zdąze go złapac...;)

W każdym razie te zdjęcia były robione w sobotę tydzień temu-a wtedy był upał jak się patrzy:D w pewnym momencie sama chciałam wleźć do wody;)hehe :) Erga to by chyba zamarzła, nawet w taki upał :eviltong: ale fajnie że dagonkowi zimno nie jest :P

Posted

[quote name='aśka-od-dagona']On wogóle jakis nieczuły jest...nie to co Ergunia- prawdziwa Dama:D

w zasadzie to jeszcze nidgy nie widziałam zeby mojemu psu zimno było;)hehe ;)
moja to ciągle marznie, i wogóle histeryczka z niej:evil_lol: . W zime znalazła na nas sposób, żeby na dwor nie wychodzić w taki mróz. Strasznie szybko szczękała zębami:eviltong: . Przez pierwszy tydzień zastanawialiśmy się co to jest :D

Posted

hehe Dagonek ma grubsze futerko niz Egra ;) wiec zimno mu niejest napewno :D
moja Tigra sie wczoraj skapala w stawie :roll: ok 20 ..nie dosc ze chlodno bylo to deszczyk kropil a tej na kąpiele sie zebralo:shake: :angryy:

Posted

Erga po prostu jest ziwerzakiem ynteligetnym;) a Dagon...cóz to down-ma to po pańci swojej:]

Ewa-ciesz się ze z nią tam nie wyladowałas:d mni3 kiedyś Dagonet wciągnął do stawu...ech;)

w każdym razie: NOWE FOTY:D

--> moje brzydactwo;)

pozdrawiamy:D

Posted

super antresolki:D
Mojej suce w -25 leżenie na sniegu w zupełnosci nie przeszkadzało ,albo tarzanie się w takim śniegu
Czarek jest u mnie 1,5 miesiąca ,ale jemu też chyba nigdy nie jest zimno

Posted

[quote name='aśka-od-dagona']Schody prowadzą na dwie antresole;) na kazdej sa jeszcze fragmenty mieszkania;) sypialne- więc w zasadzie mam tam i łózko i cd mieszkania:D:razz:extra , zawsze mi się cosik takiego podobało w wysokich omieszczeniach / u mnie :mad:jakieś 2, 60m/

Posted

Buehehehe, wychodzi na to że trzeba by tu zrobic remanent i przerobic na galerie antresolek;) kiedyś zrobie zdjęcia tzn. jak się porządek pojawi(a ze na razie walcze z przygotowaniami do olimpiady to niepredko;)), a na razie musicie się Dagonetem zadowolić- a zaraz jeszcze Sucz dorzuce;)

W zasadzie Olek mamy podobny układ-duży pies i mała suka(i u mnie też sucz pierwsza była;))

Alu ja mam ponad cztery metry mieszkanie:D

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czy to jakaś przeróbka w PSie :razz:
unfortunately not.... dokladnie taki obraz mam po schrzanieniu sie sterownikow..

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: slodziak