Medorowa Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Tobie moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się darzyło,z roku na rok lepiej było. Quote
e.v.a Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 wesolych swiat :):) http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2000.swf Quote
aśka-od-dagona Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Olek- ja już od dawien dawna nie mam gg;) jak chcesz gadac netowo, ale nie na forum to mnie na myspace.com szukaj:P Heh...zdjęcia...no będa...kiedyś;) jak zrobię/znajdę... wiem-jestem okropna, znikam i się obijam...przepraszam;) Dzieki za życzonka:) Quote
aśka-od-dagona Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Święto Proszę Państwa;) Znalazłam wlasnie jedną, jedyną fote pozabiegowego Dagoneta: Jedną, na kórej prawie nic nie widac;) ale z założenia jesteśmy na niej razem;) I jedna baaaardzo stara(co widać chocby po tym czyms co miałam na głowie;)) ze szkoleń u Zbyszka(którego widac w tle): I oficjalnie obiecuje, ze niedlugo wezmę aparat na spacer i pofocę Gnojstwo;) Quote
Imbirka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 ufff, wreszcie was odnalazłam, ale tylko dlatego, droga Asi, że mi się nawinęłaś ze swoim banerkiem:cool3::evil_lol: Quote
aśka-od-dagona Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Hehe miło słyszec ze się na coś przydałam;) Quote
aśka-od-dagona Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Taaa...jestem z siebie wręcz dumna;) a teraz własnie obszywam psu kolczatke i kaganiec, coby mu zimno nie bylo...(i tak nie jest, ale cóz...dla spokoju sumienia musze poobszywac;)) Quote
e.v.a Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='aśka-od-dagona'] ooo ale fajna lampa:evil_lol: Quote
aśka-od-dagona Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Oficjalna obietnica spełniona została;) Oto foty z dzisiejszego porannego spacerku:) Enjoy;) Quote
e.v.a Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 cholera ale dawno tego czarnucha nie widzialam :D Quote
nathaniel Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 evaxon napisał(a):cholera ale dawno tego czarnucha nie widzialam :D nie tylko Ty :mad::mad::mad: Quote
aśka-od-dagona Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Nie bić noooo... bo się zamknę w sobie i znowu gnojstwa nie będzie;) Ewa, on przynajmniej sie nie zmienił jak Tigra...przecież jak weszłam do Ciebie do galerii to mało nie fiknęłam z krzesła;) Ja chcem spotkanko!//bo na to lublinkowe nie poszłam dziś... Quote
e.v.a Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 :evil_lol: ja tez chce spotkanko :D ale ja na spotkanko troszke poczekam bo cieczkujemy teraz:angryy: Quote
Imbirka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 jak się skończy cieczka, to może będzie już spacerek w scenerii zimowej (czytaj: ze śniegiem) i nasze potffory wkońcu poszaleją:multi:, dzisiaj była wiosna Quote
Imbirka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 dzwonie do ciebie kobieto, ale nie odbierasz:cool3: w takim razie donoszę, że umówiłyśmy się jutro na Lublinku przy wejściu na działki od ul.Maratońskiej o godz.10:30 na spacerek w starym gronie dogomaniackim;) Quote
aśka-od-dagona Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Udał się Wam spacerek?;) Chciałam, ale jak Ci napisałam niedziele mam zawsze od 10 zajęte...do 16 mniej więcej:( WESOŁEGO! Quote
Imbirka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 spacerek się udał:multi:, fotki już wstawiłam:lol: Fajerwerki, śnieg, muzyka, już szampana każdy łyka, stary rok się w Nowy zmienia, przeto szczęścia śle życzenia. Quote
Mi. Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Szczęśliwego Nowego Roku!!!! oraz udanego Sylwka;) Quote
Klaudia :-) Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Aśka kiedy będą foty czarnuchów?????????????? Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 hey jestem tu poraz pierwszy ale nie ostatni sliczne fotki piesek rowniez zapraszam do siebie xD Quote
Recommended Posts