Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]To raczej młoda sunia, trafiła tam z jakiejś łapanki - podobno długo się pałętała.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Zakładam taki bardzo szybki wątek, o nie mam czasu teraz się rozpisywać, a szukam do Niej na JUŻ tymczasu - tam gdzie jest nie jest bezpieczna! Może zniknąć w każdej chwili.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Oto Ona:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Na wszelkie pytania odpowiem - telefonicznie.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Na necie będę dopiero wieczorem.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Mój tel: 785 549 189[/FONT]

Posted

Jak zmienić tekst albo się nie podoba, to daj znać ;)

[IMG ]http://i768.photobucket.com/albums/xx330/boxbooksapril10/Dogo/haszczak1copy.png[/I MG]

Posted

Ja zaglądam, Klaudus gdybyś podała mi dokładniejsze namiary na miejsce gdzie znajduje się sunia i pare podstawowych informacji czyli przybliżony wiek oraz stosunek do ludzi i innych psów to napisze jeszcze dzisiaj do Husky w potrzebie może oni znajdą jakiś tymczas. W każdym razie napewno będą o piesku pamiętać.
A tak poza tematem wspaniała z Ciebie osoba, pomoc jakiej udzielasz psiakom jest bezcenna :lol:

Posted

Jasne wspaniała... Wspania jędza chyba :D
Widać,że mnie nie znasz :P hehe

Odnośnie suni to nie wiem czy jeszcze jest...
Takie psy - SUNIE szczególnie - wielkim zainteresowaniem się darzy...

Sunia ma max 2 lata - z tego co Ją obejrzałam wnioskuję - ale nie miałam możliwości jakoś super Ją obejrzeć...
Jest chuda, przyjazna i do ludzi i do psów.
Namiary na mnie 785 549 189
Wolałabym monitorować ewenualne zabranie suni.
Poza tym za każdego psa płacę tam 50 zł...

Posted

Napewno nie jędza a jeszli już to przydało by się takich więcej :cool3: Wracając do tematu rozumiem że takie ślicznotki znikają oddane niewiadomo komu kończąc w jakiś pseudohodowlach? Miejmy nadzieje że ta jeszcze jest, zraz napisze do dziewczyn ze śląska, a jeśli chodzi o monitorowanie przez Ciebie ewentualnego dt czy ds to raczej nie będzie problemu.

dziewczyny już powiadomione mam nadzieje że się odezwą i że uda się coś znaleźć zanim sunia "zniknie"

Posted

Jedna z dziewczyn do których napisałam odezwała sie narazie nic jej nie przychodzi do głowy ale rozesłała wieści i będzie szukać dt jakby coś to się odezwie.

Posted

Zero oddzewu...
Może Jej ktoś skubnąć allegro?
Bo ja nie umię,a widzę,że tymczas żaden się nie znajdzie.
A wolałabym,żeby do żadnego pseudo ślicznotka nie trafiła...