Klaudus__ Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [FONT=Comic Sans MS]To raczej młoda sunia, trafiła tam z jakiejś łapanki - podobno długo się pałętała.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zakładam taki bardzo szybki wątek, o nie mam czasu teraz się rozpisywać, a szukam do Niej na JUŻ tymczasu - tam gdzie jest nie jest bezpieczna! Może zniknąć w każdej chwili.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Oto Ona:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Na wszelkie pytania odpowiem - telefonicznie.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Na necie będę dopiero wieczorem.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mój tel: 785 549 189[/FONT] Quote
Niebieska713 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Jejku..nastepna sunia do wyciagniecia..Z tymi DT ,to juz bedzie coraz trudniej... Quote
Avilia Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Klaudia Ty to masz tempo w wynajdywaniu tych psiaków... Quote
Klaudus__ Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Avilia napisał(a):Klaudia Ty to masz tempo w wynajdywaniu tych psiaków... Ani mi nie mów - nie nadążam w zakładaniu wątków - o ogłoszeniach nie wspomnę... Dzisiejszy nabytek -POMOCY ! http://www.dogomania.pl/threads/187734-Dwu-miesięczny-szczeniak-wyrzucony-z-reklamówki-jak-papierek...-POMOCY! Zresztą to kropla w morzu tych nieszczęśników... Quote
Erica Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Jak zmienić tekst albo się nie podoba, to daj znać ;) [IMG ]http://i768.photobucket.com/albums/xx330/boxbooksapril10/Dogo/haszczak1copy.png[/I MG] Quote
Enge Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Ja zaglądam, Klaudus gdybyś podała mi dokładniejsze namiary na miejsce gdzie znajduje się sunia i pare podstawowych informacji czyli przybliżony wiek oraz stosunek do ludzi i innych psów to napisze jeszcze dzisiaj do Husky w potrzebie może oni znajdą jakiś tymczas. W każdym razie napewno będą o piesku pamiętać. A tak poza tematem wspaniała z Ciebie osoba, pomoc jakiej udzielasz psiakom jest bezcenna :lol: Quote
Klaudus__ Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 Jasne wspaniała... Wspania jędza chyba :D Widać,że mnie nie znasz :P hehe Odnośnie suni to nie wiem czy jeszcze jest... Takie psy - SUNIE szczególnie - wielkim zainteresowaniem się darzy... Sunia ma max 2 lata - z tego co Ją obejrzałam wnioskuję - ale nie miałam możliwości jakoś super Ją obejrzeć... Jest chuda, przyjazna i do ludzi i do psów. Namiary na mnie 785 549 189 Wolałabym monitorować ewenualne zabranie suni. Poza tym za każdego psa płacę tam 50 zł... Quote
Enge Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Napewno nie jędza a jeszli już to przydało by się takich więcej :cool3: Wracając do tematu rozumiem że takie ślicznotki znikają oddane niewiadomo komu kończąc w jakiś pseudohodowlach? Miejmy nadzieje że ta jeszcze jest, zraz napisze do dziewczyn ze śląska, a jeśli chodzi o monitorowanie przez Ciebie ewentualnego dt czy ds to raczej nie będzie problemu. dziewczyny już powiadomione mam nadzieje że się odezwą i że uda się coś znaleźć zanim sunia "zniknie" Quote
Enge Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Jedna z dziewczyn do których napisałam odezwała sie narazie nic jej nie przychodzi do głowy ale rozesłała wieści i będzie szukać dt jakby coś to się odezwie. Quote
Klaudus__ Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Sunia jest nadal - jest piękna... Tylko coraz gorzej wygląda... Nie chce jeść... Smutnieje... Quote
mikoada Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 umieściłam sunię na NK http://nasza-klasa.pl/profile/22008220/gallery/album/6 Quote
Klaudus__ Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Hmm... Cisza... Dziwne, bo to takie piękne psy. Dziękuję Ada :) Quote
Klaudus__ Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Zero oddzewu... Może Jej ktoś skubnąć allegro? Bo ja nie umię,a widzę,że tymczas żaden się nie znajdzie. A wolałabym,żeby do żadnego pseudo ślicznotka nie trafiła... Quote
Aleksa. Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Jak tam sunia nikt Cię nie chce :placz::placz: a taka śliczna:lol: Niektórzy by bardzo chcieli Cię przygarnąć a nie mogą :placz::placz::placz::placz: Quote
zeberka4 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Najchetniej wszystkie wziełoby sie i na tymczas i na stałe,niestety tak nie idzie,zycze małej wspaniałego domku stałego Quote
Klaudus__ Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Dzisiaj zobaczymy czy jeszcze jesteś śliczna... :roll: Każdy dzień to wielka niewiadoma... Quote
Vlk Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 wrzuciłam ją na wątek Szpice w potrzebie http://www.dogomania.pl/threads/1895-Szpice-w-potrzebie!!!/page261 Quote
Recommended Posts