Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Idusiek ,zamknijcie ten watek tu jakis pech panuje)...i zacznijcie od nowego z jakas malutka bida ktora nie ma kompletnie szans w schronie.
pieniadze sa ,musimy o psiaki walczyc. jak nie my to kto ????????
jest ciezko jak odchodza ,ja tez ryczalam wczoraj jak dowiedzialam sie o biednym Wafelku,ale one nas potrzebuja...

Posted

[quote name='idusiek']tylko komu? jak wybrac który z tej 13 jest juz chory i najbardziej potrzebujacy? jak one prawdiopodobnie mają wszyztkie to samo? :(
ja nie umiem....[/QUOTE]
No właśnie jak wybrać, czasem to się odechciewa:(:(. Losowo chyba :(:(. Ale jak chociaż jednemu się pomoże z tych pieniędzy co są to lepiej jednemu pomóc niż żadnemu, Idusiu biedny.
Całemu światu niestety nie da się pomóc a szkoda:(:(

Posted

[quote name='koosiek']W Ostrowi jest jeszcze kilkanaście szczeniaków... Proszę, wejdzie na wątek kolejnej czwórki: http://www.dogomania.pl/threads/186565-Trzy-przera%C5%BCone-szczeniaki-i-jeden-z-uszkodzonym-oczkiem-przepadn%C4%85-w-schronie... :-(

wiecie .. moze warto przeznaczyc te pieniadze na wirusówki dla maluchów w tym schronie...to jakas paranoja...jest jakis powód, ze malce z tego schroniska "padaja" jak muchy

nie brałm czynnego udziału w pomocy dla Kostusia potem Misia...ale dziewczyny co jest, ze dzieciaki z tego schroniska tak szybko odchodza :((( WSPÓLCZUJE TYM,kt POMAGAJĄ TYM, kt nie żalą sie na los jaki je spotkał i potem odchodzą za TM
Juniorku pamietaamy o tobie ciągle :(

Posted

dzwoniłam do schronu, powiedziałam co i jak. napisałam jakie były wyniki, jakie są robale i objawy.
kierownik ma konsultowac z wetem co robic. ale oczywiście twierdzi ,ze odrobacza i ma na to papier ( i pewnie tak jest,tylko jakoś kur... nie działa :().

Posted

Ciotki, ja nie wiem, czy po opłaceniu rachunku na Gagarina zostanie tyle pieniędzy, by któremuś jeszcze pomóc (Miś był operowany dziś rano).:-(

Niestety, warunki w schronisku są takie, że nie uda się uniknąć chorób wśród szczeniąt. Nie ma tu lekarza, nie ma opieki takiej, jakiej wymagają takie maluszki. Szczeniaki są odrobaczane i szczepione, ale potrzebują kogoś, kto zobaczy od razu, że chorują, szybko zareaguje. A tam ludzi do pracy dużo za mało.

Posted

Rano dowiedziałam się o Kostusiu
[*]. Chciałam napisać, że wpłatę przeznaczam na Misia
[*], ale post utknął w czasoprzestrzeni...
Tak mi przykro.
Z moją kaską (wpłaciłam wczoraj wieczorem, więc już chyba jest na koncie) zróbcie, co uważacie (dług na Gagarina, inna bida z Ostrowi).
Śpijcie, pieseczki, spokojnie.

Posted

[quote name='auraa']Tak mi strasznie przykro. Te maluchy są takie bezbronne.[/QUOTE]

Śledziłem wątek i nie odzywałem się, bo nie chciałem zapeszyć...:-(:-(:-(

Żegnajcie, Kochane Maluchy!!!:-(:-(:-(

Posted

:placz:Misu tak mi przykro
[*] Życie w tej konkretnej chwili jest totalnie do bani :( Ja chyba nie mogę wchodzić na dogo bo codziennie rycze :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='LadyBell']czyli że Misiu też miał te robale??[/QUOTE]

Kazdy z nich mial zupelnie inne wyniki krwi, co moze sugerowac rozne przyczyny. Ale czy to robale, czy wirus, tego na Gagarina juz nie sposob bylo stwierdzic.

Posted

[quote name='mercy']Misiu :( tak strasznie mi przykro...:(

Żegnajcie Maleństwa :( (*)(*)(*)
strasznie to przykre ze oba malenstwa nie wygraly z choroba:(((
spijcie spokojnie maluchy! moj Gap na pewno sie z wami pobawi za TM:(((

Posted

Iduśku , też jesteś na wątku tego biednego onka ślepaczka
http://www.dogomania.pl/threads/187934-Niewidomy-ONek-ma-czas-do-soboty-26.06.-Czy-zd%C4%85%C5%BCymy-Potrzebne-deklaracje
Może cioteczki chciałyby tam przenieść stałe deklakacje z Wafelka.
Tam jest tak mało czasu:(:(:(