IVV Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 pieniedzy troche jest wiec mozna pomoc jakiemus maluchowi...KONIECZNIE!!!!! Quote
idusiek Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 tylko komu? jak wybrac który z tej 13 jest juz chory i najbardziej potrzebujacy? jak one prawdiopodobnie mają wszyztkie to samo? :( ja nie umiem.... Quote
IVV Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Idusiek ,zamknijcie ten watek tu jakis pech panuje)...i zacznijcie od nowego z jakas malutka bida ktora nie ma kompletnie szans w schronie. pieniadze sa ,musimy o psiaki walczyc. jak nie my to kto ???????? jest ciezko jak odchodza ,ja tez ryczalam wczoraj jak dowiedzialam sie o biednym Wafelku,ale one nas potrzebuja... Quote
lika1771 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Matko kochana a niech to wszystko.................... Quote
Mysza2 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='idusiek']tylko komu? jak wybrac który z tej 13 jest juz chory i najbardziej potrzebujacy? jak one prawdiopodobnie mają wszyztkie to samo? :( ja nie umiem....[/QUOTE] No właśnie jak wybrać, czasem to się odechciewa:(:(. Losowo chyba :(:(. Ale jak chociaż jednemu się pomoże z tych pieniędzy co są to lepiej jednemu pomóc niż żadnemu, Idusiu biedny. Całemu światu niestety nie da się pomóc a szkoda:(:( Quote
beataczl Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Kosteczek [*] i Misiu [*] biedactwa małe..... Quote
anita_happy Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='koosiek']W Ostrowi jest jeszcze kilkanaście szczeniaków... Proszę, wejdzie na wątek kolejnej czwórki: http://www.dogomania.pl/threads/186565-Trzy-przera%C5%BCone-szczeniaki-i-jeden-z-uszkodzonym-oczkiem-przepadn%C4%85-w-schronie... :-( wiecie .. moze warto przeznaczyc te pieniadze na wirusówki dla maluchów w tym schronie...to jakas paranoja...jest jakis powód, ze malce z tego schroniska "padaja" jak muchy nie brałm czynnego udziału w pomocy dla Kostusia potem Misia...ale dziewczyny co jest, ze dzieciaki z tego schroniska tak szybko odchodza :((( WSPÓLCZUJE TYM,kt POMAGAJĄ TYM, kt nie żalą sie na los jaki je spotkał i potem odchodzą za TM Juniorku pamietaamy o tobie ciągle :( Quote
idusiek Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 dzwoniłam do schronu, powiedziałam co i jak. napisałam jakie były wyniki, jakie są robale i objawy. kierownik ma konsultowac z wetem co robic. ale oczywiście twierdzi ,ze odrobacza i ma na to papier ( i pewnie tak jest,tylko jakoś kur... nie działa :(). Quote
Fela Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Ciotki, ja nie wiem, czy po opłaceniu rachunku na Gagarina zostanie tyle pieniędzy, by któremuś jeszcze pomóc (Miś był operowany dziś rano).:-( Niestety, warunki w schronisku są takie, że nie uda się uniknąć chorób wśród szczeniąt. Nie ma tu lekarza, nie ma opieki takiej, jakiej wymagają takie maluszki. Szczeniaki są odrobaczane i szczepione, ale potrzebują kogoś, kto zobaczy od razu, że chorują, szybko zareaguje. A tam ludzi do pracy dużo za mało. Quote
Ewanka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 O matko, Mis też ??? :( ... strasznie mi przykro :( ... człowiek jest całkiem bezsilny :( Quote
Beta&Czata Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Rano dowiedziałam się o Kostusiu [*]. Chciałam napisać, że wpłatę przeznaczam na Misia [*], ale post utknął w czasoprzestrzeni... Tak mi przykro. Z moją kaską (wpłaciłam wczoraj wieczorem, więc już chyba jest na koncie) zróbcie, co uważacie (dług na Gagarina, inna bida z Ostrowi). Śpijcie, pieseczki, spokojnie. Quote
auraa Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Tak mi strasznie przykro. Te maluchy są takie bezbronne. Quote
UBOCZE Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='auraa']Tak mi strasznie przykro. Te maluchy są takie bezbronne.[/QUOTE] Śledziłem wątek i nie odzywałem się, bo nie chciałem zapeszyć...:-(:-(:-( Żegnajcie, Kochane Maluchy!!!:-(:-(:-( Quote
Niebieska713 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Czy te dwa psiaki byly leczone w tym jednym miejscu? Quote
Buster Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 :placz:Misu tak mi przykro [*] Życie w tej konkretnej chwili jest totalnie do bani :( Ja chyba nie mogę wchodzić na dogo bo codziennie rycze :placz::placz::placz: Quote
Fela Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='LadyBell']czyli że Misiu też miał te robale??[/QUOTE] Kazdy z nich mial zupelnie inne wyniki krwi, co moze sugerowac rozne przyczyny. Ale czy to robale, czy wirus, tego na Gagarina juz nie sposob bylo stwierdzic. Quote
mercy Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Misiu :( tak strasznie mi przykro...:( Żegnajcie Maleństwa :( (*)(*)(*) Quote
Panca Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='mercy']Misiu :( tak strasznie mi przykro...:( Żegnajcie Maleństwa :( (*)(*)(*) strasznie to przykre ze oba malenstwa nie wygraly z choroba:((( spijcie spokojnie maluchy! moj Gap na pewno sie z wami pobawi za TM:((( Quote
Mysza2 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Iduśku , też jesteś na wątku tego biednego onka ślepaczka http://www.dogomania.pl/threads/187934-Niewidomy-ONek-ma-czas-do-soboty-26.06.-Czy-zd%C4%85%C5%BCymy-Potrzebne-deklaracje Może cioteczki chciałyby tam przenieść stałe deklakacje z Wafelka. Tam jest tak mało czasu:(:(:( Quote
Mysza2 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/187934-Niewidomy-ONek-ma-czas-do-soboty-26.06.-Czy-zd%C4%85%C5%BCymy-Potrzebne-deklaracje to jest wątek onka ślepaczka Quote
idusiek Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 niech ciotki deklarują, mi wsio ryba...na Kostka deklakaracje przeciez się nie przydadzą..:( deklaracji było mało ,ale zawsze coś, prawda ciotki? Quote
Recommended Posts