pumcia02 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 dzisiaj mi Idusiek pisała, ze jest bardzo zle. Ma jakieś robale które go zjadają i zabijają :( Quote
IVV Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 ??????:-(:-(:-(:-(:-(:-( to chlopak nie ma zadnej szansy???? Quote
Buster Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Nie traćmy nadziei!!! Musi być dobrze - trzymam za malucha kciuki! Nie poddawaj się Wafelku! Quote
beataczl Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 oj, nie jest dobrze, mam nadzieje ze ma opieke najlepsza z najlepszych i pomoga Wafelkowi.... Quote
Ewanka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Myślimy wszyscy o Wafelku ... trzymaj się malutki !!!!!! Quote
Aldrumka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 na wezwanie Myszy2 zapisuję i wpłacę na razi 20 zł Quote
Panca Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 kurcze....jakie malec ma szanse?bo widze ze rokowani anie najlepsze:((((bidulek z niego straszny...postaram sie w licu cos na niego przelac.. Quote
kmurdz Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 no oby wyszedl z tego biedaczek. dajcie prosze znak jak on sie czuje i co z nim. tez zrobie przelew. Quote
go-ja Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Pięknotka mała! Jutro coś wpłacę - mam nadzieję, że szybko piesek dojdzie do siebie! :) Promujemy go też na Facebooku, może cioteczki i wujkowie coś wpłacą! :) Quote
reniax1 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Okrutny los tych psiaków:placz: Biedna , mała kruszyna :placz: Te oczy będą mi się w nocy śniły:placz: Jutro wpłacę na biedaka 100 zł, pomyśle tez o deklaracji stałej jak przejrzę swoje zobowiązania. Jeśli to nie tajemnica chciałabym spytać gdzie i u kogo jest leczony maluszek? Czy dobrze doczytałam chodzi o Warszawę? Mam dobrą lekarkę na Gagarina, ufam właściwie tylko jej a z moim psem przeszłam tez wiele! Quote
basia0607 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Serce sie kroi, Jakie to schronisko ? Nie widzieli co sie dzieje z maluchem ? Quote
ludwa Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Schroniskowe realia są jakie są. I tutaj niewiele sie zmieni, w szczególności przy przepełnieniu i małej liczbie pracowników. Mały jest już na Gagarina. O poprzedniej lecznicy nie będę pisała, bo w głowie mi się to nie mieści. Pierwszy raz tak zawaliła sprawę... Rokowania są bardzo złe. Czekamy na wyniki krwi i usg. Potem lekarze zdecydują czy będą jeszcze próbować. Jest bardzo, cholernie źle... A te zdjęcia tych oczu powinny zawisnąć nad biurkami pewnych lekarzy i nie pozwolić im nigdy zasnąć... Quote
Beta&Czata Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Trzymam kciuki za Wafelka. Tak, jak obiecałam, dziś przeleję kaskę (50 zł - można zmienić w I poście - ale dopiero po pracy). Jakby - co nie daj Boże - Wafelkowi się nie udało - przeznaczcie na opłacenie lecznicy albo na inne Wasze bidy. Jeśli z tego wyjdzie, w lipcu dam kolejne 50 zł. Pozdrawiam Elżbieta Quote
Kinia1984 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 przelalam troszke na malucha...Kostus walcz! Quote
Panca Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 mam ogromna nadzieje ze maluch bedzie mial sile walczyc...trzymam kciuki i czekam na dobre wiesci,,Gagarina to b dobra lecznica Quote
idusiek Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 jest zle i bardzo zle. wczoraj pytano mnie czy walczyc czy usypiać, bo maluch sie męczy. jak pomerdał do mnie ogonem to wymiękłam i powiedziałam walczyć. Dzisiaj czekamy na usg i krew i wtedy bedziemy rozmawiać czy przeprowadzac operację ( maluch ma podziurawione od robali jelita ,tresc zołądkowa wylała sie do brzuszka :() czy usypiać, bo szanse na przezycie operacji ma bardzo marne. *****, sorrry, ale ja tej poprzedniej lecznicy nie daruję....... patrzę na malucha, mówię, ze ma dziwny brzuszek, ze jakby miał tam jakies kamienie czy cos a pani wetka do mnie mowi: bo brzuch bolesny i lepiej nie dotykac.... ręce mi opadły, łzy w oczach staneły i jak Bóg mi świadkiem niech się baba cieszy, ze jej tam nie zabiłam :( Quote
anita_happy Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 jejku..IVV podesłała mi...co za malec....zapisze poczytam wieczorem... Quote
IVV Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Idusiek podaj nazwe lecznicy i nazwisko veta .musimy unikac niekompetentnych ludzi i miejsc ... Quote
Mysza2 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Nie mogłam wejść na dogo od piątku. Dopiero teraz mi się udało, czytam i włos mi się jeży. Trzymaj się biedny maluszku. Bardzo bardzo dziękuję wszystkim, którzy odpowiedzieli na maile i zadeklarowali wpłaty na wafelka. Bardzo przepraszam że nie mogłam tego zrobić na bieżąco. Żeby tylko biedak miał szansę wykaraskać się z tego. Brak mi słów po tym co przeczytałam :(:(:( Quote
Recommended Posts