Basia1968 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 matko moja jakie biedactwo :-(:-( poczytam później Quote
idusiek Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Mysza2 napisał(a):Mam odpowiedź na maila od cioteczki Beta&Czata "Mysza, daj mi pw przypominające w poniedziałek. Cos przeleję (no i poprosze o nr. konta)." :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: bardzo bardzo dziękujemy :multi::multi::multi: Iduśku wyślij nr konta lecę pędzę ! dzięki wielkie ! Quote
beataczl Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 jestem.... finansowo kiepsko, ale pobieram banerek... przeslijcie nr konta na PW cos jednorazowo przesle w poniedzialek na maluszka Quote
Mysza2 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 beataczl napisał(a):jestem.... finansowo kiepsko, ale pobieram banerek... przeslijcie nr konta na PW cos jednorazowo przesle w poniedzialek na maluszka Beatko :loveu::loveu::loveu::loveu: przepraszam za atak na Ciebie i bardzo ci dziękuję :multi::multi::multi: Quote
lilo Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Jestem na zaproszenie Myszy , niestety na stałe nie mogę bo mam inne deklaracje ale jednorazowo wpłacę - niestety nie będzie to duża kwota bo moge tylko 15 zł. Ale w miarę mozliwości postaram się pamiętac o nim co miesiąc i jakis grosik wpłacic. Nie deklaruję na stałe bo nie wiem jak będzie. Quote
Mysza2 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 lilo napisał(a):Jestem na zaproszenie Myszy , niestety na stałe nie mogę bo mam inne deklaracje ale jednorazowo wpłacę - niestety nie będzie to duża kwota bo moge tylko 15 zł. Ale w miarę mozliwości postaram się pamiętac o nim co miesiąc i jakis grosik wpłacic. Nie deklaruję na stałe bo nie wiem jak będzie. Bardzo CI :loveu::loveu::loveu::loveu: dziękujemy. każdy grosik pomoże iduśkowi :multi::multi::multi::multi: Quote
Kinia1984 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 chociaz malo mam bo starcilam robote to jakis grosik z ostatniej wyplaty jeszcze zostal...poprosze o nr konta...nie bedzie to duzo ale mam nadzieje ze pomoze choc troche...trzymaj sie maluszku... Quote
Talia Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Zaznaczam wątek. Na razie nie wspomogę grosikiem, ale może postaram się wykombinować jakiś bazarek. Quote
Mysza2 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Kinia1984 napisał(a):chociaz malo mam bo starcilam robote to jakis grosik z ostatniej wyplaty jeszcze zostal...poprosze o nr konta...nie bedzie to duzo ale mam nadzieje ze pomoze choc troche...trzymaj sie maluszku... Talia napisał(a):Zaznaczam wątek. Na razie nie wspomogę grosikiem, ale może postaram się wykombinować jakiś bazarek. Bardzo dziękujemy :multi::multi::multi::multi: Przyda się iduśkowi i grosik i bazarek:multi::multi::loveu::loveu: Quote
Tora&Faro Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Jestem i ja....ależ biedny szkrab:( Gdzie się człowiek nie obejrzy, to jakaś nowa bieda....:shake: Quote
IVV Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Mysiu jestes niezastapiona !!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Mam odpowiedz na pw od Waldi481 cyt: "Witamy najserdeczniej wspomożemy wpłata,ale możliwe to byłoby dopiero w lipcu.Jesli tak by mogło byc to prosimy o przypomnienie w ok.10-tego lipca." Kostuś bardzo kochanej :loveu::loveu::loveu::loveu: cioteczce dziękuje :multi::multi::multi: Quote
Mysza2 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Tora&Faro napisał(a):Jestem i ja....ależ biedny szkrab:( Gdzie się człowiek nie obejrzy, to jakaś nowa bieda....:shake: Bardzo dziękujemy za obecność na wątku:calus::calus::calus::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 cyt maila od Patyś_ "Na razie rozsyłam, jak będę mogła wspomogę jakąś wpłatą " cyt maila od Chi23 "Niestety nie mogę wpłacić pieniędzy ale porozsyłam wątek" Bardzo dziękujemy, za pomoc :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewtos Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Myszy mnie obeszły(dwie [2]), zaznaczam wątek i będę pamiętać. Jednorazowo narazie deklaruję 30zł.Rozumiem, że nr konta na 1 stronie? Quote
zeberka4 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 To może ja Kostusiowi allegro zrobię??? tylko jakis opisik sie przyda no chyba ze ten co na pierwszej stronie :) A czy nie mozna mu tego imionka zmienic na ładniejsze??? na takie które bedzie przyciagało? dodam jego avatarek i bede odwiedzała. Quote
LadyBell Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 zeberka4 napisał(a): A czy nie mozna mu tego imionka zmienic na ładniejsze??? na takie które będzie przyciagało? . popieram jak najbardziej. Mi pasuje do niego: Simba albo Timon - bajkowe, dla malucha w sam raz. rozsyłam dalej wątek. Idusiek są jakieś wieści z lecznicy? I mam jeszcze jedno pytanie: co będzie z nim dalej - tzn. gdzie będzie mieszkał po lecznicy? Pojedzie do Otrębus czy trzeba szukać domowego dt ( byłby chyba lepszy do rekonwalescencji) ? Quote
Buster Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Witam, zgłaszam się zaproszona :oops: Jaka bidula z tego Kostusia:-( Nie mogę zbyt wiele pomóc finansowo - jutro zrobię przelew na 10 zł na początek. Sama mam jeszcze dług związany z operacją mojego psiaka a dodatkowo zakochałam się w Trotterku - podopiecznym Szansy na pomoc Goldenom i staram się go troszkę (na miarę moich skoromnych możliwości) wspierać. Ale napewno będę zaglądać - cudny jest maluszek. A apropos imienia - Kostuś to takie przygnębiające - moja córcia twierdzi, że psinka wygląda jak "prawdziwy Hultaj" - dla ułatwienia dodam że Hultaj to taki psiak z bajeczki ;) Quote
IVV Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 z tego co Idusiek pisala to maja dla niego imie slodziutkie -Wafelek :) Quote
J & A Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 poproszę numer konta. za dużo nie mogę pomóc, ale chociaż troszeczkę ... Quote
idusiek Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 numer konta jest na 1 stronie : „Pokochaj Psy Niczyje” Fundacja Międzynarodowy Ruch na rzecz Zwierząt - VIVA! ul. Kopernika [FONT=Verdana]6 m[/FONT].8; 00-367 Warszawa Nr konta: [FONT=Verdana]65 1370 1109 0000 1706 4838 7306[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]z dopiskiem: Kostek[/FONT] Quote
sylwia1987 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Wpłacam 50 zł. Psina jest przecudna mam nadzieję że szybko znajdzie domek. Wzięłabym najchętniej do siebie ale moja Perełka nie toleruje innych psów :( Quote
Recommended Posts