Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysza2 napisał(a):
Mam odpowiedź na maila od cioteczki Beta&Czata
"Mysza, daj mi pw przypominające w poniedziałek. Cos przeleję (no i poprosze o nr. konta)."
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: bardzo bardzo dziękujemy :multi::multi::multi:
Iduśku wyślij nr konta

lecę pędzę ! dzięki wielkie !

Posted

beataczl napisał(a):
jestem.... finansowo kiepsko, ale pobieram banerek... przeslijcie nr konta na PW cos jednorazowo przesle w poniedzialek na maluszka

Beatko :loveu::loveu::loveu::loveu: przepraszam za atak na Ciebie i bardzo ci dziękuję :multi::multi::multi:

Posted

Jestem na zaproszenie Myszy , niestety na stałe nie mogę bo mam inne deklaracje ale jednorazowo wpłacę - niestety nie będzie to duża kwota bo moge tylko 15 zł. Ale w miarę mozliwości postaram się pamiętac o nim co miesiąc i jakis grosik wpłacic. Nie deklaruję na stałe bo nie wiem jak będzie.

Posted

lilo napisał(a):
Jestem na zaproszenie Myszy , niestety na stałe nie mogę bo mam inne deklaracje ale jednorazowo wpłacę - niestety nie będzie to duża kwota bo moge tylko 15 zł. Ale w miarę mozliwości postaram się pamiętac o nim co miesiąc i jakis grosik wpłacic. Nie deklaruję na stałe bo nie wiem jak będzie.

Bardzo CI :loveu::loveu::loveu::loveu: dziękujemy. każdy grosik pomoże iduśkowi :multi::multi::multi::multi:

Posted

chociaz malo mam bo starcilam robote to jakis grosik z ostatniej wyplaty jeszcze zostal...poprosze o nr konta...nie bedzie to duzo ale mam nadzieje ze pomoze choc troche...trzymaj sie maluszku...

Posted

Kinia1984 napisał(a):
chociaz malo mam bo starcilam robote to jakis grosik z ostatniej wyplaty jeszcze zostal...poprosze o nr konta...nie bedzie to duzo ale mam nadzieje ze pomoze choc troche...trzymaj sie maluszku...

Talia napisał(a):
Zaznaczam wątek.
Na razie nie wspomogę grosikiem, ale może postaram się wykombinować jakiś bazarek.

Bardzo dziękujemy :multi::multi::multi::multi:
Przyda się iduśkowi i grosik i bazarek:multi::multi::loveu::loveu:

Posted

Mam odpowiedz na pw od Waldi481 cyt:
"Witamy najserdeczniej
wspomożemy wpłata,ale możliwe to byłoby dopiero w lipcu.Jesli tak by mogło byc to prosimy o przypomnienie w ok.10-tego lipca."
Kostuś bardzo kochanej :loveu::loveu::loveu::loveu: cioteczce dziękuje :multi::multi::multi:

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Jestem i ja....ależ biedny szkrab:(

Gdzie się człowiek nie obejrzy, to jakaś nowa bieda....:shake:

Bardzo dziękujemy za obecność na wątku:calus::calus::calus::loveu::loveu:

Posted

cyt maila od Patyś_
"Na razie rozsyłam, jak będę mogła wspomogę jakąś wpłatą "
cyt maila od Chi23
"Niestety nie mogę wpłacić pieniędzy ale porozsyłam wątek"

Bardzo dziękujemy, za pomoc :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

To może ja Kostusiowi allegro zrobię???
tylko jakis opisik sie przyda no chyba ze ten co na pierwszej stronie :)

A czy nie mozna mu tego imionka zmienic na ładniejsze??? na takie które bedzie przyciagało?
dodam jego avatarek i bede odwiedzała.

Posted

zeberka4 napisał(a):

A czy nie mozna mu tego imionka zmienic na ładniejsze??? na takie które będzie przyciagało?
.

popieram jak najbardziej. Mi pasuje do niego: Simba albo Timon - bajkowe, dla malucha w sam raz.
rozsyłam dalej wątek.

Idusiek są jakieś wieści z lecznicy? I mam jeszcze jedno pytanie: co będzie z nim dalej - tzn. gdzie będzie mieszkał po lecznicy? Pojedzie do Otrębus czy trzeba szukać domowego dt ( byłby chyba lepszy do rekonwalescencji) ?

Posted

Witam, zgłaszam się zaproszona :oops: Jaka bidula z tego Kostusia:-( Nie mogę zbyt wiele pomóc finansowo - jutro zrobię przelew na 10 zł na początek. Sama mam jeszcze dług związany z operacją mojego psiaka a dodatkowo zakochałam się w Trotterku - podopiecznym Szansy na pomoc Goldenom i staram się go troszkę (na miarę moich skoromnych możliwości) wspierać. Ale napewno będę zaglądać - cudny jest maluszek. A apropos imienia - Kostuś to takie przygnębiające - moja córcia twierdzi, że psinka wygląda jak "prawdziwy Hultaj" - dla ułatwienia dodam że Hultaj to taki psiak z bajeczki ;)

Posted

numer konta jest na 1 stronie :

„Pokochaj Psy Niczyje”
Fundacja Międzynarodowy Ruch na rzecz Zwierząt - VIVA!
ul. Kopernika [FONT=Verdana]6 m[/FONT]
.8; 00-367 Warszawa
Nr konta: [FONT=Verdana]65 1370 1109 0000 1706 4838 7306[/FONT]

[FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana]z dopiskiem: Kostek[/FONT]