Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zobaczyłam na Kundelkowej Skarbonce - i tak nasze ścieżki znów się spotykają, chyba nie przypadkiem.
Nr konta oczywiście poprosze - dorzucam 50

Posted

mshume napisał(a):
Lika, czy przelew dotarł, bo cos w miedzyczasie zmienilyscie nr konta?

Mhume nie zmieniałam tylko dodałam cyfry,bo za mało napisałam .Jutro sprawdze czy pieniazki doszły

Posted

Kochani wejdzie Zofija wszystko napisze,Ona organizuje transport dopina szczegoły.Wczoraj nie mogła wejsc na dogo(cały czas cos szwankuje).Wyjazd małej ustalony na 29,mam nadzieje ze dzisiaj Zosi uda sie wejsc

Posted

[quote name='matrioszka2']Przeczytałam, ale o tej porze nie bardzo nadążam, więc zapytam :
- cała kwota uzbierana, czy jeszcze brakuje ?
- czy już dograne odcinki tras (skąd-dokąd i dalej do Słupska) ?[/QUOTE]

Cioteczko kochana wszystko jest na pierwszej stronie.Transport juz załatwiony,ale jeszcze troche pieniazkow brakuje.

Posted

witajcie, dostałam linka od leni356, zostało nam troszeczkę pieniązków po moim kudłatym podopiecznym ktory poszedł już do super DS i postanowilismy część pieniążków przeznaczyć na pomoc innej kudłatej bidzie- miałam przelac pieniążki na skarpetę kudłaczy ale leni podesłała mi linka do aktualnie potrzebujących kudłatków i zdecydowaliśmy się na Melunię- przekażemy 155zł, prosze tylko o wysłanie nr konta na PW do furciaczek bo zarówno ja jak i ona jestesmy totalnie zalatane i możemy zapomnieć:-)

Posted

[quote name='furciaczek']No przelewik ze spadkiem po Bamboo poszedl...gafe zrobilam w tytule przelewu:evil_lol:

Trzymam kciuki za podroz i szybka aklimatyzacje:loveu:[/QUOTE]

Dziekuje,a tej aklimatyzacji troche sie bojebo: mam trzy psy,dwie sunie jedna zołze druga nie lepsza i psa uciekiniera co mu mało w domu to jeszcze obrobi podworko:evil_lol:A ona była sama w domu i tez inna sprawa ze z domu do domu,bo pieski ze schronu sa troche inne w zachowaniu