Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Będzie dobrze:) Lika Szczęściaro czekam z niecierpliwością na niusy...:)
Melciu wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Psa. Dostałaś w prezencie to, co najpiękniejsze...swojego ludzia i kochający domek :)

Posted

Cioteczki sunia juz jedzie gotuje jej watrobke i serduszka mam nadzieje ze lubi :eviltong:

Chciałam bardzo podziekowac cioteczce FIGU za darmowy transport z Cieszyna do Warszawy:Rose:

Cioteczce Asi od Nelii za wpłate 20zł na szczepienia:Rose:

I Wam wszystkim bez Was sunia by do mnie nie dotarła jestescie kochane :loveu:

Posted

[INDENT][B][FONT=Times New Roman][SIZE=5]Mshume-25
Monika z Katowic
i wspaniały mąż-100
Kado-25
Wujek&Ciocia-20
mmd-50
Furciaszek-160
Skarpeta Kudłaczy-50
Asiaczek-30
Kundelkowa Skarbonka-100
Zofija-20 [/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=5]Asia od Neli- 20zł[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=5]razem=600zł[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=5][/SIZE][/FONT][/B]
[/INDENT]

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Kochani Wszystkim Wam za wpłaty [B][U][COLOR=red]BARDZO DZIĘKUJĘ!!!!!:loveu:[/COLOR][/U][/B][/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=4]W związku z tym, ze Ewelina - nasza wolontariuszka wiozła Melcie do Katowic [B]NIEODPŁATNIE [/B]( Ewelinko jeszcze raz DZIĘKUJĘ!) Potem Figu zawiozła Melcie do Warszawy- też [B]NIEODPŁATNIE[/B] ( DZIĘKUJEMY FIGU!!!), a z Warszawy do Słupska koszt transportu rozłożył się na pół z innym pieskiem i w sumie zapłaciliśmy za transport tylko[B] 220zł :multi:[/B][/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Melcia jest jednak niewysterylizowana i niezaszczepiona i będzie musiał ją obejrzeć wet.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Czy pieniążki, które zostały, czyli 380zł mozemy przeznaczyć na szczepienia, przegląd i sterylkę???[/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Lilka ma przygarnięte 3 psy z czego jeden jest aktualnie leczony, a, ze to psy Melcia musi zostać jak najprędzej wysterylizowana.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Czy mozemy jeszcze wspomóc Lilkę???? Pieniązki zostaną w całości rozliczone i to co zostanie Lilka prześle na kundelkową skarpetę albo piesa w pilnej potrzebie. Co Wy na to?????[/SIZE][/FONT]

Posted

Ja też nie widzę żadnego problemu:) [B]Lika [/B]wykorzystaj te pieniążki na " generalny przegląd [B]Melci[/B]";) na szczepienia i sterylkę.
Rób, co uznasz za niezbędne, tylko nie trzymaj nas już dłużej w napięciu i pisz czy masz już malutką w domku:)

Posted

Słuchajcie Mela juz u mnie:lol: Oczywiscie pierwsze co zrobiła to poleciała do kuchni i sie napiła pozniej troszke zjadła.Pierwsza osobka ktora ja przywitała była moja dwoletnia coreczka,Mela popatrzyła i ja polizała:lol: wiec bedzie dobrze.Melcia cały czas lata po mieszkaniu i obwachuje katy,jak dla mnie jest troszke za chuda,nie wiem moze to taka uroda zobaczymy,siersc w strasznym stanie,bardzo wysuszona.

Posted

Cioteczki noc przebiegła spokojnie:lol:Mela spała ze mna w łozku.Rano wchodze do kuchni a tu kupka:cool3:,mam nadzieje ze pare dni i sunia wpadnie w rytm i sie to wiecej nie powtorzy.
Sunia jest przekochana wesolutka,ogonek ciagle do gory,rozdaje całusy,jest bardzo czujna jaki szmeek na klatce Ona odrazu szczeka .
sunka wcale nie jest taka malutka siega mi prawie do kolana tylko jest bardzo drobniutka,cioteczki na zdjecia musicie troszeczke poczekac,bo ja nie umiem:oops: czekam na corke