Zofija Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Jesiu-ona jest ciuuuuuuuuuuuuuudowna. Toż to całować non stop:)). A jak ona wygląda. Czy ona chodzi do fryzjera???? No wygląda jak rasowa dama:) . Dobrze, ze ją tamta Pani oddała. Teraz to ma dom:) Quote
Asiaczek Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Piękna i dobrze,że została ostrzyżona. Na zimę będzie miała cudne futerko:) Gapiszonek:) http://i54.tinypic.com/35829mo.jpg Pzdr. Quote
Zofija Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Przypomnę jak wyglądała Mela u swojej poprzedniej Pani: Quote
Zofija Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Lileczko -wyczyść sobie skrzynkę:) Quote
Asiaczek Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Podtrzymuję moje zdanie, że dobrze, że została ostrzyzona:) http://images45.fotosik.pl/306/bd55f6439372ff3cmed.jpg A jak odrasta? Podejrzewam, że wygląda jeszcze lepiej:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Napiszcie coś więcej o tym nowym domku... Pzdr. Quote
lika1771 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Asiaczek napisał(a):Napiszcie coś więcej o tym nowym domku... Pzdr. Asiaczku o jaki domek chodzi? Quote
Asiaczek Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 No, o ten, w którym jest Mela (tytuł!).... czyzbym cos pokręciła...? pzdr. Quote
lika1771 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Asiaczek napisał(a):No, o ten, w którym jest Mela (tytuł!).... czyzbym cos pokręciła...? pzdr. Melcia jest caly czas u mnie i nigdy nikomu Jej nie oddam. Juz jest moja. Quote
daśka Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Na fb jest nawoływanie do szybkiej moblilizacji w sprawie nowej ustawy dla zwierząt!!!: WAŻNE!!! Proszę, wyślijcie maila o takim tekście: "Nie zgadzam się na odrzucenie obywatelskiego projektu ustawy o zwierzętach w pierwszym czytaniu, żądam odesłania go do rozpatrzenia w komisji sejmowej." (i oczywiście Wasz podpis) na ten adres mailowy: kp-po@kluby.sejm.pl Ludzie z PO planują odrzucenie ustawy o ochronie zwierząt, proszę, nie pozwólcie im na to! Wyślijcie maila, powiadomcie znajomych Quote
daśka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Lilciu wreszcie przeczytałam cały wątek i jedyne co mam w głowie widząc te "nietoperzaste uszęta" to Mela co wszystkich rozwesela,taka Melinda rozweselinda:-):-):-) Ty się kobieto nie przejmuj,że ona kłapie pyszczkiem i tak sąsiedzi zwalą winę na Ciebie;-) Powiedz im,że lubisz sobie tak zwłaszcza z wieczora poszczekać;-) Quote
Asiaczek Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='lika1771']Melcia jest caly czas u mnie i nigdy nikomu Jej nie oddam. Juz jest moja.[/QUOTE] Kurcze, chyba mi się coś pozajaczkowało.......... Pzdr. Quote
lika1771 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Asiaczek']Kurcze, chyba mi się coś pozajaczkowało.......... Pzdr.[/QUOTE] Tyle tych watkow i bid ze czlowiek nie ogarnia.... Quote
Recommended Posts