Zofija Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 [FONT=Times New Roman]Melcia jest słodkim małym kudłaczem. Ma ok. 4 latek. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Jest kochanym wesołym pieskiem, który się znudził gdy w rodzinie pojawiło się dziecko. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Podobno Melcia jest o nie zazdrosna, ale przecież można z nią popracować, prawda?? Pani-jej ukochana Pani szuka jej domu, a jak nie znajdzieto odda do schroniska.....................:placz:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Odda swojego psa- jak rzecz , psa, który miał dom, rodzinę , miał to [/FONT][FONT=Times New Roman]o czym każdy pies marzy i teraz moze to STRACIĆ. Na szczęście dla Meli jedna z dogomaniaczek - Lilka zdecydowała się ją adoptować po śmierci swojej suni. Mówi, że ona jest bardzo podobna. Mela ma szanse uniknąć STRASZNEGO LOSU. Niestety Mela mieszka w Cieszynie, a Pancia w Słupsku.[/FONT] [FONT=Times New Roman]W dodatku obecna Pani Meli moze dać na cały transport ( Cieszyn-Słupsk) tylko 150zł:placz: a Kochana Lilka ma 3 pieski, dzieci i jeszcze Melcie musi po przyjeździe wysterylizować- więc też nie ma pieniędzy.[/FONT] [FONT=Times New Roman]BŁAGAM POMÓŻCIE BO NIE WIEM CO SIĘ STANIE Z MELCIĄ!!!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]ZBIERAMY PIENIĄŻKI NA TRANSPORT MELCI!!!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]Ja mogę dać 20zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]DEKLARACJE NA TRANSPORT DLA MELCI:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Zofija -20zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Obecna Pani Melci- 150zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Monika z Katowic-100zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Mshume-25zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Leni356-50zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Kado-25zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]wujek&ciocia-20zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]mmd-50zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Asiaczek-30zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Furciaczek-155[/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=6]razem mamy 625zł-:loveu:[/FONT] [FONT=Times New Roman]DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM [/FONT] [FONT=Times New Roman]I CZEKAMY NA HAPPY END:lol:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Podaję konto, na które można wpłacać deklaracje:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Stanisława Mila[/FONT] [FONT=Times New Roman]ul.Mickiewicza 17/9 76-200 Słupsk [/FONT] [FONT=Times New Roman]PKO nr.konta: 41102046490000790200418400 [/FONT] [FONT=Times New Roman]bardzo dziekuję!!!! [/FONT] [FONT=Times New Roman]Wpłaty: [/FONT] [FONT=Times New Roman]Mshume-25[/FONT] [FONT=Times New Roman]Monika z Katowic [/FONT] [FONT=Times New Roman]i wspaniały mąż-100[/FONT] [FONT=Times New Roman]Kado-25[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wujek&Ciocia-20[/FONT] [FONT=Times New Roman]mmd-50[/FONT] [FONT=Times New Roman]Furciaszek-160[/FONT] [FONT=Times New Roman]Skarpeta Kudłaczy-50[/FONT] [FONT=Times New Roman]Asiaczek-30[/FONT] [FONT=Times New Roman]Kundelkowa Skarbonka-100[/FONT] [FONT=Times New Roman]Zofija-20 [/FONT] [FONT=Times New Roman]Asia od Neli- 20zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]razem=600zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]A to MELCIA:[/FONT] Quote
lika1771 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Melcia potrzebuje transportu cioteczki potrzebujemy pomocy Quote
Zdrapka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Ja co prawda całkiem z innej części Polski, ale zapisuję wątek i będę kibicować. TRANSPORT Z CIESZYNA DO KRAKOWA PILNIE POTRZEBNY !!! Quote
Zofija Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 HALLO LUDZIE POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!! Nie mozemy zmarnować takiej szansy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
Zdrapka Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Zdrapka napisał(a): TRANSPORT Z CIESZYNA DO KRAKOWA PILNIE POTRZEBNY !!! Podbijam - ludzie, popytajcie znajomych, może ktoś będzie jechać na weekend, albo z weekendu, sunia ma szansę na nowe, lepsze życie :loveu: Quote
Monika z Katowic Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Podajcie konto - mogę podarować Meli 50 zł na transport. Quote
Monika z Katowic Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Trzeba tu zawołać więcej osób. Nie możemy zmarnować szansy Meli na dom! Ludzie jednorazowo chętniej pomogą, bo wszyscy "zapsieni" po uszy... Quote
Syla Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Witam.Zapytaj lika1771 w Kundelkowej Skarbonce, jak jest kasa, to zawsze pomagają. http://www.dogomania.pl/threads/147660-Kundelkowa-skarbonka-POMA-A-Chcemy-dalej-pomagac-kundelkom Quote
leni356 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Dołożymy ze skarpetki kudłaczy 50 zł Ja dziś pracuję, więc nie mam czasu szukać, ale przejrzyjcie wątek Skubiego - tam była osoba która pomogła go po kosztach dowieźć dosyć spory kawałek trasy (Szczecin-Zielona G.) - napiszcie do niej, może będzie mogła pomóc i tutaj Quote
leni356 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/177922-S.O.S.-Skubi%C5%9B-p%C3%B3%C5%82-%C5%9Blepaczek-domu-szuka.-BARDZO-prosi-o-OG%C5%81OSZENIA-du%C5%BCo-og%C5%82osze%C5%84-!!! Quote
kado Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Dokładam 25 zł na transport:) Podajcie dane do przelewu na pw. Wysyłam w poniedziałek rano:) Piękna sunieczka:) Nie można zmarnować tak cudnego domku...:) Powodzenia Melciu...Bądź szczęśliwa ze swoim ludziem:) Quote
Zdrapka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Madallena dzwoniła do mnie, że w poniedziałek będzie mieć darmowy transport z Gdyni do Warszawy .... ale to nie ta trasa :( Quote
elinka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Lika, pamiętam jak pomogłaś wykupić ze schronu w Józefowie moją tymczasowiczkę Maję, a teraz ja nie mogę się Tobie zrewanżować :oops:, jednak zapisuję wątek i mocno trzymam kciuki, aby jak najprędzej zostały uzbierane potrzebne pieniążki na transport Meli. :kciuki: Quote
mshume Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Ja bede jechac z gór, przez Kraków, 04.07, mogę sunię przetransportować nieodpłatnie do Warszawy, jeśli to by w czymś pomogło. Quote
Recommended Posts