kamilawa Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Czy piękny jest gdzieś ogłaszany? Mogę pomóc. Quote
Niebieska713 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Ladne ZNIWA beda w wakacje i troche po.. Quote
kamilawa Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Niebieska713 napisał(a):Ladne ZNIWA beda w wakacje i troche po.. żniwa są już teraz, nie chcę myśleć co będzie później. Musi maluch szybko znaleźć dom.. Quote
agnieszka32 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 O matko... :-( Kolejny :placz: Niuniek nie ma nic wspólnego z bokserem, to mix asta i to piękny mix, jeszcze dzieciak :-( Dziewczyny, czy on ma jakieś ogłoszenia? Jeśli nie, to czy możecie sklecić jakiś tekst? Quote
andzia69 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 agnieszka32 napisał(a):O matko... :-( Kolejny :placz: Niuniek nie ma nic wspólnego z bokserem, to mix asta i to piękny mix, jeszcze dzieciak :-( Dziewczyny, czy on ma jakieś ogłoszenia? Jeśli nie, to czy możecie sklecić jakiś tekst? Aga - ogłoszeń na pewno nie ma ...tekst można wziasć z 1 postu...a najlepiej gdyby chłopak szybko poszedł do dt...bo az sie boję... Quote
fioneczka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 wymiękam ... przecież to ponad możliwości garstki ludzi :( śliczny, młodziutki ... NICZYJ !!!! a te wszystkie bydlaki dalej produkują szczeniaki ... Quote
baster i lusi Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Zdrapka napisał(a):ciotki od bullowatych się załamią. Pisz do: Freya73 baster i lusi andzia69 Iv_ ageralion agnieszka32 agaga21 fioneczka ania z poznania pinkmoon Zgłoś go tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/22803-Bulowate-Do-Adopcji-Jeden-WAE-tek-Dla-Wszystkich-aktualizacje-str-1-post-1-2-5-8 Masz rację idzie się załamać,skąd tyle tych bidul.Jestem i ja ale co robić? Quote
Ania B Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 Uf, ulżyło mi, że jesteście. Pies jest na razie w miarę bezpieczny. Marta używa całego swojego uroku, by przekonać hycla, aby go nie ruszał. Jeździ do niego codziennie, sprząta klatkę, zabiera na spacer. Tayson (Niebieska to fajne imię) jednak alergicznie reaguje na hycla, więc istnieje niebezpieczeństwo, ze ten się wkurzy. Wtedy grozi mu Paluch. Na razie dajemy radę. Tay jest ogłaszany wsród znajomych bliższych i dalszych, na razie nieskutecznie. Domek, który był na 90% przekonany do wzięcia psa wstrzymał decyzję ze względu na nagłą b.poważną chorobę w rodzinie. Quote
agnieszka32 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Słuchajcie, na niebieskim forum ktoś napisał z chęcią bym go przyjął pod swój dach...miałby gdzie chłopak się wybiegać o ile toleruje inne zwierzątka....musiałbym tylko z domownikami pogadać i looz ale Wawa...dość kawałek drogi Miejscowość: okolice Będzina Nie znam chłopaka, ale może to jest jakaś szansa? http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=4573&p=75555#p75555 Quote
kamilawa Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Tekst mogę jakiś do ogłoszeń napisać, ogłoszeń kilka też skrobnę. Musimy mu pomóc :shake: Quote
andzia69 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 jak trafi na Paluch to już nie wyjdzie... Ania - jaki on jest do innych psów, dzieci, ludzi - jak najwięcej o charakterze... Baster i Lusi - bierzesz go na tymczas????:) Quote
Ania B Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 A jeszcze jedno - planujemy kastrację u zaprzyjaźnionego weta. Marta leczy tam swoje zwierzęta, więc sprawdzony od lat. Bardzo chciałybyśmy uniknąć schroniska, bo tam pies zdziczeje i już na dobre dostanie łatkę agresywnego. Quote
ania z poznania Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Czy wiesz coś na temat reakcji Tysona na inne psy/suki? Quote
andzia69 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 agnieszka32 napisał(a):Słuchajcie, na niebieskim forum ktoś napisał Nie znam chłopaka, ale może to jest jakaś szansa? http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=4573&p=75555#p75555 Aga - tyż nie znam człowieka, poza tym ma jakieś inne psy chyba...a nie wiemy jak z młodym... najpierw to musiałby przejsć wizytę - a ja po ludziach od Svenka to jednak mam ostrzegawcze światło jeśli chodzi o młodych...zdolnych...i trzeba by go prześwietlic na wylot... Quote
Niebieska713 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 A ja sie dziwie,ze Ciotki z Trojmiasta nie chca takiej pieknoty...? Quote
Ania B Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 Niestety, nie umiem powiedzieć jak on się zachowuje w stosunku do innych zwierząt. Dopiero planujemy zabrać go "do miasta" na wycieczkę( jak dostaniemy zgodę). Tak jak pisałam wcześniej do ludzi jest ok. Specjalnie sprowadziłyśmy behawiorystkę (również sprawdzona - pracowała z moją suką, z którą na początku miałam poważne problemy z agresją), bo my nie mamy doświadczenia z rasą i nie potrafiłyśmy ocenić jego zachowania. Quote
baster i lusi Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 andzia69 napisał(a):jak trafi na paluch to już nie wyjdzie... Ania - jaki on jest do innych psów, dzieci, ludzi - jak najwięcej o charakterze... Baster i lusi - bierzesz go na tymczas????:) gdyby mój baster tolerował innych samców to pewnie miałabym już kilka. Quote
ania z poznania Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 A jak Baster reaguje na baaaaardzo małe pieski, takie 1,7kg? Quote
Alicja Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [FONT=Arial]bosh ....ale cudeńko , smarkul śliczny[/FONT] Quote
kamilawa Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 ania z poznania napisał(a):baaaaardzo małe pieski, takie 1,7kg? Mówisz o chomikach? :diabloti::diabloti: Quote
ania z poznania Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Nie, o baaaardzo kochanych pieskach, jutro założę mu wątek, na razie mam jedno zdjęcie, niezbyt dobre. Pieskowi grozi uśpienie, potrzebuje bardzo pilnie DS albo chociaż DT. Quote
kamilawa Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 ania z poznania napisał(a):Nie, o baaaardzo kochanych pieskach, jutro założę mu wątek, na razie mam jedno zdjęcie, niezbyt dobre. Pieskowi grozi uśpienie, potrzebuje bardzo pilnie DS albo chociaż DT. Kolejny... cholera. Podeślij link do wątku jak już będzie. Zaraz zrobię kilka ogłoszeń małemu. Quote
Recommended Posts