ania z poznania Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Zostanie w Szczecinku, małżeństwo, Danusia zna tych Państwa. Dzisiaj byli drugi raz. Widzicie, Taysonek miał przeczucia z tą wycieczką po Szczecinku, którą sobie zrobił, chciał poznać miasto, w którym będzie mieszkał :evil_lol::diabloti:! Quote
pinkmoon Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 A no to dobrze, że pod ręką ;) Zajrzyjcie i powiedzcie co myślicie o nowym sposobie na pomoc psiakom http://www.dogomania.pl/threads/189374-Miss-i-Mister-dogo-w-potrzebie-konkurs-bezdomnych-pi%C4%99kno%C5%9Bci-%29?p=15053957#post15053957 Quote
agaga21 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 HAHA! to ja mam najświeższe wieści :eviltong::eviltong::eviltong: tajson właśnie jedzie do domu!:lol: Quote
ania z poznania Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 :crazyeye::crazyeye: JUŻ :crazyeye::crazyeye::crazyeye:?????? To naprawdę wielka milość :loveu::loveu:! Quote
Ania B Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 O rany. Tylko chwilkę mnie nie było:diabloti: Miał jechać w przyszłym tygodniu, a tu takie wieści:multi::multi: Quote
agnieszka32 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Wspaniale - a nie mówiłam, że znajdzie się odpowiedni domek dla Taysonka? Hurrrraaaaa!!!!!! Quote
pinkmoon Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Mam nadzieję że z nowego domku będą same dobre wieści :) A a propos domków w Szczecinku, ktoś wie jak tam się miewa Ufo? Quote
Ania B Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Dziewczyny, może to jeszcze troszkę za wcześnie, ale baaaaaardzo Wam dziękuję za wsparcie i pomoc:buzi::lol: Szczególne podziękowania przesyłam dla Ani i Pani Danusi:loveu::loveu::loveu: Gdyby nie Wy..... Agnieszko, trzymam mocno kciuki za Marusię;) Quote
ania z poznania Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 O, dziękuję za miłe słowa :)! Aniu, to z miłości wszystko, do biednych, porzuconych pieseczków :)! Quote
agnieszka32 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Ania B napisał(a):Dziewczyny, może to jeszcze troszkę za wcześnie, ale baaaaaardzo Wam dziękuję za wsparcie i pomoc:buzi::lol: Szczególne podziękowania przesyłam dla Ani i Pani Danusi:loveu::loveu::loveu: Gdyby nie Wy..... Agnieszko, trzymam mocno kciuki za Marusię;) Dziękuję :) Tak się cieszę, że Taysonek już w nowym domku. A Ania z Poznania to anioł jest! Quote
ania z poznania Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 agnieszka32 napisał(a): A Ania z Poznania to anioł jest! :evil_lol: Taaaaa..... Dla tych, którzy mnie nie widzieli- taki z ogonkiem i róźkami :diabloti: Quote
agaga21 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='ania z poznania']:evil_lol: Taaaaa..... Dla tych, którzy mnie nie widzieli- taki z ogonkiem i róźkami :diabloti: potwierdzam. cała ania: Quote
Ania B Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 ania z poznania napisał(a)::evil_lol: Taaaaa..... Dla tych, którzy mnie nie widzieli- taki z ogonkiem i róźkami :diabloti: Ogonek widziałam, zreszta Taysonkowi bardzo się podobał:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale róźki:crazyeye: Mogę zaświadczyć, ze nie było;) Oj, Taysonku, ciekawe jak ci minęła pierwsz noc w nowym domku Quote
baster i lusi Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Pewnie znów musi się przyzwyczaić do zmian.Brawo dziewczyny jeszcze jedna bida jest szczęśliwa. Quote
Ania B Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Rozmawiałam chwilkę z Panią Danusią. Podobno wszystko jest w porządku, a Taysonek jest grzeczny:loveu: Oby tak dalej Taysonku:lol: I żebyś w przyszłości za bardzo się "nie rozkręcił":diabloti::razz: Dziewczyny, a WAM jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI za wszystko:Rose::Rose::Rose: Quote
ania z poznania Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Aniu, wydaje mi się, że Taysonek to nie jest typ, który potrzebuje czasu na rozkręcenie się, on od razu pokazuje co potrafi :diabloti:. Bezpośredni chłopak jest :evil_lol:. Powodzenia w nowym domku, skarbie! Quote
ms_arwi Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Nie bylo mnie chwilke, a tu takie dobre wiesci :D Sliczny Tysonek w domku! Quote
ania z poznania Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Aniu B, wyczyść skrzynkę, bo nie mogę wysłać pw do Ciebie :mad::evil_lol:! Quote
andzia69 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Tajsonku - bardzo się cieszę, ze masz swój domek!!!:):):) Quote
Ania B Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 ania z poznania napisał(a):Aniu B, wyczyść skrzynkę, bo nie mogę wysłać pw do Ciebie :mad::evil_lol:! Wyczyściłam:oops: Quote
mariamc Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Tayson jest b.grzeczny. Nie niszczy w domu ,jak zostaje sam. Zna już podstawowe komendy i zaprzewodnika stada uznał jednak TŻ-ta p. Kamilii. Quote
Ania B Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 Uff! Przez jedną małą chwilkę, jak zobaczyłam, kto zrobił ostatni wpis:razz:, zrobiło mi się gorąco (jeżeli to możliwe, by było jeszcze goręcej niż jest):diabloti: Przestraszyłam się, że coś się stało niedobrego:oops: Ale bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku i Taysonek grzecznie się sprawuje:lol::multi: Quote
krakowianka.fr Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 super wiesci! dobrego zycia w nowym domku Taysonku! Quote
Recommended Posts