Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj wieczorem nie zgadladałam, a tu proszę taka niespodzianka z samego rana:crazyeye:.
Jakby się udało ze Szczecinem byłoby super! Chłopaczek zasługuje na dobry domek:lol:

Posted

Widziałam Aniu! Ale rano doznałam lekkiego szoku i jeszcze z niego nie mogę wyjść :) Tak bardzo bym chciała, zeby Taysonek szybko znalazł kochajacy domek!

Posted

Ania B napisał(a):
Z góry dziękujemy! A czy mamy namiary na Panią ze Szczecina?

Tak, mam numer telefonu do Ewuszki, więc dzisiaj po pracy do niej zadzwonię, by się umówić na wizytę przedadopcyjną ;)

Posted

Nieszczęście goni nieszczęscie:angryy: To nie ma końca....
Od razu przypomniała mi się moja sunia, która, niestety, wygladała podobnie. Spokojnie mogłam ja objąć w pasie:placz:

Posted

baster i lusi napisał(a):
ANDZIA69 chcesz nas dobić?Skąd tyle tych bidul.

ech...nic mi nie mów:( do mnei piszą chyba tylko o skrajnych przypadkach:(:( Lenka - astka z mojego podpisu powinna jak najszybciej opuścić "hotel" w którym jest...i pomyśleć, że to hotel prowadzony przez weta :( - tak powtórka z rozrywki z hoteliku alinyS:(

Ania - dobrze, że nie dzwoniłaś do tego hotelu w sprawie Taysonka (bo to na niego ci namiary podesłałam...nie wiedziałam nic :()