kendo-lee Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Przykro mi,że moja małpa jest zołzą:(Taysonek jest cudny.Za jakiś czas znowu spróbujemy,może inny egzemplarz jej się spodoba. Quote
kendo-lee Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Myślałam,że mi zjadło posta więc napisałam jeszcze raz.A tu nagle jest.Nie mogłam go usunąć. Quote
Alicja Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='kendo-lee']Przykro mi,że moja małpa jest zołzą:(Taysonek jest cudny.Za jakiś czas znowu spróbujemy,może inny egzemplarz jej się spodoba.[/QUOTE] :glaszcze:nasze psiaki inaczej myslą czasem niz my Quote
kamilawa Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Jak trzeba - pomogę z ogłaszaniem ;) Chociaż na coś się przydam... Quote
mariamc Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Mały się boi... Nie wie co się dzieje , szczeka , warczy. Quote
Ania B Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 :-(:-(:-( Tego Marta bała się najbardziej. I co to będzie ?:shake: Quote
agnieszka32 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Będzie dobrze, przyzwyczai się do nowego miejsca i ludzi, tylko nic na siłę. Danusiu - podchodźcie do niego, nie patrząc mu w oczy, ignorujcie go, kucnijcie przy klatce/boksie i nie patrzcie na niego, z pewnością powolutku chłopak się otworzy. Quote
baster i lusi Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Napewno jest to dla niego szok,ale może powoli zaklimatyzuje się.Zobaczy,ze nikt mu nie robi krzywdy.Za dużo działo sie ostatnio w jego życiu,dużo zmian.Pies jest zdezorientowany. Quote
mariamc Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Ania B Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Pani Danusiu, te zdjęcia trochę mnie uspokoiły. Aż się poryczałam. W pracy patrzą na mnie jak na wariatkę! Pani Danusiu, wiem, że jest Pani bardzo zajęta, ale czy będziemy mogły później zadzwonić? Quote
agnieszka32 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Przepiękny jest!!! Widzę, że wolontariuszki sobie z nim świetnie radzą? Quote
mona132 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 potrzebna pomoc :http://www.dogomania.pl/threads/1865...e-na-hot/page4 prosze o wsparcie , jestem nowa na dogo , sama nie umiem jeszcze sklecic czegos sensownego. Pies jest cudowny, jesli chodzi o ludzi, suczki, szczeniaki wszystko jest ok, problemem moga byc dominujace samce Quote
andzia69 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 po zdjęciach widać, ze troszke sie odstresował:) będzie dobrze!:) ja myślę, ze czas go zacząć ogłaszac...może ktoś go pokocha szybko i nie będzie musiał długo siedzieć u Danusi... Mona - popraw link, bo nie działa;) poprawny: http://www.dogomania.pl/threads/186534-Kolejna-ofiara-pogryzienia-!!!-Kocha-ludzi-b%C5%82aga-o-pomoc!!!-DT-DS-deklaracje-na-hot?p=14956390#post14956390 Quote
ania z poznania Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 On jest świetny, na pewno wolontariuszki sobie poradzą, rano był przerażony, tak to jest słodki i miziasty. Quote
Ania B Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Mam nadzieję, że się przyzwyczai i wszystko będzie dobrze. No i że szybko znajdzie najwspanialszy domek, bo taki młodziak a wrażeń miał nadmiar. Aniu, Marta chciał dziś sprawdzić, jak wyglada [FONT=Tahoma]Red nose i znalazła takie ogłoszenie:[/FONT] http://ale.gratka.pl/ogloszenie/5239731_sprzedam_pokryta_suke.html czy to nie jest karalne? Będzie kolejne nieszczęście!!! Quote
ania z poznania Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Niestety, karalne nie jest :angryy:, i niestety- nie pierwszy raz spotykamy się z czymś takim... Jak widać niektórzy dbają o to, żeby zajęcia z szukaniem domów dla 10 piesków nigdy nam nie zabrakło! Tysonek się uspokoi, to tylko przerażone dziecko..... Quote
baster i lusi Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='ania z poznania']Niestety, karalne nie jest :angryy:, i niestety- nie pierwszy raz spotykamy się z czymś takim... Jak widać niektórzy dbają o to, żeby zajęcia z szukaniem domów dla 10 piesków nigdy nam nie zabrakło! Tysonek się uspokoi, to tylko przerażone dziecko.....[/QUOTE] Niech go piekło pochłonie,s.......syn jeden,a cycuchy to ona ma już wyciągnięte. Quote
ania z poznania Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 A żeby Marta wiedziała też jak wygląda samiec rednose, to proszę bardzo, tutaj: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3622...produktor.html i ogłoszenie tego samego faceta!!! Quote
Ania B Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Niestety, od razu ze zdjęcia widać, że to bezmózg (nie mówię o psie!):angryy: Quote
mariamc Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Świetnie, tak świetnie ,że nawiał. Po godzinnej akcji po obwodnicy , gdzie złamaliśmy z Anką wszystkie możliwe przepisy drogowe, z zatrzymywaniem samochodów itd... mamy GO. Wpadł na otwartą posesję, gdzie kobitka wychodziła z domu z psem. Zaczeliś,y krzyczeć, zamknęłam bramę i złapałam łobuza. Kobieta myślała ,że to napad. Quote
Ania B Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Już słyszałam od Marty. To mały łobuz:mad: Quote
ania z poznania Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Co za łobuz :mad:! Danusiu, kobitka to chyba miała stan przedzawałowy, ekipa z psem mordercą na czele jej wtargnęła :diabloti:!!! Quote
Recommended Posts