Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kendo-lee']Przykro mi,że moja małpa jest zołzą:(Taysonek jest cudny.Za jakiś czas znowu spróbujemy,może inny egzemplarz jej się spodoba.[/QUOTE]

:glaszcze:nasze psiaki inaczej myslą czasem niz my

Posted

Będzie dobrze, przyzwyczai się do nowego miejsca i ludzi, tylko nic na siłę.
Danusiu - podchodźcie do niego, nie patrząc mu w oczy, ignorujcie go, kucnijcie przy klatce/boksie i nie patrzcie na niego, z pewnością powolutku chłopak się otworzy.

Posted

Pani Danusiu, te zdjęcia trochę mnie uspokoiły. Aż się poryczałam. W pracy patrzą na mnie jak na wariatkę! Pani Danusiu, wiem, że jest Pani bardzo zajęta, ale czy będziemy mogły później zadzwonić?

Posted

Niestety, karalne nie jest :angryy:, i niestety- nie pierwszy raz spotykamy się z czymś takim... Jak widać niektórzy dbają o to, żeby zajęcia z szukaniem domów dla 10 piesków nigdy nam nie zabrakło!

Tysonek się uspokoi, to tylko przerażone dziecko.....

Posted

[quote name='ania z poznania']Niestety, karalne nie jest :angryy:, i niestety- nie pierwszy raz spotykamy się z czymś takim... Jak widać niektórzy dbają o to, żeby zajęcia z szukaniem domów dla 10 piesków nigdy nam nie zabrakło!

Tysonek się uspokoi, to tylko przerażone dziecko.....[/QUOTE]

Niech go piekło pochłonie,s.......syn jeden,a cycuchy to ona ma już wyciągnięte.

Posted

Świetnie, tak świetnie ,że nawiał.
Po godzinnej akcji po obwodnicy , gdzie złamaliśmy z Anką wszystkie możliwe przepisy drogowe, z zatrzymywaniem samochodów itd... mamy GO.
Wpadł na otwartą posesję, gdzie kobitka wychodziła z domu z psem.
Zaczeliś,y krzyczeć, zamknęłam bramę i złapałam łobuza.
Kobieta myślała ,że to napad.