Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dawno mnie tu nie było a tu takie dobre wieści. Malutka u Kasi czeka na domek !:lol: Oby jak najkrócej !

Popatrzyłam też na pierwsza stronę wątku...dług 600 zł... Fatalnie !!:oops:
Może ktos bazarkiem wspomoże kruszynkę ?:modla:

Posted

Dziewczyny, przeczytałam cały wątek... nie mam możliwości wsparcia finansowego, ale jeśli znajdzie się chętna osoba do zrobienia bazarku, poproszę o adres na priv, mam troszkę fajnych rzeczy, które chętnie przeznaczę na bazarek - w poniedziałek mogłabym wysłać :)

Posted

Witam, cześc i czołem, wróciłam z banicji i przyszłam se tu do Pain, misski dogomanii.
Konto z 1 postów aktualne ?
Zajeb...ty ten rachunek z lecznicy, takie małe, śliczne, kudłate nic, taki okruszek, a taki dług wygenerowało, nieźle :) znaczy : nieźle :(

Jeszcze jedno - autorzy fotografii wyrażają zgodę na użycie fotek przeze mnie na adopcyjnego bloga ?
O tego: http://pieski-pieseczki-do-adopcji.blog.onet.pl/

to zrobiłabym jej ogłoszenie.

Togaa, Bubu - ucałowania :loveu:

I dla Pain oczywiście też.

Posted

Beata, paczka wysłana dziś priorytetem z Warszawy, pan był tak miły, że jeszcze okleił pudło dodatkową taśmą, żeby się nie rozsypało :crazyeye: pierwszy raz coś takiego mnie spotkało ze strony pracownika poczty, ale może zobaczył blondynkę zagubioną w akcji i się zlitował ;) jakbyś musiała odebrać pakę z poczty, to weź jakiegoś tragarza ze sobą, bo wyszło 6,5kg, ledwo wtaszczyłam z parkingu na pocztę :oops: mam nadzieję, że fanty dobrze się sprzedadzą i choć trochę się spłaci dług dziewczynki :)

Posted

Dziękuję !! Rzeczywiście ciężka paka :) damy radę :) Dług nie wygląda ciekawie .. A teraz trzeba jeszcze małą zaszczepić.

Za to Pain siedzi już na walizkach :) W środę przeprowadza się do nowego domku w Rudzie śl. Domek już po wizycie , czeka zniecierpliwiony :)

Posted

dobre wieści :) trzymam kciuki i jestem pełna podziwu dla Waszej determinacji w ratowaniu małej, może spróbujcie zachęcić nowy domek do częściowej partycypacji w kosztach, chociażby szczepień właśnie :)

Posted

Jejku jak się cieszę, yuppii. Niuńka znalazła domek. Bubu napisz coś więcej o domku i skąd się o niej dowiedzieli
Cudowna wiadomość, naprawdę :-)))))))))
Wreszcie maleńka poczuje miłośc:-)))

Posted

O jeju!! Gdzieś właśnie przeczytałam że Pain ma domek, Alekxandra gdzieś wspomniała na jakimś wątku,
więc biegiem przypędziłam i nacieszam oczy i serce tą nowiną:-)
A było mówione, że domek się szykuje czy po cichutku go oglądałyście?

Posted

Nie zapeszałam wcześniej. Domek znalazł Pain w jednym z ogłoszeń , nie pytałam w którym. To małżeństwo z 8-letnim synem. Wszyscy bardzo czekają na Pain. Mała będzie miała to co lubi najbardziej czyli towarzystwo przez całą dobę , wycieczki i długie spacerki :)

Posted

_bubu_ napisał(a):
Nie zapeszałam wcześniej. Domek znalazł Pain w jednym z ogłoszeń , nie pytałam w którym. To małżeństwo z 8-letnim synem. Wszyscy bardzo czekają na Pain. Mała będzie miała to co lubi najbardziej czyli towarzystwo przez całą dobę , wycieczki i długie spacerki :)

a co wstrzymuje adopcję?

Posted

A kto napisał , że coś wstrzymuje? :)

Pain zgodnie z planem dzisiaj pojechała do domku. Właśnie wróciłam z podróży :)
Rodzina bardzo cieplutko ją przywitała. Widać , że jest bardzo wyczekanym pieskiem :)
Wszystko przygotowane i zaplanowane od dawna. Myślę , że lepiej nie mogła trafić. Będzie rozpieszczana.
Powodzenia Kruszynko !