Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co chcialam zapytac, czy ona po takiej ciezkiej operacji bedzie mogla w miare normalnie chodzic

Jest malutka, Bedzie chodzić bez problemów. Tylko czasu trzeba.

Mój kurdupelek Pepi przeszedł to samo. Łapina wprawdzie krótsza, ale w ruchu jest to niewidoczne. Najszybszy w stadzie....

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pain na dniach ma mieć sterylkę. Czuje się świetnie :) Każdego radośnie wita, potrafi wkupić się w łaski ;) Ładnie ćwiczy łapeczkę ale trzeba ją mobilizować bo najchętniej siedziałaby koło człowieka i tylko nastawiała główkę do głaskania :)
konto aktualne, bardzo dziękujemy za pomoc!!

Posted

Wina to jest tego kto ją tak urządził :angryy: Ty ją dostrzegłaś.

Fanty na bazarki chętnie przyjmiemy jak ktoś ma ochotę posprzątać sobie mieszkanie ;)

Posted

Pain po zabiegu czuje się dobrze, śmiga na spacerku aż miło patrzeć, tylko co kawałek musi odpoczywać bo nie nadąża z czwartą łapką. Zabieg udany ale przy okazji znaleziono małego guzka , który został wycięty i posłany do badania na hist-pat. Oby było to coś łagodnego...

Posted

Poznałam Pain osobiście. To przekochana sunieczka. Bardzo miziasta, przyjacielska. Dziewczyny przeleję grosik dla niej. Zakochałam się w niej, ale niestety na straży niepowiększania liczebnego naszego zwierzyńca stoi TZ. Gdyby nie on Pain nosiłaby imię Happy i byłaby moja. Nie chcę nawet wiedzieć gdzie ona była te pierwsze dni po wypadku, bo mogłabym trafić za kratki za mord ze szczególnym okrucieństwem.

Posted

Dzięki Carmella za pomoc :) Mam nadzieję , że ten kto ją adoptuje da jej właśnie takie imię i zacznie zupełnie inne życie :) W tej lecznicy jest też Fado z mojego podpisu do odwiedzania :) oraz Wizusek.