Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przelew już poszedł. Normalnie nie ma dnia żebym nie molestowała TZta o nią. Ale szanse są niewielkie :( Dziś znów zobaczę małą, bo jadę jeszcze na ostatni zastrzyk z moją kotą. Mam nadzieję, że trafi do najlepszego domu pod słońcem, bo zasługuje na to !

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też ja dzisiaj, a właściwie wczoraj widziałam. Całkiem dobrze sobie radzi z chodzeniem, dzielna dziewczynka.
Jest przesłodka, tylko do przytulania....

Posted

Prośba o najmniejsza wpłatę . Ważna jest każda złotówka.
Koniec miesiąca rozliczeniowego z lecznicą tuż,tuż a konto puste..

Sunieczka malusia a długi taaakie duże. Pomóżcie, proszę !

Posted

_bubu_ napisał(a):
To pewnie Carmella ;) :)

nie nie, to nie ja.

znam tę nadzieję gdy ktoś obserwuje aukcję, bo wystawiam koty Berni.
Nie mogę wspomóc Was teraz bardziej finansowo niestety. Info o małej dałam gdzie się dało ...

Posted

Hallo obserwatorze, spójrz jaka ona jest piękna i jak bardzo potrzebuje miłości której nigdy nie doznała. Jestem pewna że wynagrodzi Ci to podwójnie. Psy które w życiu wiele przeszły potrafią się odwdzięczyć! Nie to co nasze pupilki rozpieszczone od maleńkości które nie wiedzą jak dobrze mają!!!

Posted

Alexandra29 napisał(a):
Hallo obserwatorze, spójrz jaka ona jest piękna i jak bardzo potrzebuje miłości której nigdy nie doznała. Jestem pewna że wynagrodzi Ci to podwójnie. Psy które w życiu wiele przeszły potrafią się odwdzięczyć! Nie to co nasze pupilki rozpieszczone od maleńkości które nie wiedzą jak dobrze mają!!!

Potwierdzam na przykładzie mojej Zuzi ;)

Posted

Agucha napisał(a):
Potwierdzam na przykładzie mojej Zuzi ;)

Ja tez potwierdzam na swoim przykładzie. Miałam nie jedną przybłędę i wiem jakie są psy po przejsciach:-) Także następny psiak jaki zawita w moim domku to na pewno będzie to piesek ze schroniska- pewnie z Dogomani