Ewanka Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Ufff, też odetchnęłam ... teraz tylko spokój i powolna rehabilitacja ... no jeszcze sterylka, biedna psinka trochę się wycierpi. Mam nadzieję, że dostaje coś przeciwbólowego i przeciwzapalnego. Quote
BUDRYSEK Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Awit napisał(a):Jak Pain się czuje? byłam dzisiaj w lecznicy...Pain urzędowała z wetką :) pozytywnie nastawiona do innych psiaków ,wesoła, tylko pieścić się chce super psinka wierzę ,że szybko znajdzie domek...taki najwspanialszy :) Quote
Poker Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 jak to dobrze,że malutka lepiej.Jest cudna, znajdzie taki sam domek. Quote
tripti Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Poker napisał(a):jak to dobrze,że malutka lepiej.Jest cudna, znajdzie taki sam domek. po tym wszystkim co przeszła, to już tylko na to zasługuje!!! musi być już tylko dobrze teraz:) Quote
_bubu_ Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Pain szybko odzyskuje siły. Jest przesłodka :loveu: Przyszły domek będzie miał wielkie szczęście. Tylko gdzie go znaleźć.. a tak ćwiczę chodzenie: Quote
Poker Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Przesłodka im prześliczna malizna, przy tym dzielna.Czy ona nie ma ciut z pekinka? Quote
Kar0la Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Śliczna. I tak podobna do mojej Toluni. Super, że zaczyna sama chodzić. Quote
Ewanka Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Cudna sunia ... zdrowiej malutka :) Dziewczyny, zmiencie jej imię ... please ! Quote
togaa Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Dzielna dziewczynka...już prawie,prawie chodzi.:multi: Tylko ten dom...no własnie !!! No i lecznica do zapłacenia..:-( Quote
tanitka Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 a mnie ona przypomina taką rasę spanielowatą..... jak ona się nazywa....? Quote
zerduszko Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 tanitka napisał(a):a mnie ona przypomina taką rasę spanielowatą..... jak ona się nazywa....? Cavalier King Charles Spaniel? Quote
Klaudus__ Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Maleństwo chodzi! Wspaniale!! Tak strasznie się cieszę... Tymczasem w Punkcie kolejny potrącony pies... :( Quote
tanitka Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Cavalier King Charles Spaniel? oooo właśnie tak, nie podobna? Quote
WIGA Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 :lol:Podobna!Śliczności,kochane malutkie.Poszło trochę pieniążków na dług u weta,szkoda,że moja kawalerka nie jest z gumy,tak bym Ją wymiziała wycałowała po nochalku!Cieszę sie,że Słoneczko nabiera sił:multi: Quote
Jolanta08 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Ja także cieszę się,że śliczna panienka :loveu: nabiera sił.Czy mój przelew doszedł ,bo jakoś nie mogę doczytać:hmmmm: Quote
_bubu_ Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Dodałam wpłaty do pierwszego postu. sprawdzcie czy kogos nie brakuje. dzięujemy za każdą wpłatę! końcem miesiąca dostane juz drugą fakture do płacenia. Pain jeszcze nie jest ogłaszana. Quote
Margret Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 piekne zdjecia Pain, widze, ze dzielnie zniosla operacje, tyle bolu dla tego malego cialka, straszne :shake: Co chcialam zapytac, czy ona po takiej ciezkiej operacji bedzie mogla w miare normalnie chodzic ? Czy bedzie kulala? Czy koniecznie trzeba robic sterylizacje, ona jest juz przeciez nie najmlodsza. Zdrowiej szybciutko malenka!!!!!! Quote
Ewanka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Zdrowiej szybko malutka i hop, do nowego kochającego domku :) Quote
WIGA Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Wydaje mi się,że własnie dlatego,że nie najmłodsza,to wskazana sterylka,bo zagrożenie ropomaciczem rosnie z wiekiem,a tak,to już bezpieczna będzie.Ale to już opiekunki zdecydują,czy i kiedy. Quote
Isiak Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Śliczna buziuchna, zaznaczam wątek, przeczytam później, bo teraz już padam. Quote
Recommended Posts