WIGA Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 :loveu:Zakochałam się wirtualnie w tym pycholku!Cioteczki,wiem,że są pilniejsze wydatki,ale może zasponsorowałabym czyszczenie zabków laluni,chyba jeszcze jest w lecznicy,a w ogóle-jakie macie co do niej plany-poza DS,oczywiście?Żałuję,że jestem tak daleko! Quote
malagos Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='malagos']Może Petit - Petitka, maleńka? Jak z tymi zwieraczami u niej, z nóżkami?........[/QUOTE] w jakim jest stanie, jest poprawa? Quote
_bubu_ Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Pain jest bardzo radosna, nie chce siedzieć sama, musi ciągle mieć towarzystwo i głośno się upomina o uwagę ;) łapka pięknie się goi, z dnia na dzień widać różnicę. Ze zwieraczami nie ma żadnych problemów. Pain załatwia się normalnie, pięknie zachowuje czystość w lecznicy. Być może w przyszłym tygodniu będzie operacja. Być może udałoby się od razu zrobić sterylkę abo czyszczenie zębów ale to zależy jak pójdzie główny zabieg bo nie można za bardzo jej obciążać. Także okaże się w trakcie. Narazie rachunek wynosi 727zł :( jak odzyskam inernet w domu to wpisze dotychczasowe wpłaty do pierwszego postu. Quote
togaa Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 WIGA, wcale się nie dziwię. Takie cuda , to tylko na zapisy...!;) Czuję , że kolejka ustawi sie po malutką. Quote
Klaudus__ Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [I]O kuźwa jaki rachunek... No ale jest niestety co z Nią robić... :roll: no i jeszcze noclegowanie... I jeszcze operacja przed nami...[/I] Quote
_bubu_ Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 dzisiaj operacja pain , trzymajcie kciuki !! Quote
mikoada Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Kciuki mocno zaciśnięte, trzymaj się malutka... Quote
Klaudus__ Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 O matko! Maleńka bądź dzielna! Jesteśmy z Tobą! Quote
BUDRYSEK Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 ela40 napisał(a):trzymamy kciuki trzymamy- musi być dobrze ja równiez trzymam !!!! Maleńka jest przekochana i tak bardzo pragnie swojego ludzia....mam nadzieję,że szybko go znajdzie?! Quote
_bubu_ Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Operacja udana choć nie była łatwa . Pain czuje się dobrze. Już bardzo głośno upomina się o głaskanie i uwagę , czyli zachowanie w normie ;) Trzymajcie kciuki za pierwsze dni. Ma usuniętą główkę kości udowej. Udało się także wyczyścić ząbki. Niestety ponad połowę zębów trzeba było usunąć, w takim złym były stanie. Teraz przydałby się bardzo troskliwy domek tymczasowy na okres rehabilitacji. Sterylizacji nie udało się już wykonać , operacja trwałaby zbyt długo. Quote
Zdrapka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Super, odetchnęłam, bardzo się cieszę :) I będę trzymać kciuki. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Bazarek dla Pain , na który przedmioty przekazała Erica :) http://www.dogomania.pl/threads/188736-Bi%C5%BCuteria-kolczyki-zawieszki-zak%C5%82adki-dla-potr%C4%85conej-suczki-Pain-do-16.07. Quote
Recommended Posts