Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łolkiee,udało mi się! :) Bannerki wkleiłam i bardzo Ci dziękuję za instrukcję :)
A teraz chciałabym jeszcze nauczyć się kopiować zdjęcia...Pomożesz? Wytłumaczysz? Bardzo proszę :)

• 2 weeks later...
Posted

Świetny wątek. Ja też mam pytanie, jak wkleić zdjęcie, które jest już na innym wątku( ktoś już je wstawił), tak aby np. polecać w innych tematach psa potrzebującego pomocy?

• 1 year later...
Posted

Nika&Luna napisał(a):
Chciałabym wstawić do sygnatury obrazek , ale z komputera , a nie z linku . Jak to zrobić :oops: ?

co do tego zapytania- nie wiem... niestety chyba wycofali tę opcję dla podpisów, może inna przeglądarka?? ja korzystam z opery i nie mam takiej opcji

Posted

MaDi napisał(a):
Świetny wątek. Ja też mam pytanie, jak wkleić zdjęcie, które jest już na innym wątku( ktoś już je wstawił), tak aby np. polecać w innych tematach psa potrzebującego pomocy?

wystarczy zaznaczyć prawym >>kopiuj >> wklej

• 4 weeks later...
Posted

Przypadkiem tu trafiłam. Super wątek dla osób, którym potrzeba wskazówek na forum.

Sugerowałabym tylko ułatwienie zamieszczania fotek hostowanych na imageshacku: nie muszą kopiować linku bezpośredniego i potem kombinować ze znacznikami na dogo, wystarczy skopiować link "Kod Forum" i wkleić w post bez klikania w górne menu znaczników html.

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

pikola napisał(a):
Chce dodac film z you tuba do ogloszen psiaka i nie wiem jak to zrobic:oops:

szczerze ja zawsze wklejałam link w treść ogłoszenia ale jako tak żeby się okno otwierało to nie wiem ...

• 2 years later...