ilon_n Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Zaksięgowane wpłaty od samego początku:: 20pln zofia 20pln acha44 20pln diana79 50pln Danuta W. (Warszawa) - nick?? 10pln acha44 70pln Monika z Katowic Razem:: 190pln Bardzo dziękujemy :) Quote
TERESA BORCZ Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Narazie jednorazowo prześlę dla sunieczki, tak podobnej do mojej tymczaski Gracji 30,00 zł, mam nadzieję że nie ostatnie. Proszę o konto. Quote
Monika z Katowic Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 beataczl napisał(a):nie pisze, bo neta mam malo tzn. dostep do niego, ale jak sie dorwe to ho ho ..;):loveu::loveu: Czekamy na nowe wieści!:):) Quote
TERESA BORCZ Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 poleciały wczoraj moje grosiczki dla Soni:lol: betaczl czy macie miejsce dla jeszcze jednego toruńskiego psiaka z kolekcji Cajusa????:evil_lol: Quote
Cajus JB Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Pozwolę sobie na off: Sonia z cukrzycą ma czas do jutra rana. Potem nie ma dla niej przyszłości. Proszę o pomoc. Quote
dream* Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 ilon_n napisał(a):Duże dzięki Moniko. koszt zabiegu nie powinien przekroczyć 250pln hm, w lecznicy w której pracuje, sterylka bez refundacji dużych psów kosztuje 200zł :P Quote
Monika z Katowic Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Tak dawno nie było wieści o Sonieczce... Co u Niej nowego? Quote
beataczl Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Tak dawno nie było wieści o Sonieczce... Co u Niej nowego? wszystko ok ( tak ogolnie);) jutro beda fotki z domu ( na dworzu nie zdazylismy, bo Sonia dostala lampa blyskowa po oczach za blisko widocznie i pokazala zabki Ani - kolezance corki):placz: . Ania sie wystraszyla, uciekla do kuchni a Sonia za nia....:evil_lol: po czym polozyla sie przy jej nogach :-oi bylo juz ok... ale Ania niestety juz zdjec nie chciala robic... :roll: ale mam obiecane ze na dworzu jeszcze zrobi, tak z dala, jak sie ,,zaby" bawia...;):evil_lol: sorki, ze nie pisze, bo czasu mi ostatnio braknie, ale obiecuje juz niedlugo nadrobie wszystko :oops: Quote
Cajus JB Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Trzeba się zastanowić czy Sonię można już ogłaszać i jaki ewentualnie miałby to być tekst? Quote
beataczl Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 ten znajomy dzis byl, co zdjecia Soni mial robic, to szans by nie bylo za 1 podejsciem, i wlasciwie nie wiem za ktorym by sie udalo... chociaz to tez psiarz jest... Sonia dostala wscieklizny na jego widok i powiedzial, ze pies z takimi przejsciami bedzie juz mial taka agresje lub strach ( no nie w przypadku Soni akurat) do mezczyzn... i jako stroz to np. sprawdzila by sie bardzo - taki czujny dzwonek alarmowy, a juz do domu/bloku to jakies szkolenie by sie przydalo... nie wiem naprawde, ja jako niedoswiadczony dt i niebehawiorysta - jak ja oglaszac?... owszem widzialam reakcje Soni na Cajusa JB - super !- bezproblemowo, normalnie i az wpatrzona byla... czyli nie kazdy mezczyzna jej sie zle kojarzy i nie do kazdego jest agresywna, ale musi poznac - troche to trwa i sie przekonac... np. do mojego dziadka Danka roznie - raz lepiej, raz gorzej-lepiej jak kosc przyniesie, cos do jedzenia..:evil_lol: a jak najedzona to powacha albo upusci i dalej do nog biegnie...chociaz da sie poglaskac dziadkowi nie raz, nie powiem... no i przyznal mi sie wczoraj, ze mial jakis worek duzy, szeleszczaci i nim Sonie straszyl, zeby sobie poszla.. takze miala mu co pamietac, oj miala... a ze Go wtedy nie ciapnela, az dziw.. :crazyeye: Quote
beataczl Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 mialam napisalac i zapomialam -- 09.8 wplynelo 150 zł. na konto Soni za dt , dziekujemy wszystkim Cioteczkom !!! :loveu: i kupilam Soni smierdziucha - obrozke p-w kleszczom , bo przyniosla jednego z laki ;)( 5,30 zł) Quote
beataczl Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 dream* napisał(a):hm, w lecznicy w której pracuje, sterylka bez refundacji dużych psów kosztuje 200zł :P jutro sie zorientuje co do sterylki i napisze za ile i gdzie... wlasciwie to nie mam duzego wyboru - tylko 2 lecznice ;):smile: Quote
beataczl Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):poleciały wczoraj moje grosiczki dla Soni:lol: betaczl czy macie miejsce dla jeszcze jednego toruńskiego psiaka z kolekcji Cajusa????:evil_lol: oj, gdyby tylko o miejsce chodzilo to i 10 by sie zmiescilo, nie jeden....;) Quote
Estrella Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 ale się Beatko rozpisałaś..... :) widzę, że idzie Wam coraz lepiej, żałuję, że w żaden sposób nie mogę pomóc :shake: Quote
beataczl Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 zalapalam wene tworcza :evil_lol: mozesz pomoc , mozesz - juz poszly zdjecia na maila.. ;) :smile: Quote
zofia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 I ta agresywna sunia tak się zachowuje-no chyba coś jej dałaś- jakieś LSD- czy coś takiego.:lol: Quote
beataczl Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 dzieki Estrella! :loveu: powyzej Sonia bawi sie ze Skate...:smile: :smile: Quote
Estrella Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Beatko cała przyjemność po mojej stronie! :) a ta pierwsza fotka ze 194 postu najlepsza :evil_lol: Quote
beataczl Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 zofia napisał(a):No tak cała agresja z niej wyszła zdjecie przedostatnie bylo ostatnim jakie Ania zrobila- Sonia wyrwala po lampie blyskowej pokazala zabki i Ania uciekla do kuchni... juz na dworze nie zdazylismy niestety...:placz: beda nastepnym razem ;) Quote
beataczl Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Estrella napisał(a):Beatko cała przyjemność po mojej stronie! :) a ta pierwsza fotka ze 194 postu najlepsza :evil_lol: tak, dziewczyny ja powiekszyly na kompie i wolaly od razu zebym zobaczyla...:evil_lol: Quote
Recommended Posts