Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaksięgowane wpłaty od samego początku::

20pln zofia
20pln acha44
20pln diana79
50pln Danuta W. (Warszawa) - nick??
10pln acha44
70pln Monika z Katowic

Razem:: 190pln

Bardzo dziękujemy :)

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ilon_n napisał(a):
Duże dzięki Moniko.
koszt zabiegu nie powinien przekroczyć 250pln

hm, w lecznicy w której pracuje, sterylka bez refundacji dużych psów kosztuje 200zł :P

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Tak dawno nie było wieści o Sonieczce...
Co u Niej nowego?

wszystko ok ( tak ogolnie);)

jutro beda fotki z domu ( na dworzu nie zdazylismy, bo Sonia dostala lampa blyskowa po oczach za blisko widocznie i pokazala zabki Ani - kolezance corki):placz: . Ania sie wystraszyla, uciekla do kuchni a Sonia za nia....:evil_lol: po czym polozyla sie przy jej nogach :-oi bylo juz ok... ale Ania niestety juz zdjec nie chciala robic... :roll:
ale mam obiecane ze na dworzu jeszcze zrobi, tak z dala, jak sie ,,zaby" bawia...;):evil_lol:

sorki, ze nie pisze, bo czasu mi ostatnio braknie, ale obiecuje juz niedlugo nadrobie wszystko :oops:

Posted

ten znajomy dzis byl, co zdjecia Soni mial robic, to szans by nie bylo za 1 podejsciem, i wlasciwie nie wiem za ktorym by sie udalo... chociaz to tez psiarz jest... Sonia dostala wscieklizny na jego widok i powiedzial, ze pies z takimi przejsciami bedzie juz mial taka agresje lub strach ( no nie w przypadku Soni akurat) do mezczyzn... i jako stroz to np. sprawdzila by sie bardzo - taki czujny dzwonek alarmowy, a juz do domu/bloku to jakies szkolenie by sie przydalo...
nie wiem naprawde, ja jako niedoswiadczony dt i niebehawiorysta - jak ja oglaszac?...

owszem widzialam reakcje Soni na Cajusa JB - super !- bezproblemowo, normalnie i az wpatrzona byla...
czyli nie kazdy mezczyzna jej sie zle kojarzy i nie do kazdego jest agresywna, ale musi poznac - troche to trwa i sie przekonac...
np. do mojego dziadka Danka roznie - raz lepiej, raz gorzej-lepiej jak kosc przyniesie, cos do jedzenia..:evil_lol:
a jak najedzona to powacha albo upusci i dalej do nog biegnie...chociaz da sie poglaskac dziadkowi nie raz, nie powiem...
no i przyznal mi sie wczoraj, ze mial jakis worek duzy, szeleszczaci i nim Sonie straszyl, zeby sobie poszla.. takze miala mu co pamietac, oj miala... a ze Go wtedy nie ciapnela, az dziw.. :crazyeye:

Posted

mialam napisalac i zapomialam -- 09.8 wplynelo 150 zł. na konto Soni za dt , dziekujemy wszystkim Cioteczkom !!! :loveu:

i kupilam Soni smierdziucha - obrozke p-w kleszczom , bo przyniosla jednego z laki ;)( 5,30 zł)

Posted

dream* napisał(a):
hm, w lecznicy w której pracuje, sterylka bez refundacji dużych psów kosztuje 200zł :P

jutro sie zorientuje co do sterylki i napisze za ile i gdzie... wlasciwie to nie mam duzego wyboru - tylko 2 lecznice ;):smile:

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
poleciały wczoraj moje grosiczki dla Soni:lol: betaczl czy macie miejsce dla jeszcze jednego toruńskiego psiaka z kolekcji Cajusa????:evil_lol:

oj, gdyby tylko o miejsce chodzilo to i 10 by sie zmiescilo, nie jeden....;)

Posted

zofia napisał(a):
No tak cała agresja z niej wyszła

zdjecie przedostatnie bylo ostatnim jakie Ania zrobila- Sonia wyrwala po lampie blyskowej pokazala zabki i Ania uciekla do kuchni... juz na dworze nie zdazylismy niestety...:placz:

beda nastepnym razem ;)

Posted

Estrella napisał(a):
Beatko cała przyjemność po mojej stronie! :)
a ta pierwsza fotka ze 194 postu najlepsza :evil_lol:

tak, dziewczyny ja powiekszyly na kompie i wolaly od razu zebym zobaczyla...:evil_lol: