Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atomowka napisał(a):
Sunia nadal jest u Beaty?

tak, jest u mnie

Edit

widze od paru dni wyrazna poprawe w zachowaniu Soni, co bardzo mnie cieszy, bo jest u mnie od 14.7 bodajze to troche czasu minelo
poprawa dot. zachowania do mezczyzn , nie rzuca sie do nog, przychodzi sama na glaski, kladzie sie kolo nog, nie rzuca sie na podniesiony glos ( jak ktos wola np. z dolu a ja u gory na pietrze jestem) bardziej szczeka niz rzuca sie , super!!!:loveu:

ale miotla w reku, inne przedmioty sa dalej beeee ( nie u mnie oczywiscie;))

w spr. transportu nie moge sie dodzwonic dalej, nie wiem czemu, corka w czerwcu jeszcze jechala z tym Panem, bede dalej probowac...

Posted

Doszły wpłaty:

tayga - 50 zł ( 05.10 )
...robaczek - 20 zł ( 05.10 )
Cajus JB - 20 zł ( 08.10 )

Dziękuję bardzo w imieniu Sonii.

Edit

Sonia będzie zmieniałam DT 16.10 ( w sobotę ). Dla Jej dobra i wygody beataczl postanowiła, że transport odbędzie się od razu do DT. Tak więc nie jedziemy do Ania+Milva i Ulver ( Aniu bardzo dziękuję za to, że przez cały czas pobytu Sonii u beataczl byłaś gotowa przyjąć Ją w każdej chwili. Mając wspaniały czasowy DT i wspaniały hotelik jako zaplecze mogłem być spokojny o przyszłość. Dziękuję bardzo. )

Mamy dwie opcje transportu. Jutro postaram się wszystko ustalić.

W okolicy beataczl jest bezdomny maleńki szczeniaczek. Nie wiadomo czy uda się Go złapać. Jest nieufny. beataczl karmi Go. Przyzwyczaja do siebie. Czy ktoś dysponuje klatką łapką? Czy istnieje możliwość podrzucenia takiej do Człuchowa lub Torunia do soboty.

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']A schronisko nie ma możliwości pożyczyć?[/QUOTE]
u nas nie ma schronu jedynie oddz. TOZu ( nic maja takiej klatki) , w schronie w pobliskich Chojnicach rowniez nie, jedynie maly transporterek na koty...
juz wszystko obeszlam i obdzwonilam lokalnie

Posted

ja na chwilkę[quote name='beataczl']dziekuje Estrella!:loveu:
teraz widze, ze Soni niet na 4 zdjeciu :evil_lol:[/QUOTE]oo właśnie, a ja jej wszędzie szukałam i na końcu stwierdziłam, że to pewnie wasze spacerkowe tereny chcesz nam pokazać :) - super tam macie

Posted

[quote name='Estrella']ja na chwilkęoo właśnie, a ja jej wszędzie szukałam i na końcu stwierdziłam, że to pewnie wasze spacerkowe tereny chcesz nam pokazać :) - super tam macie[/QUOTE]

robilam zdjecie z Sonia, ale widzisz.... z kadru mi uciekla :evil_lol: gdzies w bok pewnie
i masz racje spodobal mi sie ten lasek , nasz teren spacerowy, to chcialam pokazac ;)
obiecalam jeszcze jeziorko ufotnic, ale bateria sie wyladowala , obiecuje jeszcze bedzie :smile:

Posted

[quote name='...robaczek']ale jej dobrze w tych pierzynach, heh:)[/QUOTE]

o, tak...:smile: Sonia kocha lozeczko i pierzyny , od poczatku pokazala co sobie wybiera do spania i tak zostalo , a ja lubie z nia spac :loveu:
jest taka mala i spi spokojnie, ze przy Skatusiu to wydaje mi sie ze mam luksus tzn. raczej ,ze nie mam psa w lozku ;) no i nie lubi rano wstawac -tak jak ja :evil_lol:

EDIT

jestem na dobrej drodze zalatwienia klatki -lapki z TOZ Słupsk
w tygodniu musze byc i tak w Slupsku , to moze uda sie klatke przywiesc ...
dziekuje jeszcze raz Estrella za kontakt na TOZ do odp. osoby ;):loveu:

Posted

[quote name='Shania']Podnosze psinkę:)[/QUOTE]
dziekuje! :smile:

w piatek jade do Slupska i mam juz zalatwiona na 100 % klatke-lapke, bede lapac tego dzikuska, mam nadzieje, ze sie uda

Posted

[quote name='beataczl']jestem na dobrej drodze zalatwienia klatki -lapki z TOZ Słupsk
w tygodniu musze byc i tak w Slupsku , to moze uda sie klatke przywiesc ...
dziekuje jeszcze raz Estrella za kontakt na TOZ do odp. osoby ;):loveu:[/QUOTE]nie ma za co :):)

Ja poproszę nr konta, wpłacę jednorazowo 25zł i zapisz mnie proszę Cajus na 10zł stałej
Tekstu do ogłoszeń jeszcze nie ma, czy coś pominęłam ? :)