Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sybisia napisał(a):
Jestem na zaproszenie Cajus JB. Wieczorem przeczytam, wiele pomóc nie mogę, bo mam trochę deklaracji, a psiaki nie mogą znaleźć domu:shake:, ale postaram się wyskrobać jakiś, choć niewielki grosik.

jestem w tej samej sytuacji :(
będę odwiedzać i jak się wysupłam z qszelkich rozliczen nie widzac dna w skarbonce przekaze cosik

Posted

Dzieki za zaproszenie , narazie moge tylko podniesc:((( Ale w polowie pazdziernika postaram sie cos wyskrobać. Dziewczyny odnosnie zapisywanie , wytlumaczcie o co chodzi.
Nowa jestem i zielona ( ze wstydu) .

Posted

julka2003 napisał(a):
Dzieki za zaproszenie , narazie moge tylko podniesc:((( Ale w polowie pazdziernika postaram sie cos wyskrobać. Dziewczyny odnosnie zapisywanie , wytlumaczcie o co chodzi.
Nowa jestem i zielona ( ze wstydu) .

"Zapisuję wątek" To znaczy dodaję do niego post i od tej pory ten wątek będzie się pojawiał w Twoich subskrypcjach.

Wybaczcie, że nie jestem na bieżąco, ale wysyłam nadal pw. Zebranie deklaracji jest dla mnie najważniejsze. Dziękuję za każdy odzew i samo zaglądanie.

Posted

wpadam na chwilke , bo corka laptop wziela do akademika, bede teraz rzadziej niestety....
Sonia ok,ale znalazla wczoraj myszke i nie chciala oddac, uciekala z nia i ... chyba ja zjadla :-( z tym jedzeniem to zaczyna przesadzac ;)
a ja chora jestem od wczoraj, pewnie tak jak wiekszosc z nas ... o tej pore roku