Cajus JB Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Zrobiłem banerek świąteczny. Podlinkuję go do Sonii. Może ktoś wspomoże Sonię. Zobaczymy. Quote
Estrella Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Cajus życzę Ci wesołych świąt, zdrowia, miłości, żeby życie było łatwiejsze do ogarnięcia, spełnienia marzeń, których mamy tak wiele i więcej wolnego czasu :) a na dniach zrobię przelew za grudzień Quote
Cajus JB Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Dziękuję bardzo. Oby każda chwila niosła Tobie radość i uśmiech. A troski dnia codziennego znikały z każdym nowym porankiem. Pogody ducha przede wszystkim Estrella. :lol: :tree1: :x-mas: O wolnym czasie mogę zapomnieć. Mam malucha na BDT. :lol: Quote
Cajus JB Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Sonia nadal jest do tyłu z finansami. Brakuje bardzo dużo. Wyczyściłem skrzynkę i w nocy zacznę pisać pw. Quote
beataczl Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 pozdrowienia swiateczne dla Cioteczek i Wujkow :tree1::x-mas: Quote
kamilqax95x Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Mogę jej zrobić kilka ogłoszeń ale potrzebuje tekstu do ogłoszeń i tel do kogoś Quote
toyota Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 W związku z tym , że Cajus JB ma bana wszystkie rozliczenia Sonii będę prowadzone tutaj : http://cajusjb.npx.pl/forum/viewthread.php?forum_id=2&thread_id=3 Quote
Arktyka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='toyota']W związku z tym , że Cajus JB ma bana wszystkie rozliczenia Sonii będę prowadzone tutaj : http://cajusjb.npx.pl/forum/viewthread.php?forum_id=2&thread_id=3 wow! cos mnie ominelo.... Witam cioteczki. Nasza Soncia nadal mnie zaskakuje....ostatnio troszke sie wyciszyla , ba nawet przestala atakowac mojegp znajomego...w domku tez sie dobrze dogaduje z innymi tymczasowiczami, po za sunia westka...dziewczyny cos za soba nie przepadaja....Soncia nawet przy miskach nie wszczyna awantur.... Quote
kamilqax95x Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='kamilqax95x']mogę jej zrobić kilka ogłoszeń ale potrzebuje tekstu do ogłoszeń i tel do kogoś to czyli nie robić ogłoszeń ????? Bez nich ani rusz ..... czekam na odpowiedź Quote
Kaja80 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Chciałabym zapytać co to jest ban? :lol: Quote
toyota Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='kamilqax95x']to czyli nie robić ogłoszeń ????? Bez nich ani rusz ..... czekam na odpowiedź Odp. od Jacka : kamilkax95x Sonia będzie miała na początku stycznia sterylizację. Chcę aby zabieg był przeprowadzony w miejscu, które zna. Ogłoszenia ruszą zaraz po sterylizacji. Do tego czasu napiszę tekst. Chciałbym go sam napisać bo Sonia jest bardzo szczególna. Dziękuję za ofertę. Quote
beataczl Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='Arktyka'] Soncia jest przesliczna!:loveu::loveu::loveu: Quote
kamilqax95x Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Zapraszam do licytacji ręcznie robionych kolczyków ! :smile: Bazarek na TTB Szczecin :smile: http://www.dogomania.pl/threads/1989...1#post15996061 Quote
toyota Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Sonia jest naprawdę urzekająca. Dziękujemy Arktyko za świąteczne zdjęcia. Quote
beataczl Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Arktyka napisał(a):wow! cos mnie ominelo.... Witam cioteczki. Nasza Soncia nadal mnie zaskakuje....ostatnio troszke sie wyciszyla , ba nawet przestala atakowac mojegp znajomego...w domku tez sie dobrze dogaduje z innymi tymczasowiczami, po za sunia westka...dziewczyny cos za soba nie przepadaja....Soncia nawet przy miskach nie wszczyna awantur.... to sa duze postepy i tak ! :smile: Quote
Arktyka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 no na poczatku nie bylo latwo...;) nie podobalo sie panience gdy glaskalam innego psiaka....teraz juz z tym nie ma problemu...ba nawet potrafi razem z pudlisiem spac w jednym legowisku i jesc z jednej michy:):) a wczoraj nawet poprawiala pudlisiowi peruczke;):) wylizala go niczym szczeniaka hi Quote
Arktyka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Dziekuje Jacku za wplate:) Zaksiegowane dnia 31.12.2010 -150zl. Quote
beataczl Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Arktyka napisał(a):no na poczatku nie bylo latwo...;) nie podobalo sie panience gdy glaskalam innego psiaka....teraz juz z tym nie ma problemu...ba nawet potrafi razem z pudlisiem spac w jednym legowisku i jesc z jednej michy:):) a wczoraj nawet poprawiala pudlisiowi peruczke;):) wylizala go niczym szczeniaka hi hi - dobrali sie dwa najgrzeczniejsze ;) co nowego u Sonci jakies plany sterylizacji ? czy Soncia tez bedzie miala fotki od Cioci ilon_n -gdzies wyczytalam ,ze ma byc niedlugo sesja fotograficzna ... Quote
Arktyka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 beataczl napisał(a):hi - dobrali sie dwa najgrzeczniejsze ;) co nowego u Sonci jakies plany sterylizacji ? czy Soncia tez bedzie miala fotki od Cioci ilon_n -gdzies wyczytalam ,ze ma byc niedlugo sesja fotograficzna ... Tak Soncia tez sie zalapie na sesje foto:) cioteczki chcialam przypomniec ze Soncia ma zaleglosci z oplatami za dt.... Jacku bardzo prosze podaj mi adres tej osoby na ktora ma byc wystawiony rachunek za sterylke...bo nie wiem co robic(ostatnio mowiles ze to nie ma byc na te fundacje...)tylko bezposrednio na osobe z tej fundacji... Ok. wlasnie dostalam sms od Jacka z danymi tej osoby. Dziekuje Jacku:) Quote
beataczl Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Arktyka napisał(a):Tak Soncia tez sie zalapie na sesje foto:) cioteczki chcialam przypomniec ze Soncia ma zaleglosci z oplatami za dt.... Jacku bardzo prosze podaj mi adres tej osoby na ktora ma byc wystawiony rachunek za sterylke...bo nie wiem co robic(ostatnio mowiles ze to nie ma byc na te fundacje...)tylko bezposrednio na osobe z tej fundacji... Ok. wlasnie dostalam sms od Jacka z danymi tej osoby. Dziekuje Jacku:) Arktyko - rachunek na Fundacje a wyslanie rachunku na adres osoby prowadzacej akcje-sterylizacja - soeme Quote
Recommended Posts