Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cajus życzę Ci wesołych świąt, zdrowia, miłości, żeby życie było łatwiejsze do ogarnięcia, spełnienia marzeń, których mamy tak wiele i więcej wolnego czasu :)
a na dniach zrobię przelew za grudzień

Posted

Dziękuję bardzo.

Oby każda chwila niosła Tobie radość i uśmiech. A troski dnia codziennego znikały z każdym nowym porankiem. Pogody ducha przede wszystkim Estrella. :lol:

:tree1: :x-mas:

O wolnym czasie mogę zapomnieć. Mam malucha na BDT. :lol:

Posted

[quote name='toyota']W związku z tym , że Cajus JB ma bana wszystkie rozliczenia Sonii będę prowadzone tutaj :

http://cajusjb.npx.pl/forum/viewthread.php?forum_id=2&thread_id=3

wow! cos mnie ominelo....
Witam cioteczki. Nasza Soncia nadal mnie zaskakuje....ostatnio troszke sie wyciszyla , ba nawet przestala atakowac
mojegp znajomego...w domku tez sie dobrze dogaduje z innymi tymczasowiczami, po za sunia westka...dziewczyny cos za soba nie przepadaja....Soncia nawet przy miskach nie wszczyna awantur....

Posted

[quote name='kamilqax95x']to czyli nie robić ogłoszeń ????? Bez nich ani rusz .....
czekam na odpowiedź

Odp. od Jacka :

kamilkax95x Sonia będzie miała na początku stycznia sterylizację. Chcę aby zabieg był przeprowadzony w miejscu, które zna. Ogłoszenia ruszą zaraz po sterylizacji. Do tego czasu napiszę tekst. Chciałbym go sam napisać bo Sonia jest bardzo szczególna.

Dziękuję za ofertę.

Posted

Arktyka napisał(a):
wow! cos mnie ominelo....
Witam cioteczki. Nasza Soncia nadal mnie zaskakuje....ostatnio troszke sie wyciszyla , ba nawet przestala atakowac
mojegp znajomego...w domku tez sie dobrze dogaduje z innymi tymczasowiczami, po za sunia westka...dziewczyny cos za soba nie przepadaja....Soncia nawet przy miskach nie wszczyna awantur....

to sa duze postepy i tak ! :smile:

Posted

no na poczatku nie bylo latwo...;)
nie podobalo sie panience gdy glaskalam innego psiaka....teraz juz z tym nie ma problemu...ba nawet potrafi razem z pudlisiem spac w jednym legowisku i jesc z jednej michy:):) a wczoraj nawet poprawiala pudlisiowi peruczke;):) wylizala go niczym szczeniaka hi

Posted

Arktyka napisał(a):
no na poczatku nie bylo latwo...;)
nie podobalo sie panience gdy glaskalam innego psiaka....teraz juz z tym nie ma problemu...ba nawet potrafi razem z pudlisiem spac w jednym legowisku i jesc z jednej michy:):) a wczoraj nawet poprawiala pudlisiowi peruczke;):) wylizala go niczym szczeniaka hi

hi - dobrali sie dwa najgrzeczniejsze ;)

co nowego u Sonci jakies plany sterylizacji ?
czy Soncia tez bedzie miala fotki od Cioci ilon_n -gdzies wyczytalam ,ze ma byc niedlugo sesja fotograficzna ...

Posted

beataczl napisał(a):
hi - dobrali sie dwa najgrzeczniejsze ;)

co nowego u Sonci jakies plany sterylizacji ?
czy Soncia tez bedzie miala fotki od Cioci ilon_n -gdzies wyczytalam ,ze ma byc niedlugo sesja fotograficzna ...

Tak Soncia tez sie zalapie na sesje foto:)
cioteczki chcialam przypomniec ze Soncia ma zaleglosci z oplatami za dt....

Jacku bardzo prosze podaj mi adres tej osoby na ktora ma byc wystawiony rachunek za sterylke...bo nie wiem co robic(ostatnio mowiles ze to nie ma byc na te fundacje...)tylko bezposrednio na osobe z tej fundacji...

Ok. wlasnie dostalam sms od Jacka z danymi tej osoby. Dziekuje Jacku:)

Posted

Arktyka napisał(a):
Tak Soncia tez sie zalapie na sesje foto:)
cioteczki chcialam przypomniec ze Soncia ma zaleglosci z oplatami za dt....

Jacku bardzo prosze podaj mi adres tej osoby na ktora ma byc wystawiony rachunek za sterylke...bo nie wiem co robic(ostatnio mowiles ze to nie ma byc na te fundacje...)tylko bezposrednio na osobe z tej fundacji...

Ok. wlasnie dostalam sms od Jacka z danymi tej osoby. Dziekuje Jacku:)

Arktyko - rachunek na Fundacje a wyslanie rachunku na adres osoby prowadzacej akcje-sterylizacja - soeme