Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bardzo fajny psiak. Przykro mi ale stałej deklaracji nie mogę obiecać:( Akurat trafił mi się większy wydatek zupełnie niespodziewany. Może uda mi się wygospodarować parę złotych jednorazowo.

Posted

uwazajcie na Oborniki [URL="http://www.dogomania.pl/threads/179450-RUDU%C5%9A-szuka-nowego-hoteliku-DT/page73"]http://www.dogomania.pl/threads/179450-RUDU%C5%9A-szuka-nowego-hoteliku-DT/page73[/URL]

Posted

Witam! wpadam z zaproszenia. Proszę nr konta na pw coś wyskrobię jednorazowo nie podaję na razie ile - muszę pomyśleć ile mogę aby nie iść na żebry.

Posted

Witam gorąco i dorzucam 25zł miesięcznie dla Dinusia,proszę o nr konta.Sama bym wzięła biedaka ale niedawno adoptowałam Krolla i nie dogadają się chłopaki.
Pozdrawiam i szukam dla niego domku !!!

Posted

Przepraszam za nieobecność. Konto rozesłane.

Doszły wpłaty od:

reniax1 - 50 zł
asiaczek - 30 zł
aska7 - 15 zł

jola_li - 30 zł
viola005 - 25 zł

Saphira jedzenie dla Dina jeszcze jest.

Posted

Wczoraj inny wątek mnie pochłonął i nie zajrzałem. Na razie nie doszły nowe wpłaty.

Chłopak nie bardzo lubi jak Mu się zakrapla oczy. Nieustannie się wierci. Sam mam z tym poważny problem. W dwie osoby jest dużo łatwiej. Dziś dostał tabletki na odrobaczenie.
Do hoteliku u Donka5 jedziemy w piątek. Nie wiem czy zbierać na trasport osobno czy wykorzystać środki od Was? Według mnie mogą się przydać później. Zwracam się z prośbą o decyzję do darczyńców.

Transport byłby po kosztach i jedzie ilon_n.