Cajus JB Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 Kolczatkę ma już zdjętą od kilku dni. Biega luzem po ogrodzonym terenie. Trzeba ją było odcinać nożyczkami i rwać kombinerkami tak miał skołtuniną sierść wokół niej. Dziękuję za wszystkie deklaracje i każdy odzew. Nadal nie mam środka transportu na jutro. Teraz muszę jeszcze wyjść na dwie godziny. W nocy wracam do pisania pw. Quote
paros Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Jestem na zaproszenie Teresy i cosik wpłacę :lol: Może zrobić mu allegro? Quote
Hotel KADIF Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Cajus JB']Kolczatkę ma już zdjętą od kilku dni. Biega luzem po ogrodzonym terenie. Trzeba ją było odcinać nożyczkami i rwać kombinerkami tak miał skołtuniną sierść wokół niej. [/QUOTE] Ja chyba nigdy nie pojmę co "ludziom" daje prawo tak postępować??!! Niestety nie mogę pomóc finansowo, ale będę zaglądać na watek! Quote
Ninti Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Przeczytałam... Cholera, dlaczego ludzie traktują zwierzę jak szafę!? Niepotrzebne, to wyrzucić :angryy: Niestety, nie pomogę finansowo, bo deklaracji już za dużo... Rozpropaguję chłopaka, tylko jeszcze może chwila, dowiedzmy się, jak jego zdrówko. Quote
zuza1308 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Dziękuję za zaproszenie, Dinuś hopaj do góry!!! Quote
Cajus JB Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 Nie wiem czy na tym etapie allegro da jakiś odzew. Trzeba mimo wszystko zaznaczyć, że Dino nie zna komend. To duży i silny pies. Nawet przypadkowo może zrobić krzywdę. Przyda Mu się też solidna pielęgnacja sierści i nie wiem co z z Jego skórą. Jest bardzo zaniedbany. Dziękuję paros za propozycję. Warto Dina wpierw trochę poznać i czegoś Go nauczyć. Chyba że uważacie inaczej. Quote
ludwa Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 A ja myślę, ze należy go ogłaszać od razu. Nie jest chory czy w niepewnym stanie, z opisu nie jest też agresorem. Jest za to dużym psem i choćby ze względu na to nie będzie łatwo o dom. Więc chyba nie ma na co czekać, niekiedy upływają miesiące zanim pojawi się "rozsądny" telefon. Może ktoś się w nim zakocha i nie będzie się bał, że jest nie ułożony;) Zdarzają się przecież ludzie otwarci na wyzwania a z opisu można sądzić, że to nie jest wielkie wyzwanie tylko trochę pracy:) Quote
Cajus JB Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 To też fakt. Ciężko wy adoptować dużego psa. Dom z ogrodem najlepiej. Na pewno nie do małych dzieci. Co do innych zwierząt trudno powiedzieć. Swojego pilnuje. Na spacerze nie zwracał uwagi na inne, które zna. Nie mam dobrych zdjęć. Domek powinien być przygotowany na to, że będzie trzeba włożyć trochę pracy w Dina. Na pewno kastracja. Jeszcze kwestia szczepień i odrobaczenia. Jutro jak uda mi się dojechać do weta to będzie wiadomo co i jak. Zobaczymy też jak zachowuje się w nowym miejscu. Wstrzymajmy się dzień, dwa do czasu wizyty i do opisu badania. Quote
jusstyna85 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Mój psiak ze schronu też nazywa sie Dino... Nie jestem w stanie pomóc finansowo,mogę jedynie podnosić wątek...przykro mi... Quote
marysia55 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Cajus JB']To też fakt. Ciężko wy adoptować dużego psa. Dom z ogrodem najlepiej. Na pewno nie do małych dzieci. Co do innych zwierząt trudno powiedzieć. Swojego pilnuje. Na spacerze nie zwracał uwagi na inne, które zna. Nie mam dobrych zdjęć. Domek powinien być przygotowany na to, że będzie trzeba włożyć trochę pracy w Dina. Na pewno kastracja. Jeszcze kwestia szczepień i odrobaczenia. Jutro jak uda mi się dojechać do weta to będzie wiadomo co i jak. Zobaczymy też jak zachowuje się w nowym miejscu. Wstrzymajmy się dzień, dwa do czasu wizyty i do opisu badania.[/QUOTE] to wszystko można zaznaczyć w ogłoszeniach. Wiem, że cuda się zdarzają i Dino trafi na właściciela, który podejmie to wyzwanie. Ten pies zasługuje na mądrego pana. A tacy istnieją jeszcze na tym świecie. Przelew już poszedł:lol:. Quote
Cajus JB Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 Napisałem prośbę o wystawienie wyróżnionego allegro do paros. Mam nadzieję, że nikt z darczyńców nie ma nic przeciwko wyróżnieniu. Nie wiem jak z tekstem. Quote
Maruda666 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Dzięki za zaproszenie. Postaram się wyskrobać 20zł jednorazowo, niestety przeliczyłam się troszkę ze stałymi zobowiązaniami. Prosze o konto. Quote
Cajus JB Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Na razie kończę. Idę trochę wyprostować kręgosłup. Będę pisał tak do skutku. Dziękuję w imieniu Dina za każdy odzew, każdą deklarację i inną formę pomocy. Quote
TERESA BORCZ Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 racja, zróbcie to allegro wypieszczone na maksa, wyróżnione full wypas, z podświetleiem. to mój mały prezent dla Dina na już ,do czasu jak dojdzie więcej kasy.To prawda, najrozmaitsze psy, nawet cieężko chore i kalekie znajdują miłość ,czemu nie piekny silny Dino?? Potrzebne mu też ogłoszenia gazetowe!!! Pdajcie cenę i konto wystawiającego allegro. zaraz prześlę. Quote
Red Dingo Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Witam dziekuje za zaproszenie ... Dino uszy do gory !! pozniej wroce .. obowiazki wzywaja Quote
chita Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 dostalam pw;) wieczorem jak wroce do domu wrzuce go do siebie na nk, nie wiem jednak czy finansowo uda mi sie teraz pomoc... Quote
_Goldenek2 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Dziękuję za zaproszenie... Mam ogromną ilość deklaracji...jak każdy tutaj. Jak uda się jakiemuś mojemu psu - pomogę. Quote
paros Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Cajus JB']Napisałem prośbę o wystawienie wyróżnionego allegro do paros. Mam nadzieję, że nikt z darczyńców nie ma nic przeciwko wyróżnieniu. Nie wiem jak z tekstem. Zrobię allegro wyróżnione tylko nie wiem co o psiaku napisać. Potrzebne informacje, które mam napisać o psiaku to ubiorę w tekścik :lol: Allegro sama zaproponowałam i sama sfinansuję :evil_lol: Quote
wani Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Witam, Poprosze o dane do przelewu... kilka zlotych uda mi sie wyskrobac :) Quote
agat21 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 dziękuję za zaproszenie na wątek marnie z kasą, ale chociaż parę złociszy wygrzebię na biedaka, poproszę o numer konta Quote
Rodzice Maciusia :) Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Z mojego bazarku będzie 15 zł jednorazowo na Dino, będę pamiętać przy kolejnych bazarkach o nim :lol: Quote
Cajus JB Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Dziękuję za wszystkie odpowiedzi na pw. Doszły wpłaty Ellig - 30 zł lusia99 - 20 zł marysia55 - 20 zł Wracam dopiero w nocy i uzupełnię informacje o Dino. Napiszę także tekst dla Niego, chyba że ktoś mnie uprzedzi. Quote
Recommended Posts