LadyDobermann Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Witam, organizuje przejazd busem na wystawy w Druskiennikach 6-8 sierpnia. Zainteresowanych prosze o kontakt. Moge rowniez pomoc w znalezieniu noclegow na te wystawy. Quote
sympatyk Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Co prawda Lublin mi całkiem nie po drodze, jadę ze Śląska, ale szukam 2 noclegów w Drsuskiennikach lub okolicy dla 3 osób + 2 psy , od 5-7 sierpnia, moze masz jakies namiary? Quote
Simona Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Gdzie znajdę jakieś informację na ten temat ? Stawka, godzina rozpoczęcia itd Quote
Shaluka Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Ja już podawałam informacje o tym w innym temacie. Tam są też linki.. teraz nie pamietam:( Ja słyszałam o jakims dobrym kempingu, czy ktoś moze zna jego namiary? Bede wdzieczn, pozdrawiam Quote
Simona Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 A czego dotyczył ten temat ? To postaram się odszukać. Dostałam potwierdzenie moja suka nagle stała się samcem i zamiast w klasie pracującej jest w otwartej. Na @ od 2 dni nie odpowiedzieli :/ Niezły bałagan! Noclegi załatwiał mój znajomy, ale nie wyszło to tanio :/ Quote
Shaluka Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Jest zaraz pod tym, nie wiem, akos w temacie uciekla mi informacja o cacib-ach , tylko klubowki sa w temacie:) Quote
Recommended Posts