Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Siamensis napisał(a):
bez grochówki ani rusz....
ja jeszcze sie dowiedziałam ze zmiana sedziego jest..(ze zgloszenia) ... ;-p

to znaczy co? nie rozumiem.. zreszta- mogliby choć na stronie poinformować, ze jest zmiana, a nie w planie sędziowania nawet wzmianki, że jest inaczej niż było...czy w takiej sytuacji, jak sędzia jest na danej wystawie, a następiła zmiana w rasach, które sędziuje, to jak mam zgłoszonego weterana (który jest za darmo) i nie pojadę, to muszę zapłacić??? czy ponieważ zmiana sedziego nastąpiła z winy organizatorów to nie będą mnie ścigać?

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Będą Cię ścigać i będziesz musiała zapłacić.
Po 1. Pies jest bezpłatny pod warunkiem wystawienia, jeżeli nie zostanie doprowadzony do oceny musisz uiścić opłatę w wysokości takiej jak jest podana za 1 psa po terminie czy w przypadku płatności na wystawie.
Po 2. Organizator zastrzega sobie prawo zmiany obsady sędziowskiej - podawana jest zawsze obsada proponowana, a nie faktyczna i zawsze wszystko może się zmienić, do czego organizatorzy zgodnie z regulaminem maja prawo.

Posted

[quote name='Marchewkowy']Szukam transportu z okolic Sosnowca/ Katowic itp Jedna osoba bez psa, dokładam się do kosztów. Ma ktoś miejsce?[/QUOTE]

Jak odzyskam samochód od mechanika, to pojadę i miejsce też by się znalazło

Posted

[quote name='Shetanka']Tak, wystawa jest na odkrytym terenie.[/QUOTE]

Dzięki :) Znaczy trzeba odkopać rękawiczki przed wyjazdem....

Posted

ja nawet rozważałam, czy nie wybrać się towarzysko, ale cały czas byłam przekonana, że wystawa jest jutro :lol:

Trzymam kciuki za jak najlepsze wyniki dla wszystkich.

Posted

[quote name='dancingqueen']Wystawiana przeze mnie MOLLY z Ojcowskiej Krainy. Lokata 3 , ocena bdb
MP- lokata 1 z DREAMER Misialinka seter szkocki gordon. :)[/QUOTE]
Jeszcze raz GRATULUJĘ i dziękuje bardzo za piękne pokazanie czarnucha :D

W ringu DREAMER CWC, BOB, na finałach BOG IV

Posted

No to my się chwalimy :)

Meldor-Sett Deep Emotion Lofty - kl. otwarta - CWC - tym samym Demcia skończyła Championat Polski !!!

Lofty Desperado - kl. użytkowa - CWC, BOB, BOG I, BIS użytków i na koniec BIS IV !!!

Posted

[quote name='Tecia']No to my się chwalimy :)

Meldor-Sett Deep Emotion Lofty - kl. otwarta - CWC - tym samym Demcia skończyła Championat Polski !!!

Lofty Desperado - kl. użytkowa - CWC, BOB, BOG I, BIS użytków i na koniec BIS IV !!!
wstrętnym rudasom jak zwykle serdecznie GRATULUJEMY !!! ;)

Posted

no to my też się chwalimy :):)
pekińczyki:
New performance astarte gold-Zw.Ml, BOB junior, BEST IN SHOW JUNIOR !!!!!!! (ukonczyla ml.ch.pl)
livanda verdasco astarte gold- CWC, BOS, BOB, BEST OF GROUP IX-1, BEST IN SHOW-1 !!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='macsow1']no to my też się chwalimy :):)
pekińczyki:
New performance astarte gold-Zw.Ml, BOB junior, BEST IN SHOW JUNIOR !!!!!!! (ukonczyla ml.ch.pl)
livanda verdasco astarte gold- CWC, BOS, BOB, BEST OF GROUP IX-1, BEST IN SHOW-1 !!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

Wielkie gratki dla małych pięknisi :)
My się cieszymy że udało się p. O wyleczyć z alergii na swetry :)