Cervarius Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Siamensis napisał(a):bez grochówki ani rusz.... ja jeszcze sie dowiedziałam ze zmiana sedziego jest..(ze zgloszenia) ... ;-p to znaczy co? nie rozumiem.. zreszta- mogliby choć na stronie poinformować, ze jest zmiana, a nie w planie sędziowania nawet wzmianki, że jest inaczej niż było...czy w takiej sytuacji, jak sędzia jest na danej wystawie, a następiła zmiana w rasach, które sędziuje, to jak mam zgłoszonego weterana (który jest za darmo) i nie pojadę, to muszę zapłacić??? czy ponieważ zmiana sedziego nastąpiła z winy organizatorów to nie będą mnie ścigać? Quote
Jagoodka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Będą Cię ścigać i będziesz musiała zapłacić. Po 1. Pies jest bezpłatny pod warunkiem wystawienia, jeżeli nie zostanie doprowadzony do oceny musisz uiścić opłatę w wysokości takiej jak jest podana za 1 psa po terminie czy w przypadku płatności na wystawie. Po 2. Organizator zastrzega sobie prawo zmiany obsady sędziowskiej - podawana jest zawsze obsada proponowana, a nie faktyczna i zawsze wszystko może się zmienić, do czego organizatorzy zgodnie z regulaminem maja prawo. Quote
T&N Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Jeszcze nigdy na wystawie w Częstochowie nie byliśmy. Ringi ustawione są na zewnątrz? Quote
Shetanka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='T&N']Jeszcze nigdy na wystawie w Częstochowie nie byliśmy. Ringi ustawione są na zewnątrz?[/QUOTE] Tak, wystawa jest na odkrytym terenie. Quote
Marchewkowy Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Szukam transportu z okolic Sosnowca/ Katowic itp Jedna osoba bez psa, dokładam się do kosztów. Ma ktoś miejsce? Quote
panienkabubu Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Marchewkowy']Szukam transportu z okolic Sosnowca/ Katowic itp Jedna osoba bez psa, dokładam się do kosztów. Ma ktoś miejsce?[/QUOTE] Zapomniałam Ci odpisać, że ja nie jadę. Quote
bachar Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Marchewkowy']Szukam transportu z okolic Sosnowca/ Katowic itp Jedna osoba bez psa, dokładam się do kosztów. Ma ktoś miejsce?[/QUOTE] Jak odzyskam samochód od mechanika, to pojadę i miejsce też by się znalazło Quote
Marchewkowy Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Już znalazłam, dzięki. Na pewno wpadnę pooglądać GIFTa :) Quote
T&N Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Shetanka']Tak, wystawa jest na odkrytym terenie.[/QUOTE] Dzięki :) Znaczy trzeba odkopać rękawiczki przed wyjazdem.... Quote
dancingqueen Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ja oczywiście będę. Wystawiam Molly ( Molly z Ojcowskiej Krainy ) oraz idę na Mp. ;) Quote
olapaco Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 my będziemy i mamy 1 wolne miejsce :razz: Quote
katik Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 ja nawet rozważałam, czy nie wybrać się towarzysko, ale cały czas byłam przekonana, że wystawa jest jutro :lol: Trzymam kciuki za jak najlepsze wyniki dla wszystkich. Quote
dancingqueen Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Wystawiana przeze mnie MOLLY z Ojcowskiej Krainy. Lokata 3 , ocena bdb MP- lokata 1 z DREAMER Misialinka seter szkocki gordon. :) Quote
Dream Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='dancingqueen']Wystawiana przeze mnie MOLLY z Ojcowskiej Krainy. Lokata 3 , ocena bdb MP- lokata 1 z DREAMER Misialinka seter szkocki gordon. :)[/QUOTE] Jeszcze raz GRATULUJĘ i dziękuje bardzo za piękne pokazanie czarnucha :D W ringu DREAMER CWC, BOB, na finałach BOG IV Quote
Iss Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 No to lecimy z pierwszymi fotkami : Gratulujemy wszystkim zwycięzcom! Mam nadzieję, że jakieś fotorelacje się pojawią. Quote
Tecia Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 No to my się chwalimy :) Meldor-Sett Deep Emotion Lofty - kl. otwarta - CWC - tym samym Demcia skończyła Championat Polski !!! Lofty Desperado - kl. użytkowa - CWC, BOB, BOG I, BIS użytków i na koniec BIS IV !!! Quote
Shetanka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 BLACK&WHITE Milthon Bohemia (Syriusz) - CWC, BOB, BEST OF GROUP II Quote
Agasia Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 To i ja napisze : Moja Lilou (Fairray JETSET) - BIS Puppy IV! :) Quote
Dream Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Tecia']No to my się chwalimy :) Meldor-Sett Deep Emotion Lofty - kl. otwarta - CWC - tym samym Demcia skończyła Championat Polski !!! Lofty Desperado - kl. użytkowa - CWC, BOB, BOG I, BIS użytków i na koniec BIS IV !!! wstrętnym rudasom jak zwykle serdecznie GRATULUJEMY !!! ;) Quote
macsow1 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 no to my też się chwalimy :):) pekińczyki: New performance astarte gold-Zw.Ml, BOB junior, BEST IN SHOW JUNIOR !!!!!!! (ukonczyla ml.ch.pl) livanda verdasco astarte gold- CWC, BOS, BOB, BEST OF GROUP IX-1, BEST IN SHOW-1 !!!!!!!!!!!!! Quote
Tecia Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='macsow1']no to my też się chwalimy :):) pekińczyki: New performance astarte gold-Zw.Ml, BOB junior, BEST IN SHOW JUNIOR !!!!!!! (ukonczyla ml.ch.pl) livanda verdasco astarte gold- CWC, BOS, BOB, BEST OF GROUP IX-1, BEST IN SHOW-1 !!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Wielkie gratki dla małych pięknisi :) My się cieszymy że udało się p. O wyleczyć z alergii na swetry :) Quote
Elitesse Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 ESCADA SENTIMENT Elitesse - V1 CWC NSwR BOB & III BEST OF GROUP Quote
olapaco Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 To my się też pochwalimy. Wailerek V1, CWC, Zwycięzca :) Quote
Recommended Posts