lilo Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Booo.... nie trzymaj nas w niepewnosci !! Quote
malawaszka Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 a ja wiem a ja wiem - STO LAT dla Was :loveu: :laola: Quote
Tekla64 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Maja rocznice?! No to moi drodzy : Wiele wiele pieknych lat i wszystkiego dobrego coby usmiech zawsze z wami byl Quote
Fides79 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 no to sto lat sto lat sto lat sto lat niechaj żyją nam a przede wszststkim w wielkim zdrowiu szczęściu i wszelkiej pomyślności :tort::knajpa::cunao::beerchug: Quote
lilo Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 uuu to się podziało :) Wszystkiego Naj , Naj , Naj... wielkie buziole i jeszcze większe lizaki :) Quote
Saththa Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Oooo no to wszystkiego dobrego i razem :) Quote
jambi Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 [quote name='lilo']Booo.... nie trzymaj nas w niepewnosci !! :razz: [quote name='malawaszka']a ja wiem a ja wiem - STO LAT dla Was :loveu: :laola: :-o a Ty skąd takie rzeczy wiesz? :-? to prawda ale nie do końca - taka prawie prawda :eviltong: otóż wczorajszy dzień był okazją do świętowania kilku jubileuszy - o jednym już wiecie, ten co to o nim Waszka wspomniała (choć zachodze w głowę skąd Ona to wiedziała :hmmmm:) i tak się składa, że "tamto wydarzenie" odbyło się w dniu ... moich urodzin :grins: stąd właśnie w galerii pojawił się torcik, abyście się częstowały i nie koniecznie sto lat śpiewały ;) [quote name='jambi'] a na marginesie - tego samego dnia mam również rocznicę obrony pracy magisterskiej :lol: a nadrabiając zaległości: [quote name='zerduszko'] A jak u niego z wątrobą? wątroba spoko - akurat na tym polu nic złego się nie dzieje :) [quote name='lilo'] Może więc spróbuj zasypac Aronka łapki cukrem , niewiele kosztuje a może się uda :) lilo, z tym cukrem to fajna sprawa - nie wiedziałam :) może i to nie głupi pomysł, na razie używam różnego rodzaju zasypek na rany, tylko czy on tego cukru nie zliże? zlizuje te żółte zasypki to co dopiero cukier, a staram sie mu tego nie zakrywać opatrunkiem żeby miał dostęp powietrza - gdy zakładałam opatrunek po kilku godzinach to wszystko się sączyło Quote
malawaszka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 hahaha tak myślałam, że jeszcze urodziny, ale tego już na fb nie napisałaś :errrr: 1000 LAT Kasia :laola: :drinking: Quote
jambi Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 aż 1000 ??? nie wiem czy tak długo bym chciała :lol: ale dziękuję! :) a o rocznicy ślubu na fb pisałam?! Quote
malawaszka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 noooo pisałaś pisałaś :D ja tam bym chciała 1000 :lol: Quote
AniaGucio Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Jambuszko jambuszku ;) Wszystkiego dobrego !! :Rose: Quote
Fides79 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 oooo to aż TYLE okazji to wszystkiego dobrego, wiele wiele szczęścia, niekończącej się miłości i spełniania marzeń :buzi::Rose::new-bday::drink1: Quote
lilo Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 gamonieeeeee.... Wy sie macie na fb i wszystko wiecie ;( to jakis szcześliwy dzien Twoj Jambi :) co roku cos dobrego Ci sie trafia w tym dniu ?? Quote
jambi Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 dzięki dziewczynki! :calus: lilo, co do mania sie na fb, Ciebie też mogiemy mieć ;) ale ja i tak nie wiem jak malawaszka wypatrzyła tą rocznicę ślubu na tym fb - ja nie widze :niewiem: (zresztą z reguły nie umieszczam info o urodzinach, rocznicach w takich serwisach) co do tego czy zawsze spotyka mnie coś dobrego - 2 razy pod rząd udało mi się być na rozmowie kwalifikacyjnej o pracę właśnie w tym dniu - tzn. za pierwszym razem rozmowa była 9-tego ale, o tym że dostałam prace dowiedziałam się 10-tego :lol:, wczoraj za to znalazłam pod moją pracą woreczek z dokumentami starszej osoby, skontaktowałam się z jej synem, a ten z wdzięczności obdarował mnie kwiatami i czekoladkami - zawsze to coś miłego prawda? zwłaszcza że wszyscy zadowoleni :lol: jednak ... czy co roku coś dobrego mi się w tym dniu trafia - niestety nie :shake:, ten dzień kojarzy mi się niestety również z bardzo przykrą dla mnie rocznicą, rocznicą śmierci mojego Dziadka... ale chyba faktycznie mogę powiedzieć, że to jest wybitnie Mój Dzień :p Quote
malawaszka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 a własnie, że jest :lol: W związku małżeńskim z...... Rocznica: 10 luty - w info>podstawowe informacje :lol: Quote
Fides79 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 to Ja Ci Kasieńko jeszcze, życzę żeby każdego 10 lutego spotykały Cie same przyjemności a te mniej przyjemne sytuacje, jesli już się muszą przytrafiać niech sobie znajdą inny termin ;) Quote
jambi Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Dziękuję! Merci! Thanx! Gracias! Danke! Tak! Obrigado! Köszönöm! :lol: [quote name='malawaszka']a własnie, że jest :lol: W związku małżeńskim z...... Rocznica: 10 luty - w info>podstawowe informacje :lol: ach wiiiiiiidzisz :splat: ot i cała tajemnica :megagrin: ps. Kinga - solennie obiecuję nie wdawać się w żadne dyskusje :happy1: ... przepraszam, wcześniej zwyczajnie nie mogłam sie powstrzymać :oops: Quote
Fides79 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [quote name='jambi'] ps. Kinga - solennie obiecuję nie wdawać się w żadne dyskusje :happy1: ... przepraszam, wcześniej zwyczajnie nie mogłam sie powstrzymać :oops: nie masz za co przepraszać, wyraziłaś swoje zdanie, i bardzo się z tego cieszę ja swoje 5 groszy też dorzuciłam;) po prostu uprzedzam fakty i dlatego napisałam, że nie chce dyskusji, bo od dyskusji w tym temacie są chyba na dogo odpowiednie wątki Quote
Saththa Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Oooo to taki wielki dzień z wieloma uroczystościami :) To Sto Lat :) Quote
Tekla64 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 no i ode mnie ,choc po raz drugi ino uzupelniam, 100lat i jeszcze wiecej samej dobroci!!! nie wiedzialam ze z ciebie taka poliglotka, bede wiedziala do kogo sie zwracac Quote
Fides79 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Kaśka co się nic nie chwalisz? dawaj foty!! chyba, że ja mam wstawić? Quote
Tekla64 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 macie foty i nie dawacie???? a do nas to juz wieki nie zajrzalas !!!! dawajcie fotki nie badzcie takie Quote
Fides79 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 ja bez akceptacji Kaśki nic nie mogę :niewiem: i nic nie powiem, co wiem :razz: Quote
Recommended Posts