Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lilo']Booo.... nie trzymaj nas w niepewnosci !!

:razz:

[quote name='malawaszka']a ja wiem a ja wiem - STO LAT dla Was :loveu: :laola:

:-o

a Ty skąd takie rzeczy wiesz? :-?

to prawda ale nie do końca - taka prawie prawda :eviltong: otóż wczorajszy dzień był okazją do świętowania kilku jubileuszy - o jednym już wiecie, ten co to o nim Waszka wspomniała (choć zachodze w głowę skąd Ona to wiedziała :hmmmm:)
i tak się składa, że "tamto wydarzenie" odbyło się w dniu ... moich urodzin :grins:

stąd właśnie w galerii pojawił się torcik, abyście się częstowały i nie koniecznie sto lat śpiewały ;)

[quote name='jambi']

a na marginesie - tego samego dnia mam również rocznicę obrony pracy magisterskiej :lol:

a nadrabiając zaległości:

[quote name='zerduszko'] A jak u niego z wątrobą?

wątroba spoko - akurat na tym polu nic złego się nie dzieje :)

[quote name='lilo'] Może więc spróbuj zasypac Aronka łapki cukrem , niewiele kosztuje a może się uda :)

lilo, z tym cukrem to fajna sprawa - nie wiedziałam :) może i to nie głupi pomysł, na razie używam różnego rodzaju zasypek na rany, tylko czy on tego cukru nie zliże? zlizuje te żółte zasypki to co dopiero cukier, a staram sie mu tego nie zakrywać opatrunkiem żeby miał dostęp powietrza - gdy zakładałam opatrunek po kilku godzinach to wszystko się sączyło

Posted

dzięki dziewczynki! :calus:

lilo, co do mania sie na fb, Ciebie też mogiemy mieć ;) ale ja i tak nie wiem jak malawaszka wypatrzyła tą rocznicę ślubu na tym fb - ja nie widze :niewiem: (zresztą z reguły nie umieszczam info o urodzinach, rocznicach w takich serwisach)

co do tego czy zawsze spotyka mnie coś dobrego - 2 razy pod rząd udało mi się być na rozmowie kwalifikacyjnej o pracę właśnie w tym dniu - tzn. za pierwszym razem rozmowa była 9-tego ale, o tym że dostałam prace dowiedziałam się 10-tego :lol:, wczoraj za to znalazłam pod moją pracą woreczek z dokumentami starszej osoby, skontaktowałam się z jej synem, a ten z wdzięczności obdarował mnie kwiatami i czekoladkami - zawsze to coś miłego prawda? zwłaszcza że wszyscy zadowoleni :lol: jednak ... czy co roku coś dobrego mi się w tym dniu trafia - niestety nie :shake:, ten dzień kojarzy mi się niestety również z bardzo przykrą dla mnie rocznicą, rocznicą śmierci mojego Dziadka...
ale chyba faktycznie mogę powiedzieć, że to jest wybitnie Mój Dzień :p

Posted

to Ja Ci Kasieńko jeszcze, życzę żeby każdego 10 lutego spotykały Cie same przyjemności a te mniej przyjemne sytuacje, jesli już się muszą przytrafiać niech sobie znajdą inny termin ;)

Posted

Dziękuję! Merci! Thanx! Gracias! Danke! Tak! Obrigado! Köszönöm! :lol:

[quote name='malawaszka']a własnie, że jest :lol: W związku małżeńskim z...... Rocznica: 10 luty - w info>podstawowe informacje :lol:

ach wiiiiiiidzisz :splat: ot i cała tajemnica :megagrin:

ps. Kinga - solennie obiecuję nie wdawać się w żadne dyskusje :happy1: ... przepraszam, wcześniej zwyczajnie nie mogłam sie powstrzymać :oops:

Posted

[quote name='jambi']
ps. Kinga - solennie obiecuję nie wdawać się w żadne dyskusje :happy1: ... przepraszam, wcześniej zwyczajnie nie mogłam sie powstrzymać :oops:

nie masz za co przepraszać, wyraziłaś swoje zdanie, i bardzo się z tego cieszę
ja swoje 5 groszy też dorzuciłam;)
po prostu uprzedzam fakty i dlatego napisałam, że nie chce dyskusji, bo od dyskusji w tym temacie są chyba na dogo odpowiednie wątki