Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tayga napisał(a):
Buziaki dla Ciebie, futrzaków (ze szczególnym uwzględnieniem Balbinki) :)
A teraz wyruszam na poszukiwania Twojego wydawcy!!!

hahaha... to jak teraz wyruszysz to Cię długo nie zobaczymy :megagrin: dzięki za buziaki - futrzakom przekazane ;) i zwrotnie ku Tobie przesyłamy :calus:

Fides79 napisał(a):
to się przyzwyczajaj, bo mam taki defekt :evil_lol::eviltong:

to jak już tayga znajdzie mojego Wydawcę zostaniesz moim korektorem :lol:

Paula03 napisał(a):
Jak zawsze świetna historyjka!

oj tam "jak zawsze" ;) przyznaj szczerze, że bywały i gorsze :lol: ale dziekuję!

zerduszko napisał(a):
A moich życzeń znów nie ma :placz: Chyba żem całkiem oślepła ;)

To piszę raz jeszcze: sto lat dla Balbiny, a Wam i Aronowi zdrówka :p

bo to trzeba kliknąć "wyślij" :diabloti: :eviltong:

Za życzenia bardzo dziękujemy! :)

lilo napisał(a):
Balbinko sto lat sto lat niech żyje żyje nam !! A kto ??!! Balbinka !! Dużo kości ,ciasteczek i rzucanych piłeczek , maskotek do gryzienia , długaśnych spacerków , wylegiwania się beztrosko i samych wesołych dni w Klanie - odemnie buziaki a od Lila lizaki ;p w nosek :)

o jakie piękne życzenia!:multi: dzieki lilo i ... Lilo :lol:

Saththa napisał(a):
Sie pomysli :D

ale w sensie, że nad tą akcją dywersyjną pod moimi oknami? :razz:

ludwa napisał(a):
Gdyby tylko miał ogon, jego intencje zostałyby wcześniej zdemaskowane;)

gdzie tam! taki Mistrzu maskowania ma obcykane do perfekcji panowanie nad różnymi demaskującymi częściami ciała i naturalnymi odruchami... a poza tym On MA ogon :obrazic:

:evil_lol:

malawaszka napisał(a):
aaaa wreszcie tu dotarłam i BACH!!!! czeka na mnie Opowieść mrożąca krew w żyłach :klacz: czadowa hahaahha

merci! jak mawiają - lepiej późno niż wcale :evil_lol:

a ja własnie tak sobie mysle, że nchyba powinnam jakoś uporządkować te swoje historyjki i opowiastki, bo sama nawet nie pamiętam co gdzie i o czym pisałam...

Posted

Jambi Ty to powinnas urzadzic spotkanie autorskie :P już widzę nas wszystkie siedzące w kółeczku ze swoimi sznupkami przy boku , a na podwyższeniu króluje Jambi i opowiada mrożące krew w żyłach historie. Co jakiś czas ktoś nie wytrzymuje i mdleje , psom udziela się napięty klimat a Aron dumnie wypina pierś jakby chciał powiedziec - to ja , to wszystko ja :)

Posted

No to bawcie się dobrze dziewczynki. Szkoda że mnie tam nie będzie :-(
Mój kudłaty osiołek jakby wpadł w takie stado ludzi i psów to nie wiem kogo najpierw by zagryzł ALE na pewno ktoś by na tym ucierpiał :eviltong:

Edit: Czy mogę zostawić go w domu wziąć ze sobą najłagodniejszego na świecie owczareczka? :cool3: plisss...:evil_lol:

Posted

jambi

Napisał Fides79
to się przyzwyczajaj, bo mam taki defekt :evil_lol::eviltong:

to jak już tayga znajdzie mojego Wydawcę zostaniesz moim korektorem :lol:

sie pomyśli :lol:

Posted

lilo napisał(a):
Jambi Ty to powinnas urzadzic spotkanie autorskie :P już widzę nas wszystkie siedzące w kółeczku ze swoimi sznupkami przy boku , a na podwyższeniu króluje Jambi i opowiada mrożące krew w żyłach historie. Co jakiś czas ktoś nie wytrzymuje i mdleje , psom udziela się napięty klimat a Aron dumnie wypina pierś jakby chciał powiedziec - to ja , to wszystko ja :)

hahahah i wszyscy nadstawiamy uszu, żeby usłyszeć cokolwiek z opowieści jambi bo jazgot sznupowy jest nieprzenikniony :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahah i wszyscy nadstawiamy uszu, żeby usłyszeć cokolwiek z opowieści jambi bo jazgot sznupowy jest nieprzenikniony :lol:

Uff...myślałam że to dotyczy tylko mnie :evil_lol:

Posted

lilo napisał(a):

a czemu ja mam byc na podwyższeniu? tych co na podwyższeniu nikt nie słucha :lol:

a Aron jakby wiedział co ja o nim opowiadał to by sie z własnej woli wyprowadzić i zerwał ze mną wszelkie kontakty :evil_lol:

i jeszcze jedno - a to Wy chcecie mrożących krew w żyłach historii? a musi byc koniecznie o Aronie?

Agmarek napisał(a):
Edit: Czy mogę zostawić go w domu wziąć ze sobą najłagodniejszego na świecie owczareczka? :cool3: plisss...:evil_lol:

Ależ kto powiedział że to spotkanie zamknięte, rasistowsko ukierunkowane?

Agmarek, przecież jednostki zasznupione nie sa jedynymi, które tu zaglądają ;) owszem: Fides, lilo, saththa, weszka i ja - dysponujemy wyłącznie sznupami, z osób czasem tu zaglądających jeszcze AniaGucio (czarny minik) i AnkaG (sznupki 4) i Blisss, która juz bardzo dawno tu nie zaglądała ale, sama zobacz:

ludwa - w posiadaniu dwóch prawie-owczarków;
Paula - również dysponuje łowczarkiem;
zerduszko - ma gończego charta
tayga - husky
Tekla - oprócz sznupów - jamnik i owczarek - odmiana indiańska (co to sie boi że aparat skradnie mu dusze)
eria ze swoim Fox-i-terrierem
czy malawaszka, która pośród stada sznupiastych posiada mini_labladora...
a i inne równieź się przewijały (choć dawno ich tu nie było) ;) Energy - z pudlami, czy lolka z samoyedami...

tak więc, jak widzisz owczareczka jak najbardziej mile widziana :p bo wszystkie pieski nasze są...:lol:

Posted

jambi napisał(a):
a to Wy chcecie mrożących krew w żyłach historii? a musi byc koniecznie o Aronie?
Nie. Może być o Tobie :diabloti:

jambi napisał(a):

Tekla - oprócz sznupów - jamnik i owczarek - odmiana indiańska (co to sie boi że aparat skradnie mu dusze)
Ooo!!! Cóż za przedziwna odmiana :crazyeye: A gdzie to takie cudeńko można obejrzeć? :razz:

Posted

Nie musi byc mrożaca w żyłach , może pojawic się wątek miłosny czy wręcz erotyczny hehehe ;p a psiaki nasze wszystkie ,sznupki czy nie sznupki. Łowczarek nawet wskazany coby rozjazgotane dziadostwo uspokoic ;p

Pocieszające jest to że nie tylko ja przeżywam codzienny żużel schodowy od okna do okna z jazgotem na pysku. I splute mam wszystkie okna balkonowe na określonej wysokości :) masakra....

Posted

piekna historia sierzanta Arona:crazyeye::loveu:... ogladalam na bezdechu:loveu:

a co do spotkania autorskiego i psiego ujadania.... samojedy to tez rozdziamgane pyski:roll::shake: i dra ryje zawsze nie wtedy kiedy trzeba:angryy:

pozdrowki czarne:loveu:

Posted

lolka jak miło! ledwiem Cię dziś wspomniała w poście a Ty od razu się zjawiłaś :lol: muszę Cię częściej wywoływać :evil_lol:

Agmarek napisał(a):
Ooo!!! Cóż za przedziwna odmiana :crazyeye: A gdzie to takie cudeńko można obejrzeć? :razz:

a o tu: http://www.dogomania.pl/threads/134970-Sfora-Hektora - gdzies sie przewija czasem, albo lepiej poproś Tekle o jakąś fote Boryska :)

lilo napisał(a):
Nie musi byc mrożaca w żyłach , może pojawic się wątek miłosny czy wręcz erotyczny hehehe ;p

erotycznie to juz tu kiedyś było ;) i czemu tak ogólnikowo "wątek miłosny" "wątek erotyczny" ... postaram się, choć u mnie to przychodzi falami, łatwiej by mi było jakbyście mi jakiś temat rzuciły, jak kiedyś eria o rozmnażaniu ...

Posted

lilo napisał(a):
I splute mam wszystkie okna balkonowe na określonej wysokości :) masakra....
Ja bym do tego jeszcze dodała uwalone ryjem firanki i porozginane żaluzje tam gdzie się nie da wyjrzeć :diabloti:

Posted

Ale Ty mnie tu wypominasz hihihih, że Cię o rozmnażaniu zagaduję :D

Poczytałam opowiadanie o sierżancie , rewelka jak zawsze !
Poczytałam,że zapadła decyzja o HMB - to super !!!! Trzymam kciuki oby pomógł Aronowi !
A że ja mam Fox-i-teriera to się nie zgodzę, bo Foksia moja jest o niebo bardziej urokliwym i słodkim psem od każdego jednego foxteriera. A poza tym to moje serducho należy do sznaucerów olbrzymów i beardedów. O !
:)

Posted

jambi napisał(a):

Agmarek, przecież jednostki zasznupione nie sa jedynymi, które tu zaglądają ;) owszem: Fides, lilo, saththa, weszka i ja - dysponujemy wyłącznie sznupami, z osób czasem tu zaglądających jeszcze AniaGucio (czarny minik) i AnkaG (sznupki 4) i Blisss, która juz bardzo dawno tu nie zaglądała ale, sama zobacz:

ludwa - w posiadaniu dwóch prawie-owczarków;
Paula - również dysponuje łowczarkiem;
zerduszko - ma gończego charta
tayga - husky
eria ze swoim Fox-i-terrierem
czy malawaszka, która pośród stada sznupiastych posiada mini_labladora...
a i inne równieź się przewijały (choć dawno ich tu nie było) ;) Energy - z pudlami, czy lolka z samoyedami...

tak więc, jak widzisz owczareczka jak najbardziej mile widziana :p bo wszystkie pieski nasze są...:lol:

no w pierwszej chwili myślałam, że znów bedziesz się ze mnie nabijać, ale uffff upiekło mi się, a sznup jeden jedyny bo ograniczają mnie głównie finanse i troche wielkośc mojego lokum:roll:

owczarek indiański (pienknę poetyckie określenie), Foxi-i-terrier(ehh Eria przedstawiła tą rase trochę inaczej) i mini_lablador :lol::mdrmed::shiny::turn-l::roflt::roflt:

Posted

Fides79 napisał(a):
no w pierwszej chwili myślałam, że znów bedziesz się ze mnie nabijać, ale uffff upiekło mi się, a sznup jeden jedyny bo ograniczają mnie głównie finanse i troche wielkośc mojego lokum:roll:

Mój zwierzostan na dziś w moim przytulnym 48 mkw lokum: 3 psy, dwa koty i królik. Kto da więcej? :eviltong:

Jambi pewnie zaraz przeliczy na kg i przegram :lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
Mój zwierzostan na dziś w moim przytulnym 48 mkw lokum: 3 psy, dwa koty i królik. Kto da więcej? :eviltong:

hi hi Jambi ma do kompletu szczuro-myszę i dwie papugi :lol:

a sznup jeden jedyny bo ograniczają mnie głównie finanse i troche wielkośc mojego lokum:roll:
a mnie chodziło głównie o finanse i troche lokum ;)

Posted

zerduszko napisał(a):

ja ja moge sie licytowac i na kg i na ilosc i na powierzchnie chiba tyz!!! w przeliczeniu na zwierze a czy te co sie u mnie dokarmiaja na wlasna reke tez sie licza?

Posted

Tekla64 napisał(a):
ja ja moge sie licytowac i na kg i na ilosc i na powierzchnie chiba tyz!!! w przeliczeniu na zwierze a czy te co sie u mnie dokarmiaja na wlasna reke tez sie licza?

taaaaa daniele wszystkie policz ! Jambi nie ma danieli ! hihihih

Posted

Tekla64 napisał(a):
a kury??? to nie zwierzaki????
no i te dzikie co sie u mnie zywi? hihihi
jakbym sie bardzo postarala tobym nazbierala
ale czy o to chodzi?

ehh a ja myślę, że w tej licytacji to kury i daniele by się nie liczyły, no chyba, że je w chałupie trzymasz :lol::lol:;)

Posted

Tekla64 napisał(a):

Hahahahaha, liczy się tylko to co w domu :eviltong: I to w przeliczeniu na m kw :razz:

Posted

ja sie tak nie bawie!!!!
\mieniacie reguly tylko cobym nie byla z przodu hihihi

nie nie jesli sa takie kryteria to ja odpadam!!!
ale jakbymy wziely te m2 co to one zajmuja w danej chwili to moglabym miec rekord, bo jak siedze na kanapie to potrafia sie wszystkie w kolo mnie pomiescic aaa i wtedy nacisk na m2 tych kilogarmow tez mialabym imponujacy hihihi