Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tekla64']i to wszystko?????
a ja sie pytam gdzie fotka hexy?????? mialaby jeszcze rok temu!!!!!!

co wysta takie malo slowne ? zadnych postanowien noworocznych czy co?????

ja sie domagam zadoscuczynienia za zaniedbania!!!!!

fajne ubrane czarnuchy
moje sie szybko rozbieraja nawzajem

no dobra dobra, nie krzycz... mam więcej! mam!!!
mało słowne bo zarobione, a postanowienia noworoczne owszem były i - co ważniejsze ;) - są :)

chcecie hexe - proszzzz...

niestety tylko takie, ale za to z Sylwestra - za dużo fot to ja nie mam, bo mój małż, zamiast mnie zdjęcia robić grał w bilard...

Posted

eee no wisz rozne sa obrazki Hexow.... rozniste wizerunki[bo zdjec raczej ni ma] ale chyba niestety nie bardzo moglabys konkurowac?!
mnie sie widzi ze kolega nie bardzo dobrze uzyl nieznanego do konca mu slowa, raczej malo adekwatnie niech sie deczko podszkoli hihihi

nie nie na Hexa to to mnie w ogole nie pasuje!!!! sorki jesli cie rozczrowalam
no to teraz czekam na reszte zdjec czarnego klanu hihihi

Posted

jambi napisał(a):
i przepraszam za moją absencję, ale wstyd się przyznać - urlop miałam - od samych Świąt aż do Nowego Roku ;) a w domu jak to w domu - dostęp do komputera problematyczny z lekka...

ja bardzo proszę nastepnym razem o przyznanie sie co do urlopu cobysmy sie nie martwili;)

jambi napisał(a):

ps. Saththa - bosski bannerek! skąd masz?

pojdzie przez PW :)

Posted

[quote name='Tekla64'] nie nie na Hexa to to mnie w ogole nie pasuje!!!! sorki jesli cie rozczrowalam

hmmm.... mam jeszcze takie:

i co? lepiej? :razz:

[quote name='Saththa']ja bardzo proszę nastepnym razem o przyznanie sie co do urlopu cobysmy sie nie martwili;)

ależ ja uprzedzałam!

[quote name='jambi']a jutro idę na urlop; biore sobie wolne przed Świętami ;)

to jeszcze fotki pod tytułem jak witaliśmy Nowy Rok :)

Posted

jambi napisał(a):

a jutro idę na urlop; biore sobie wolne przed Świętami ;)

No tak było uprzedzenie ;) Ale nikt nie uprzedzał, że na tak długo:) Aż się cofnełam i poszukałam :)

I ja się osobiście rpzyznam (co jest tylko i wyłącznie moją winą), że ja zrozumiałm, że to taki jednodniowy urlop :) Ciapa ze mnie i tyle:oops::oops::oops::oops::oops:

Posted

oooo jest i Kasia :multi:
fajne kubraki mają Twoje kudlacze, a Aronek to tak się ze swoim zintegrował, że prawie w ogóle nie widać, że ma kubrak;) a te na dziewczynach to Waszka szyła??

a Twoja fryzura bardzo ładna, a koledze ło co chodziło to nie wiem, a jak sie nie zna to niech sie nie wypowiada, kurde jakie Ty masz te swoje pióra długaśne :-o

oo a to zdjęcie szczególnie mi się podoba :)
http://img84.imageshack.us/img84/6227/dsc7397.jpg

Posted

weszka - próby wspólnej foty u mnie z reguły skazane sa na niepowodzenie, ewentualnie gdy śpią, jest to poniekąd możliwe, ale tak, żeby razem stanęły albo usiadły? mowy nie ma! :shake:

saththa - to ja może zawczasu uprzedze, że znów biorę urlop... hihihi... czwartek z racji że święto, a piątek z racji że... piątek :p

Agmarek - my Tobie również :)

Fides...

[quote name='Fides79']oooo jest i Kasia :multi:
fajne kubraki mają Twoje kudlacze, a Aronek to tak się ze swoim zintegrował, że prawie w ogóle nie widać, że ma kubrak;)

o to chodziło ;)

a te na dziewczynach to Waszka szyła??

si, dziewczynkowe kubraki made by waszka, a właściwie spółka: malawaszka & mamawaszka :p

a Twoja fryzura bardzo ładna, a koledze ło co chodziło to nie wiem, a jak sie nie zna to niech sie nie wypowiada, kurde jakie Ty masz te swoje pióra długaśne :-o

ha, koleżanka, z którą widziałam się w Sylwestra właśnie, po dośc długim niewidzeniu, powitała mnie słowami: "przedłużałaś włosy?" hihihi... a ja nie, nie wpadłabym na to, żeby przedłużać, przecież same urosną :)

oo a to zdjęcie szczególnie mi się podoba :)
http://img84.imageshack.us/img84/6227/dsc7397.jpg

dzięki! mi też :lol:

Posted

Jambi no no , niezła laska z Ciebie , bardzo ładnie Ci w tych włosacvh i ani śladu hexy nie widac . Ja przy świętach przefarbiłam się na rudo - tak żeby do choinki pasowało , i od razu charakterek mi się wyostrzył :)

A jeśli jesteśmy już przy temacie choinki - dziś moje małe 10 kg sznaucerzątko pod moją nieobecnośc wywaliło 2 metrową choinkę , zgryzło lampki i ciągnęło ją w stronę schodów ( chyba do swojego legowiska ) jak to zobaczyłam to prawie zawału dostałam - dobrze że TZt był w pracy bo musiałabym oddac w dobre ręce niedobrego psa. Cud Boski że nic się psu nie stało - jeszcze się cieszył jak mnie zobaczył.

Więc moje drogie - z okazji Nowego Robu wszystkiego najlepszego i pamiętajcie - choinki przywiązujemy do kaloryfera ( cho to chyba niehumanitarne ) :)))

Posted

lilo, kiedys mój Michał, wówczas świeżo znalezione kocię, postanowił upolować ptaszka, pech chciał, że ptaszek był bombką zawieszoną na świeżo ubranej choince... choinka miała ponad 2 metry a kot był mniej więcej w wieku 3 miesięcy (znaleziony 4 grudnia)... choinka legła pod naporem tegoż wydawało by się wątłego ciałka... od tamtej pory zawsze była wiązana do rury od CO :megagrin:

a dziś - MISS BALBYNA

modelka: Balbina
strój: kubrak z najnowszej kolekcji M & M
biżuteria: Taks
stylizacja: ja(mbi)
makijaż: własny

Posted

a dzień doobry! a ja myslałam, że Ty mnie wolisz w krótkich :razz:

pięknemu we wszystkim ładnie :p (to a propos psów :evil_lol:)

a co do kubraczków, wiem gdzie mozna takie dostać :cool3:... ale to limitowana edycja, nie wiem czy sie załapiesz :eviltong:

Posted

mis Balbina widzę zarośnięta jak Felutek, tylko Felutek był znów niedawno podcinany przeze mnie :cool3: i ma krótszą grzywkę i mniej zakudłaczone łapidła :p

Posted

zerduszko napisał(a):
Hej, Hexo piękna, długowłosa :-o co to moje posty usuwa ze swojej galerii :eviltong:

:crazyeye: co robię??????

jakie posty? jak usuwa??? tłumacz mi się tu zara po nie kumam ni hu hu

nie niedociągnięcia, tylko źle się zapięło - ale to moja wina :eviltong:

Posted

Nie wiem co i kto robi, ale efekt taki, że nie ma mojego postu w zachwycałam się nad Twoimi włosami, a pisałam. I to już nie pierwszy raz. Aż takiej sklerozy nie mam, żeby zapomnieć kliknąć wyślij ;) Chyba ;)

Posted

ja tam nie bardzo chce sie mieszac w dyskusje ino powiem ze mnie sie tyz juz pare razy zdazylo ze w szoku bylam jak wlazlam na weszki galeriena ten przyklad i pewna bylam ze sie tam juz zdazylam wypowiedziec a tam sladu po moim posicie ni ma, ale ja to zlozylam jednak na karb sklerozy, wiem wiem podalam jeden przyklad ale tak sie mnie zdarzylo juz pare razy ze chyba pomyslalam co i jak chce powiedziec a potem zdziwona bylam jak tego wiecej nie znalazlam.

ja tam samymi wlosami sie nie zachwycam [ bo zakrawaloby to na lekka zazdrosc, nigdy pieknych nie mialam ani dlugich], nie powiem podobaja mi sie ale sie nie znam! ale calosc bardzo mi sie podoba i naprawde zadnego podobienstwa do Hexy nie mogie sie dopatrzec hihihi
ubrane czarnuchy piekna sprawa ale tez nie powiem nic bo sie nie znam na tym kompletnie!!!!
mysle ze jak trzeba to niech beda ubrane a jak nie potrzebuja to niech beda naturalne, choc tak glaszczac Tekle to widze ze jej sie ostatnio wlos bardzo zmienil i kto wie czy i dla niej nie trza bedzie szukac czegos do ocoeplenia a wtedy bede szukac rad i porad u was, wiem do kogo sie bede mogla zwrocic!!!!

Posted

[quote name='jambi']a dzień doobry! a ja myslałam, że Ty mnie wolisz w krótkich :razz:

to prawda, że bardzo mi się podobało jak miałaś krótkie :lol: ale:

pięknemu we wszystkim ładnie :p

:lol: ale wazelina hahahaha :scared:

Posted

[quote name='jambi']
saththa - to ja może zawczasu uprzedze, że znów biorę urlop... hihihi... czwartek z racji że święto, a piątek z racji że... piątek :p

Dziękuje zanotowałam i juz martwić się nie będę;)

A futrzasto-czarno-kubraczkowy klan super;)

Posted

[quote name='lilo']a mnie zawsze zastanawia czy jambi to jambi czy dżambi ;p hehehe

[FONT=Comic Sans MS]Joko * Aron * Mia * Bibi [/FONT]

Joko była przez J nie dżoko więc Jambi nie Dżambi :lol: tak myślę

Posted

[quote name='zerduszko']Nie wiem co i kto robi, ale efekt taki, że nie ma mojego postu w zachwycałam się nad Twoimi włosami, a pisałam. I to już nie pierwszy raz. Aż takiej sklerozy nie mam, żeby zapomnieć kliknąć wyślij ;) Chyba ;)

Pojęcia nie mam czemu się tak dzieje, mogę jedynie przysiąc, że nie jest to moja wina - nie mam takiej mocy - ani interesu- aby usuwac posty.
Myślę, że trzeba by było z tym pytaniem udac się do administracji... jednak, wiedziona doświadczeniem, śmiem twierdzić, że odpowiedź na to pytanie mogłaby się odwlec w czasie... nieco ;)

... no chyba, że to jednak sklezora ... :megagrin:

[quote name='Tekla64'] ubrane czarnuchy piekna sprawa ale tez nie powiem nic bo sie nie znam na tym kompletnie!!!!
mysle ze jak trzeba to niech beda ubrane a jak nie potrzebuja to niech beda naturalne,

Tekla, ubranko niestety stało się koniecznością - Aron nigdy, przenigdy nie miał kubraczka, i też ja nigdy nawet o tym nie pomyślałam, jednak obecnie, stan ofutrowania mojego psa pozostawia tak wiele do życzenia, że jedynym wyjściem, aby pies nie zamarzł, tudzież nie zapadł na zapalenie płuc, stało się ubranie go;
co do maluchów - to zmarźluchy! dodatkowo, Balbinie nie obrósł jeszcze do końca brzuchol po operacji :)

[quote name='malawaszka']:lol: ale wazelina hahahaha :scared:

wazeliniara...:eviltong: ale to drugie zdanie, które zacytowałaś odnosiło się do Czarnych a nie do mnie :p

[quote name='Saththa']Dziękuje zanotowałam i juz martwić się nie będę;)

A futrzasto-czarno-kubraczkowy klan super;)

Dzięki Saththa :)

[quote name='lilo']a mnie zawsze zastanawia czy jambi to jambi czy dżambi ;p hehehe

zdecydowanie jambi, jako rzekła malawaszka :lol:

[quote name='malawaszka']

[FONT=Comic Sans MS]Joko * Aron * Mia * Bibi [/FONT]

Joko była przez J nie dżoko więc Jambi nie Dżambi :lol: tak myślę

dobrze myślisz :) Joko była Joko, tak z japońska, a ja jestem jambi przez "jot" - tak mi wyszło przy intensywnym obmyślaniu nicka forumowego ;)