Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saththa napisał(a):
a ja mam prze*** przy tym przepisie bo mój organizm niebardzo żubrówkę toleruje :(

Oj tam...nie czepiajmy się szczegółów ;) mój też nie toleruje ale po takich przeżyciach... :roll:

Posted

Saththa napisał(a):
Zęby?:) A jak malawaszko u Ciebie z myszkami?;> Albo królikami? czy tez myszoskoczkami?:)

króliki są wporzo jak nie są dzikimi dzikami i nie wykonuja gwałtownych dziwnych ruchów :D

Posted

Agmarek napisał(a):
Oj tam...nie czepiajmy się szczegółów ;) mój też nie toleruje ale po takich przeżyciach... :roll:

Po takich przeżyciach to u mnie byłoby jedzenie zakalca ;) Jakos mi ciasta nie wychodzą... Chociaz w sumie to ja nigdy nie prubowałam ciasta sama zrobić...:lol: Musze spróbować ciasteczka mi nawet wychodzą :razz:

malawaszka napisał(a):
króliki są wporzo jak nie są dzikimi dzikami i nie wykonuja gwałtownych dziwnych ruchów :D

Hehe mnie królik (nie mój zreztą) kiedyś tak załatwił, że moja szyja wyglądała jakbym się z jakims wampirem siłowała :evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
a Wy się umówiłyście czy jak????? mnie tam nie ogony, nie oczy, a ZĘBY!!!! przerażają :mdleje:

zęby???? ale zęby u szczura najmniej przerażające i szkodliwe są! a pozatym ich wogóle nie widać! oczy - to ja się zgodzę, niezbyt miły to widok; co do ogonka - rzecz gustu, mi nie przeszkadza, ale zęby????

malawaszka napisał(a):
a teraz to się zdenerwowałam... i to na serio :obrazic: to dla was ma być więc czemu żadna nie powiedziała? masakra z Wami... że tak powiem do d-y taka robota :roll:

no ale o so hozi? przeciez i tak nie ma antracytu :p

Saththa napisał(a):
Zęby?:) A jak malawaszko u Ciebie z myszkami?;> Albo królikami? czy tez myszoskoczkami?:)

malawaszka napisał(a):

cóż za dyplomatyczna odpowiedź... niby pełnym zdaniem i z uzasadnieniem, aczkolwiek część pytania kompletnie pominięta milczeniem... wasia, chcesz myszoskoczka?

Saththa napisał(a):

Heh a ja mam prze*** przy tym przepisie bo mój organizm niebardzo żubrówkę toleruje :(

no to tera my bratnie dusze... albo organizmy :evil_lol: ja się przyznam, że nigdy, przenigdy do pyska nie biorę alkoholu typu "wóda" - zwyczajnie nie mogę

Posted

jambi napisał(a):

no to tera my bratnie dusze... albo organizmy :evil_lol: ja się przyznam, że nigdy, przenigdy do pyska nie biorę alkoholu typu "wóda" - zwyczajnie nie mogę

nooo to ja mam na odwrot , "wóda" to jedyny alkohol ktory toleruje moj organizm... i nastepny dzien jest do zniesienia , po piwku czy innym wynalazku zdycham :)

Posted

Saththa napisał(a):
mnie królik (nie mój zreztą) kiedyś tak załatwił, że moja szyja wyglądała jakbym się z jakims wampirem siłowała :evil_lol::evil_lol:

Moja koleżanka miała kiedyś takiego kota. Czarnego :roll: Zuzia miała na imię i skakała na wszystkich którzy przyszli. Człowiek już od progu rozglądał się wokoło, a ona małpa wyskakiwała w najmniej spodziewanym momencie nie wiadomo skąd. Np. w trakcie picia herbaty...
Nie raz wróciłam stamtąd zalana (i bynajmniej nie napojami wyskokowymi :razz:) i podrapana :oops:

lilo napisał(a):
nooo to ja mam na odwrot , "wóda" to jedyny alkohol ktory toleruje moj organizm... i nastepny dzien jest do zniesienia , po piwku czy innym wynalazku zdycham :)

Dla mnie nie ma znaczenia jaki trunek. Następnego dnia mam delirium pierwszego stopnia i nerwicę wewnętrzną :diabloti:

Posted

jambi napisał(a):

Ja po zubrówce mam masakryczne roztroje żolądka następnego dnia albo nawet i tego samego:(

Agmarek napisał(a):

Dla mnie nie ma znaczenia jaki trunek. Następnego dnia mam delirium pierwszego stopnia i nerwicę wewnętrzną :diabloti:

U mnie pomijając żubrówkę ejst tak samo :(

Posted

Saththa
Napisał malawaszka
ja to nie wiem bo z wiekiem coraz gorzej z tolerancją % :evil_lol:

Właśnie, popieram :-D
ha ha ha bo to juz tak jest w zaawansowanym alkoholizmie :cool3:
do upojenia z upływem czasu potrzebna jest coraz to mniejsza dawka trunku ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
tu nawet nie o tę ilość potrzebną do upojenia chodzi, a o to co następnego dnia :shake: kiedyś tak źle ni było :shock: :lol:

Własnie, własnie :D

Posted

Tekla64 napisał(a):
witam sie juz powrocona i nadrobie jak sie obrobie
drapaj zgraje czarnuchow

Jo, Tekla wróciła! :multi: opowiadaj - wypoczęta? wyjeżdzona? stęskniona?

malawaszka napisał(a):
tu nawet nie o tę ilość potrzebną do upojenia chodzi, a o to co następnego dnia :shake: kiedyś tak źle ni było :shock: :lol:

ooo, mam to samo :roll: ponoć w świecie medycyny, zostało uznane jako odrębna jednostka chorobowa, to sie nazywa syndrom SKS... :cool3:

Marzycielka napisał(a):
Pooglądałam i poczytałam.
Świetny wątek z humorem co najważniejsze:p
Będę Was odwiedzać.

Witam Gościa! to miłe, że odwiedził mnie ktoś nowy, to jak tchnienie wiosny, nowe horyzonty itp... :p

Posted

malawaszka napisał(a):
Starość K-wa Starość? :cry:

Brawo dla tej Pani! bez problemu rozszyfrowała... znaczy cierpi na tą samą przypadłość...

ps. już nie jestem blondynką :diabloti:

Posted

Ej dziewczynki co to za chandra przedswiateczna ?? założe się że średnia wieku czytelniczek tego bloga nie przekracza 25 lat :) wiec nie marudzic tylko trenowac przed sylwestrem :P sesesese... lepimy pierogi - winko , zmywamy łazienkę - grzaniec , przy choince koktajl kolorowy. Na kaca jest tylko jedno lekarstwo - nie dopuszczac do niego :P jak dzis zaczniecie i skonczycie po nowym roku to dwa tygodnie picia a kac tylko jeden - na koniec :P