Agmarek Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Saththa napisał(a):a ja mam prze*** przy tym przepisie bo mój organizm niebardzo żubrówkę toleruje :( Oj tam...nie czepiajmy się szczegółów ;) mój też nie toleruje ale po takich przeżyciach... :roll: Quote
malawaszka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Saththa napisał(a):Zęby?:) A jak malawaszko u Ciebie z myszkami?;> Albo królikami? czy tez myszoskoczkami?:) króliki są wporzo jak nie są dzikimi dzikami i nie wykonuja gwałtownych dziwnych ruchów :D Quote
Saththa Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Agmarek napisał(a):Oj tam...nie czepiajmy się szczegółów ;) mój też nie toleruje ale po takich przeżyciach... :roll: Po takich przeżyciach to u mnie byłoby jedzenie zakalca ;) Jakos mi ciasta nie wychodzą... Chociaz w sumie to ja nigdy nie prubowałam ciasta sama zrobić...:lol: Musze spróbować ciasteczka mi nawet wychodzą :razz: malawaszka napisał(a):króliki są wporzo jak nie są dzikimi dzikami i nie wykonuja gwałtownych dziwnych ruchów :D Hehe mnie królik (nie mój zreztą) kiedyś tak załatwił, że moja szyja wyglądała jakbym się z jakims wampirem siłowała :evil_lol::evil_lol: Quote
jambi Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 malawaszka napisał(a):a Wy się umówiłyście czy jak????? mnie tam nie ogony, nie oczy, a ZĘBY!!!! przerażają :mdleje: zęby???? ale zęby u szczura najmniej przerażające i szkodliwe są! a pozatym ich wogóle nie widać! oczy - to ja się zgodzę, niezbyt miły to widok; co do ogonka - rzecz gustu, mi nie przeszkadza, ale zęby???? malawaszka napisał(a):a teraz to się zdenerwowałam... i to na serio :obrazic: to dla was ma być więc czemu żadna nie powiedziała? masakra z Wami... że tak powiem do d-y taka robota :roll: no ale o so hozi? przeciez i tak nie ma antracytu :p Saththa napisał(a):Zęby?:) A jak malawaszko u Ciebie z myszkami?;> Albo królikami? czy tez myszoskoczkami?:) malawaszka napisał(a):króliki są wporzo jak nie są dzikimi dzikami i nie wykonuja gwałtownych dziwnych ruchów :D cóż za dyplomatyczna odpowiedź... niby pełnym zdaniem i z uzasadnieniem, aczkolwiek część pytania kompletnie pominięta milczeniem... wasia, chcesz myszoskoczka? Saththa napisał(a): Heh a ja mam prze*** przy tym przepisie bo mój organizm niebardzo żubrówkę toleruje :( no to tera my bratnie dusze... albo organizmy :evil_lol: ja się przyznam, że nigdy, przenigdy do pyska nie biorę alkoholu typu "wóda" - zwyczajnie nie mogę Quote
lilo Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 jambi napisał(a): no to tera my bratnie dusze... albo organizmy :evil_lol: ja się przyznam, że nigdy, przenigdy do pyska nie biorę alkoholu typu "wóda" - zwyczajnie nie mogę nooo to ja mam na odwrot , "wóda" to jedyny alkohol ktory toleruje moj organizm... i nastepny dzien jest do zniesienia , po piwku czy innym wynalazku zdycham :) Quote
Agmarek Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Saththa napisał(a):mnie królik (nie mój zreztą) kiedyś tak załatwił, że moja szyja wyglądała jakbym się z jakims wampirem siłowała :evil_lol::evil_lol: Moja koleżanka miała kiedyś takiego kota. Czarnego :roll: Zuzia miała na imię i skakała na wszystkich którzy przyszli. Człowiek już od progu rozglądał się wokoło, a ona małpa wyskakiwała w najmniej spodziewanym momencie nie wiadomo skąd. Np. w trakcie picia herbaty... Nie raz wróciłam stamtąd zalana (i bynajmniej nie napojami wyskokowymi :razz:) i podrapana :oops: lilo napisał(a):nooo to ja mam na odwrot , "wóda" to jedyny alkohol ktory toleruje moj organizm... i nastepny dzien jest do zniesienia , po piwku czy innym wynalazku zdycham :) Dla mnie nie ma znaczenia jaki trunek. Następnego dnia mam delirium pierwszego stopnia i nerwicę wewnętrzną :diabloti: Quote
Saththa Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 jambi napisał(a): no to tera my bratnie dusze... albo organizmy :evil_lol: ja się przyznam, że nigdy, przenigdy do pyska nie biorę alkoholu typu "wóda" - zwyczajnie nie mogę Ja po zubrówce mam masakryczne roztroje żolądka następnego dnia albo nawet i tego samego:( Agmarek napisał(a): Dla mnie nie ma znaczenia jaki trunek. Następnego dnia mam delirium pierwszego stopnia i nerwicę wewnętrzną :diabloti: U mnie pomijając żubrówkę ejst tak samo :( Quote
Fides79 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 zerduszko napisał(a):Trening czyni mistrza :drinking: no właśnie, :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 ja to nie wiem bo z wiekiem coraz gorzej z tolerancją % :evil_lol: Quote
Saththa Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 malawaszka napisał(a):ja to nie wiem bo z wiekiem coraz gorzej z tolerancją % :evil_lol: Właśnie, popieram :D Quote
zerduszko Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 malawaszka napisał(a):ja to nie wiem bo z wiekiem coraz gorzej z tolerancją % :evil_lol: U mnie wręcz przeciwnie - nie ma to jak akademik na słaba głowę ;) Quote
Fides79 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Saththa Napisał malawaszka ja to nie wiem bo z wiekiem coraz gorzej z tolerancją % :evil_lol: Właśnie, popieram :-D ha ha ha bo to juz tak jest w zaawansowanym alkoholizmie :cool3: do upojenia z upływem czasu potrzebna jest coraz to mniejsza dawka trunku ;) Quote
malawaszka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 tu nawet nie o tę ilość potrzebną do upojenia chodzi, a o to co następnego dnia :shake: kiedyś tak źle ni było :shock: :lol: Quote
Marzycielka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Pooglądałam i poczytałam. Świetny wątek z humorem co najważniejsze:p Będę Was odwiedzać. Quote
Saththa Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 malawaszka napisał(a):tu nawet nie o tę ilość potrzebną do upojenia chodzi, a o to co następnego dnia :shake: kiedyś tak źle ni było :shock: :lol: Własnie, własnie :D Quote
Agmarek Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 malawaszka napisał(a):ja to nie wiem bo z wiekiem coraz gorzej z tolerancją % :evil_lol: No a u mnie wręcz odwrotnie :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 witam sie juz powrocona i nadrobie jak sie obrobie drapaj zgraje czarnuchow Quote
jambi Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Tekla64 napisał(a):witam sie juz powrocona i nadrobie jak sie obrobie drapaj zgraje czarnuchow Jo, Tekla wróciła! :multi: opowiadaj - wypoczęta? wyjeżdzona? stęskniona? malawaszka napisał(a):tu nawet nie o tę ilość potrzebną do upojenia chodzi, a o to co następnego dnia :shake: kiedyś tak źle ni było :shock: :lol: ooo, mam to samo :roll: ponoć w świecie medycyny, zostało uznane jako odrębna jednostka chorobowa, to sie nazywa syndrom SKS... :cool3: Marzycielka napisał(a):Pooglądałam i poczytałam. Świetny wątek z humorem co najważniejsze:p Będę Was odwiedzać. Witam Gościa! to miłe, że odwiedził mnie ktoś nowy, to jak tchnienie wiosny, nowe horyzonty itp... :p Quote
malawaszka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 jambi napisał(a): ooo, mam to samo :roll: ponoć w świecie medycyny, zostało uznane jako odrębna jednostka chorobowa, to sie nazywa syndrom SKS... :cool3: Starość K-wa Starość? :cry: Quote
jambi Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 malawaszka napisał(a):Starość K-wa Starość? :cry: Brawo dla tej Pani! bez problemu rozszyfrowała... znaczy cierpi na tą samą przypadłość... ps. już nie jestem blondynką :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 no :cry: nic innego mi do głowy nie chciało przyjść chociaż się starałam żeby pasowało jednak coś bardziej uleczalnego :shock: Quote
lilo Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Ej dziewczynki co to za chandra przedswiateczna ?? założe się że średnia wieku czytelniczek tego bloga nie przekracza 25 lat :) wiec nie marudzic tylko trenowac przed sylwestrem :P sesesese... lepimy pierogi - winko , zmywamy łazienkę - grzaniec , przy choince koktajl kolorowy. Na kaca jest tylko jedno lekarstwo - nie dopuszczac do niego :P jak dzis zaczniecie i skonczycie po nowym roku to dwa tygodnie picia a kac tylko jeden - na koniec :P Quote
malawaszka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 o cholera to zawyżam średnią :evil_lol: Quote
Recommended Posts