jambi Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Tekla64 napisał(a):hihihi ja tu sie zaczynam bac zagladac Agmarek napisał(a):To tak jak ja :roll: :icon_roc: ale że o so chozi? eria ładnie poprosiła więc starałam się odpowiedzieć jak najlepiej umim .... :-? tak się starałam :placz: a Wy marudzicie... już nic nie napiszę :obrazic: Quote
Grosziwo Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 jambi_ napisał(a)::icon_roc: ale że o so chozi? eria ładnie poprosiła więc starałam się odpowiedzieć jak najlepiej umim .... :-? tak się starałam :placz: a Wy marudzicie... już nic nie napiszę :obrazic: Nie bucz :glaszcze: one sie nie znajom i nic nie rozumiejo i temu sie bojo, wiesz ! a Quote
tayga Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Ze też ja wcześniej tego tekstu nie poznałam!!! Jak się niedawno (jakieś 16 lat temu) moje 195 centymetrowe pełnoletnie już maleństwo zapytało skad się biorą dzieci bez zastanowienia odpowiedziałam... z nadmanganianu chlorku potasu. Na potwierdzenie, że przyjął do wiadomości usłyszałam Aaaachaaaaaaaaaaaa... Po jakimś roku od uswiadomienia, podczas imprezy (chata pełna "obcych") moje dziecię się drze ze swojego pokoju: "Mamuuuusiuuuuu... a co to jest antykoncepcja?" I tak z nim mam do dzisiaj - facet, a dociekliwy jak baba :) To znaczy akurat dzisiaj to chyba poczułam, ze mam dorosłego syna, zdał egzamin na prawko. Quote
Tekla64 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 ano poczytalam doglebnie :lol:, wisz w zasadzie wielu rzeczy sie dowiedzialam , czlek sie uczy cale zycie:oops: ale cale szczescie zesmy sa w odpowiednie instynkta wyposazone i mnie sie udalo bez calej tej dosc syntetycznej wiedzy, wprowadzic w zycie te wszystkie wskazowki. :multi:czytajac to doszlam do wniosku ze malo jeszcze wiem i moj jezyk bardzo ubogi jest ale przyznaje racje wlasnie tak to najprosciej wyartykulowac!!!! gorzy czasami z wprowadzeniem w zycie ale sie daje!:razz: co do strachu.... no calkiem mozliwe ze dali nie bardzo wsio pojmuje i moze nawet ...nie wszytsko jestem w stanie zaakceptowac ale wyznanie na lamach galerii i to tak calkiem bez ogrodek... no deczko sie boje co nie znaczy ze nie bede tu zagladac hihihi:cool1: ps a jak tam rekonawalescenty???? podrapaj mocno od nas:lol: Quote
Saththa Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 jambi_ napisał(a):aaaaaachhhhh! :mdleje: :oops: ... ale dzieci mieć nie będziem :p Spoko Spoko ja dzieci mieć nie musze ważne coby piesy były obok ;) A za moje wyznanie na łamach galerii wszystkich wystraszonych serdecznie przepraszam ;) Quote
tayga Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Ja wiem, ze rasa nie ta... ale moze ktos coś wymyśli... http://www.dogomania.pl/threads/196865-Roczny-Golden-Retriever-chcą-wywieźć-do-schronu-( Quote
Fides79 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 ha ha ha opis przebiegu powstawania nowego życia roboczo zwanego "dzieckiem" rozłożył mnie na łopatki :roflt: a fachowe słownictwo i fazy przebiegu procesu są rewelacyjne :p Jambi ja też Cie kocham :iloveyou: i twoje pisanie :shiny: Quote
eria Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Jambi wiedziałam,że mnie nie zawiedziesz !!!! Uwielbiam 'Cię' czytać !!!! :D Quote
jambi Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Najpierw sprawy poważne: tayga napisał(a):Ja wiem, ze rasa nie ta... ale moze ktos coś wymyśli... http://www.dogomania.pl/threads/196865-Roczny-Golden-Retriever-chcą-wywieźć-do-schronu- Piękny, młody - a czy poszła o nim informacja na forum Goldenów? albo Adopcje Goldenów? na takie psiaki jest sporo chętnych Tekla64 napisał(a):a jak tam rekonawalescenty???? podrapaj mocno od nas Balbina - super! bawi się, skacze, biega, zaczepia, podgryza Mie, ma apetyt - jak nowo narodzona! i wcale a wcale nie widac po niej ani tych prawie 11 lat, ani niedawnej operacji :) co do Arona - nie wiem jak to określić... stabilnie ;) ani gorzej, ani lepiej; ma apetyt, na spacerkach człapie powolutku, głównie leży i śpi Quote
tayga Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Z poważnych mam jeszcze to: http://www.dogomania.pl/threads/196891-Rottkowaty-przemiły-psiak-w-tym-tygodniu-do-schronu-( Udało mi się odroczyć wyrok schroniskowy na tydzień. W poniedziałek urząd kontroluje kojce. Jak rottek i golden będą to hycel we wtorek :( Pan z Warty Goldena obiecał DT do końca tygodnia, tyle dobrego... Quote
jambi Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 a teraz po kolei: tayga napisał(a):Ze też ja wcześniej tego tekstu nie poznałam!!! Jak się niedawno (jakieś 16 lat temu) no to faktycznie, całkiem niedawno aczkolwiek 16 lat temu to nie miałabyś okazji poznać tego tekstu, w owych czasach moja znajomość tematyki nie była jeszcze zbyt zaawansowana :razz: moje 195 centymetrowe pełnoletnie już maleństwo zapytało skad się biorą dzieci bez zastanowienia odpowiedziałam... z nadmanganianu chlorku potasu. że z czego?! i On w to uwierzył??? :mdleje: Na potwierdzenie, że przyjął do wiadomości usłyszałam Aaaachaaaaaaaaaaaa... Po jakimś roku od uswiadomienia, podczas imprezy (chata pełna "obcych") moje dziecię się drze ze swojego pokoju: "Mamuuuusiuuuuu... a co to jest antykoncepcja?" wytłumaczyłaś? :razz: I tak z nim mam do dzisiaj - facet, a dociekliwy jak baba :) To znaczy akurat dzisiaj to chyba poczułam, ze mam dorosłego syna, zdał egzamin na prawko. Gratulacje! będzie miał kto wozić mamusie a co do tej ... Antykoncepcji... :hmmmm: antykoncepcja jak sama nazwa wskazuje, jest działaniem przeciwnym do działania koncepcyjnego, czyli takiego, które zachodzi w oparciu o jakąś myśl przewodnią, ideę, koncepcję innymi słowy działania twórczego, nalezy zatem skonstatować, że antykoncepcja jest działaniem pozbawionym tych cech, czyli charakteryzuje się brakiem chęci tworzenia... :p Tekla64 napisał(a):ano poczytalam doglebnie :lol:, wisz w zasadzie wielu rzeczy sie dowiedzialam , czlek sie uczy cale zycie:oops: ale, że o tych bocianach i kapuście? ale cale szczescie zesmy sa w odpowiednie instynkta wyposazone i mnie sie udalo bez calej tej dosc syntetycznej wiedzy, wprowadzic w zycie te wszystkie wskazowki. no to chwalić Boga! czytajac to doszlam do wniosku ze malo jeszcze wiem i moj jezyk bardzo ubogi jest ale przyznaje racje wlasnie tak to najprosciej wyartykulowac!!!! gorzy czasami z wprowadzeniem w zycie ale sie daje! :hmmmm: myślisz że po moim wykładzie wszyscy juz wiedzą co i jak? co do strachu.... no calkiem mozliwe ze dali nie bardzo wsio pojmuje i moze nawet ...nie wszytsko jestem w stanie zaakceptowac ale wyznanie na lamach galerii i to tak calkiem bez ogrodek... no deczko sie boje co nie znaczy ze nie bede tu zagladac hihihi:cool1: ale ale, toć ja nie mogę ponosić odpowiedzialności za stan uczuć innych! ... Saththa napisał(a):A za moje wyznanie na łamach galerii wszystkich wystraszonych serdecznie przepraszam ;) no ja rozumiem, że to "wyznanie" tyczyło się raczej mojej "tfórczości" aniźli mnie samej :lol: Fides79 napisał(a): Jambi ja też Cie kocham :iloveyou: i twoje pisanie :shiny: cii! cii! :nerwy: takich rzeczy się nie mówi głośno.... eria napisał(a):Jambi wiedziałam,że mnie nie zawiedziesz !!!! Uwielbiam 'Cię' czytać !!!! :D oo, tak chyba może być a ja juz kiedys pisałam, że mi dużo nie trzeba ;) Grosziwo napisał(a):Nie bucz :glaszcze: one sie nie znajom i nic nie rozumiejo i temu sie bojo, wiesz ! a młode som to nie rozumiejom... tylko dlaczego od razu chcom uciekać :roll: nie bucze, chciałam tylko wzbudzić poczucie winy a jak jeszcze która będzie chciała mi powiedzieć, że kocha, to ... zważcie prosze, że moge miec kłopoty Quote
Saththa Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 jambi_ napisał(a): no ja rozumiem, że to "wyznanie" tyczyło się raczej mojej "tfórczości" aniźli mnie samej :lol: Hmm.. ja nie wiem czy z jest mozliwe kochac Twora a nie kochac Twórcy ;) Gdyby Twórca nie był jaki jest to twór byłby do dolnej części pleców :D Quote
Tekla64 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 ja tyz cie lubie czytac wiec wlasnie dlatego nie odejde z tad hihihi nie wazne preferencje, podoba mnie sie tu/ a Aronek potrzebuje troche czasu i napewno go wiele sil kosztowalo to co sie z nim dzialo wiec nic ino czas , ale dobrze ze stabilnie a ze powolutku... moze juz mu sie nigdzie nie spieszy???? hihihi i se bedzie tak powolutku czlapal dalej. o Balbyne sie nie mocno martwilam o wiem jakie to sa wariaty po operacjach jesli im sie ulzylo. Quote
Tekla64 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 aczego tu taka cisza???? dawaj teksta i foencje bardzo prosze!!!!! pozdrowienia dla wszystkich czarnuchow Quote
Saththa Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Rzeczywiście taka niespodziewana ta cisza... Quote
malawaszka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 jambi_ napisał(a):w procesie powstania do pełnego sukcesu niezbędne są dwie dorosłe jednostki ludzkie tu bym się nie zgodziła - życie pokazuje, że niekoniecznie tylko dorosłe jednostki daję radę :roll: uffff wreszcie znalazłam czas na ta kawę przeznaczoną na Twój wątek :lol: Quote
Fides79 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 eria Jambi gdzie się podziewasz ? no właśnie gdzie się podziewasz, chyba Cie nie zasypało?? Tu na rozgrzanie i poprawę humoru jakąś imprezę by trzeba zrobić z okazji 100 stronki galerii Klanu to ja już zacznę:popcorn::cunao::drink1: Quote
Saththa Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 To ja się przyłącze oczywiście :) :Cool!::klacz::ylsuper::gent::cool2::popcorn::cunao::drinking::knajpa::drink1::eating::drinka::beerchug::laola: Jambi czekamy na Ciebie;) Quote
Paula03 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Właśnie gdzie jesteś? Czekamy tutaj! ;) Quote
Tekla64 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 a Jambi sie u Malejwaszki ujawnila, chyba nie ma ochoty na imprezke ale my chcemy fotkow i opowiesci!!!! Quote
jambi Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 jestem, jestem....:lol: :hmmmm: to już 100 stron? no no, jak to zleciało... :roll: no ale ja sie na tą impreze nie przygotowałam :niewiem: właściwie nawet teraz wpadłam tak na biegu, tu mnie nie ma, ale za to poza łamami tej Galerii, ba, nawet poza łamami dogo jestem dosyć intensywnie...bo chwilowo dla mnie doba jest za krótka :shake: może jutro? ale widzę, że Wy sobie tu świetnie radzicie beze mnie :p no to - nie przeszkadzajcie sobie, świętujcie, a ja tu potem wpadnę posprzatać ;) :lol: Quote
Agmarek Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 O to jaka :roll: Ok. Ja zazwyczaj muszę sprzątać po gościach, ale skoro tak, to... :cunao: :knajpa: :cunao: Quote
AniaGucio Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Paula03 napisał(a):Właśnie gdzie jesteś? Czekamy tutaj! ;) Saththa napisał(a):To ja się przyłącze oczywiście :) :Cool!::klacz::ylsuper::gent::cool2::popcorn::cunao::drinking::knajpa::drink1::eating::drinka::beerchug::laola: Jambi czekamy na Ciebie;) Fides79 napisał(a):no właśnie gdzie się podziewasz, chyba Cie nie zasypało?? Tu na rozgrzanie i poprawę humoru jakąś imprezę by trzeba zrobić z okazji 100 stronki galerii Klanu to ja już zacznę:popcorn::cunao::drink1: eria napisał(a):Jambi gdzie się podziewasz ? To się nazywa " Uzależnienie" :laugh2_2: Quote
jambi Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 [quote name='AniaGucio']To się nazywa " Uzależnienie" :laugh2_2: hihihihi... :evil_lol: a jako że zima nastała, w ramach przypomnienia co nas czeka fotki zimowe - wprawdzie z tego roku, ale z poprzedniego sezonu ;) Quote
Recommended Posts