Saththa Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 ulana napisał(a):Zdecydowanie nie. Ja też właściwie - czyj nos będę podziwiać na zdjęciach? :) Nooo toz decydowanie nie może być na wodzie :lol: Quote
jambi Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 ja wiem, że dyskusje Margi przeniosła na wątek szefowej ;) ale chciałam zaznaczyć, że ja tam uważam, że poniekąd najlepszym miejscem na zlot jest jakby nie patrzeć kwatera Prezesowej; owszem, jeziora nie ma... ale jakby tak w porze roztopów zrobić to może i jezioro by było? Quote
ania0112 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 eee ale jezioro jest nie daleko, wsiadamy w auto i 10 minut pozniej jestesmy nad jeziorem... jakos tak;) Quote
wilczy zew Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 jambi napisał(a):ja wiem, że dyskusje Margi przeniosła na wątek szefowej ;) ale chciałam zaznaczyć, że ja tam uważam, że poniekąd najlepszym miejscem na zlot jest jakby nie patrzeć kwatera Prezesowej; owszem, jeziora nie ma... ale jakby tak w porze roztopów zrobić to może i jezioro by było? Nie pamietam aby Prezesowa chwaliła się jeziorem w porze roztopów :-) Quote
Margi Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Wilczy tam jest przecież bobrowe bajorko.:lol: Quote
wilczy zew Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 jambi napisał(a):ja wiem, że dyskusje Margi przeniosła na wątek szefowej ;) ale chciałam zaznaczyć, że ja tam uważam, że poniekąd najlepszym miejscem na zlot jest jakby nie patrzeć kwatera Prezesowej; owszem, jeziora nie ma... ale jakby tak w porze roztopów zrobić to może i jezioro by było? Nie pamietam aby Prezesowa chwaliła się jeziorem w porze roztopów :-) Quote
Saththa Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 ania0112 napisał(a):eee ale jezioro jest nie daleko, wsiadamy w auto i 10 minut pozniej jestesmy nad jeziorem... jakos tak;) w duze auto ;) Quote
ania0112 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 to zawsze można wcześniej przed alko. ;) Quote
malawaszka Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Saththa napisał(a):Myslałam, ze był alkohol ;) matko bosko GDZIE?????? :evillaug: Quote
Margi Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Na zjeździe był bardzo dobry kompot z czerwonych owoców o ile dobrze pamiętam :confused: Quote
ania0112 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 aa ja pisałam tak o o tym jeziorku a nie o tym co było na zlocie bo nas ( mnie i mamy) nie było... chodziłonmi ogólnie ze jakos od moni tez da się dojechac nad pogorię ;) Quote
malawaszka Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='Margi']Wilczy tam jest przecież bobrowe bajorko.:lol: a teraz jeszcze drugie - nowe nam zrobili inżynierowie bobrowie :D [quote name='Margi']Na zjeździe był bardzo dobry kompot z czerwonych owoców o ile dobrze pamiętam :confused: dżizes serio???? nie pamiętam :errrr: Quote
AnkaG Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Wasia popiłaś kompotu to nie pamiętasz :) Quote
wilczy zew Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='Margi']Na zjeździe był bardzo dobry kompot z czerwonych owoców o ile dobrze pamiętam :confused:[/QUOTE] był,był ja chcem nad bobrowe jeziorko :placz: Quote
Saththa Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='malawaszka']matko bosko GDZIE?????? :evillaug:[/QUOTE] [quote name='Margi']Na zjeździe był bardzo dobry kompot z czerwonych owoców o ile dobrze pamiętam :confused:[/QUOTE] Hmmmm to przepraszam :lol: Quote
Tekla64 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 o kurde pikne sa ja... nie moge patrzec na takie maluchy.... Quote
jambi Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 [quote name='Margi']Jambi nie chcesz? Są takie cudne. pewnie, że chce :) Quote
eria Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 ja nie mogę patrzeć bo jeszcze dobrze pamiętam jaka była moja jako mały szczyl:diabloti: Quote
Tekla64 Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 dalabys troche zdjec bo okropnie dawno zadnych nie bylo Quote
jambi Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 a wiesz, że nawet dzisiaj podczas porannego spaceru myślałam o tym? :) pomyślałam, że warto by zabrać aparat na spacer i pokazać Wam troche tego naszego śniegu :lol: a i może kundel jaki by sie załapał ;) ale to nie w tej chwili, bo w tej chwili to mam zamiar zrobić sie na bóstwo :biggrina: za 15 minut przychodzi fryzjerka i podejmie próbe doprowadzenia mnie do jako takiego stanu bo to co ja mam teraz na głowie to nijakie takie :/ .... że o wściekle siwym paśmie na samym wierzchu nie wspomne.... no ale potem ok, potem odszukam aparat i postaram sie coś tam cyknąć ;) Quote
Recommended Posts