Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja wiem, że dyskusje Margi przeniosła na wątek szefowej ;)
ale chciałam zaznaczyć, że ja tam uważam, że poniekąd najlepszym miejscem na zlot jest jakby nie patrzeć kwatera Prezesowej;
owszem, jeziora nie ma... ale jakby tak w porze roztopów zrobić to może i jezioro by było?

Posted

jambi napisał(a):
ale chciałam zaznaczyć, że ja tam uważam, że poniekąd najlepszym miejscem na zlot jest jakby nie patrzeć kwatera Prezesowej;
owszem, jeziora nie ma... ale jakby tak w porze roztopów zrobić to może i jezioro by było?

Nie pamietam aby Prezesowa chwaliła się jeziorem w porze roztopów :-)

Posted

jambi napisał(a):

Nie pamietam aby Prezesowa chwaliła się jeziorem w porze roztopów :-)

Posted

[quote name='Margi']Wilczy tam jest przecież bobrowe bajorko.:lol:

a teraz jeszcze drugie - nowe nam zrobili inżynierowie bobrowie :D

[quote name='Margi']Na zjeździe był bardzo dobry kompot z czerwonych owoców o ile dobrze pamiętam :confused:

dżizes serio???? nie pamiętam :errrr:

Posted

[quote name='malawaszka']matko bosko GDZIE?????? :evillaug:[/QUOTE]

[quote name='Margi']Na zjeździe był bardzo dobry kompot z czerwonych owoców o ile dobrze pamiętam :confused:[/QUOTE]

Hmmmm to przepraszam :lol:

Posted

a wiesz, że nawet dzisiaj podczas porannego spaceru myślałam o tym? :) pomyślałam, że warto by zabrać aparat na spacer i pokazać Wam troche tego naszego śniegu :lol: a i może kundel jaki by sie załapał ;)

ale to nie w tej chwili, bo w tej chwili to mam zamiar zrobić sie na bóstwo :biggrina: za 15 minut przychodzi fryzjerka i podejmie próbe doprowadzenia mnie do jako takiego stanu bo to co ja mam teraz na głowie to nijakie takie :/ .... że o wściekle siwym paśmie na samym wierzchu nie wspomne....

no ale potem ok, potem odszukam aparat i postaram sie coś tam cyknąć ;)