Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jambi napisał(a):

ale cóż to za tłumaczenie jest?! toż to mydlenie oczów! wszak poza dogomanią inne formy kontaktu zdaje się dostępne są, ha?

Ostatnio do Cię dzwoniłam i znowu nie odebrałaś :obrazic: i tak własnie są dostępno O :lol:

Posted

jambi napisał(a):

no to jak znowu w sierpniu zrobicie to potem mi śliczne fotki będziecie mogły pokazać.... bo ja na sierpień to mam juz plany :razz:

no widzisz widzisz, a potem znowu powiesz, żeś nie wiedziała :D

klnę się, że informowałam Cię drogą inną niż dogomania - via phone :D

Posted

[quote name='jambi']a skąd! klnę się, że nie wiedziałam!

ale cóż to za tłumaczenie jest?! toż to mydlenie oczów! wszak poza dogomanią inne formy kontaktu zdaje się dostępne są, ha?

no to jak znowu w sierpniu zrobicie to potem mi śliczne fotki będziecie mogły pokazać.... bo ja na sierpień to mam juz plany :razz:

Przecież może być koniec lipca.

Posted

Saththa napisał(a):
Ostatnio do Cię dzwoniłam i znowu nie odebrałaś :obrazic: i tak własnie są dostępno O :lol:

dzwoniłaś do mnie akurat jak miałaś zapalenie krtani, to i tak nie mogłaś gadać, to po co miałam odbierać :diabloti: ŻART!!! ;) akurat nie mogłam, w takim miejscu byłam, że odbieranie telefonów było nieco niemożliwe.... a potem mi uciekło .... :oops:

malawaszka napisał(a):
no widzisz widzisz, a potem znowu powiesz, żeś nie wiedziała :D

tym razem nie powiem, bo już wiem :)

malawaszka napisał(a):
klnę się, że informowałam Cię drogą inną niż dogomania - via phone :-D

no to któraś z nas ma galopującą sklerozę... :eviltong:

Posted

Margi napisał(a):
Przecież może być koniec lipca.

co do końca lipca też chyba musze odmówić, bo moge nie dojechać, niestety, zdaje sie, że ten właśnie okres od końcówki lipca do połowy sierpnia moge być całkowicie niedostępna :)

Posted

jambi napisał(a):
a skąd! klnę się, że nie wiedziałam!

Ja nie mam z Toba kontaktu poza dogo.
Termin można dograć.
Ja nie mogę 4-6 lipca.

Posted

no i miejcie litość - jak ma być nie u mnie to ja pewnie nie będę :placz: kto mi się psami zajmie :placz: ewentualnie jakiś ośrodek z ogrodzonymi domkami żebym mogła z bandą jechać :crazyeye: i nie za sto milionów :roll: i nad jeziorem :loveu: ach... rozmarzyłam się :D

Posted

malawaszka napisał(a):
no i miejcie litość - jak ma być nie u mnie to ja pewnie nie będę :placz: kto mi się psami zajmie :placz: ewentualnie jakiś ośrodek z ogrodzonymi domkami żebym mogła z bandą jechać :crazyeye: i nie za sto milionów :roll: i nad jeziorem :loveu: ach... rozmarzyłam się :D

no to szukamy ;) duzo ogrodzonych domków aby było;)

Posted

malawaszka napisał(a):

w Maroku :loveu: tudzież na Kanarach ;)

Posted

Saththa napisał(a):
Czy ten zlot będzie gdzieś w połowie polski? :razz: a nie znów na samym dnie??

Nie, no na samo dno to ja i ze sznupkiem nie chcę spaść...

Saththa napisał(a):
no to szukamy ;) duzo ogrodzonych domków aby było;)

A mogą być pływające domki? ;) Ogrodzone są - lewa burta, prawa burta...

Podziwiam tych co mają sprecyzowane plany wakacyjne już teraz. Ja to ni w ząb jeszcze nie wiem jak to będzie...

A w ogóle to mogę się ewentualnie załapać na ten zjazd? Czy to niedyskretne pytanie może...:oops:

Posted

ulana napisał(a):

A mogą być pływające domki? ;) Ogrodzone są - lewa burta, prawa burta...

O jaaaa Tazzman byłby poza ogrodzeniem non toper :lol: i nie obiecuje ze nie wypiłby tej całej wody - :lol:

Posted

Margi napisał(a):
Ulana jak nie należysz jak należysz do sznaucerowej mafii.

Mafia... A ja się miałam za grzeczną dziewczynkę.

Saththa napisał(a):
O jaaaa Tazzman byłby poza ogrodzeniem non toper :lol: i nie obiecuje ze nie wypiłby tej całej wody - :lol:

Może by próbował, ale prędzej by pękł jak smok. :)