jambi Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Saththa napisał(a):Jambi!! widze ze latasz po dogo, my tutaj czekamy!! nie "latam po dogo" tylko do Ciebie zaglądam!!! musiałam wszak obejrzeć to co już wczoraj słyszałam :lol: no i w porównaniu z tym co się u Ciebie dzieje to u mnie nuuda Panie nuuuudaaaaa! Quote
Tekla64 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 zaczynasz jak Wilczy Zew , obiecujesz ........ a ja znalzlam zdjecie z Wiktorem za to rozeli nie mam ni jendego zdjcia Quote
wilczy zew Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 miały być opowieści a nawet foty.... Quote
Saththa Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 jambi napisał(a):nie "latam po dogo" tylko do Ciebie zaglądam!!! musiałam wszak obejrzeć to co już wczoraj słyszałam :lol: no i w porównaniu z tym co się u Ciebie dzieje to u mnie nuuda Panie nuuuudaaaaa! ja jestem na dogo wiec latasz po dogo :lol: U zerduszka odkryłas tajemnicę popularnosi galerii :eil_lol: dajesz dajesz:) Quote
Fides79 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Tekla64 napisał(a):zaczynasz jak Wilczy Zew , obiecujesz ........ własnie :mad: Quote
wilczy zew Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 ...i mija poniedziałek za poniedziałkiem... Quote
Saththa Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 wilczy zew napisał(a):...i mija poniedziałek za poniedziałkiem... to który to Cie kochał? Ty obiecywałas wczesniej niż Jambi:) Quote
wilczy zew Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Saththa napisał(a):to który to Cie kochał? Ty obiecywałas wczesniej niż Jambi:) a podałam konkretny termin kiedy o nim napiszę :eviltong: Quote
Saththa Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 wilczy zew napisał(a):a podałam konkretny termin kiedy o nim napiszę :eviltong: Kaska napisała tylko w poneidziałek:) Quote
Tekla64 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 zupelnie jak wilczy w czerwcu ,sierpniu na wiosne czy zime nie bede grzebac ale padaly przyblizone terminy: a ze za miesiac bo nie ma dostepu do skanu ,a ze na plytke czeka , a ze .... troche tlumaczen i przesuniec juz bylo hihih Quote
malawaszka Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 kuurde peplacie tu, że myślałam, że Dżambi się odezwała a ją tak wchłonęło nowe lokum, że zapomniała o nas spragnionych nowości :lol: Quote
Saththa Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Kaśka noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :bigcry: Quote
jambi Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 khe khe khe... tfuuu! ależ tu kurzem przysypane, pajęczyny wymieść czas! Przybyłam poinformować, że jednak żyję :] Nastąpiły istotne zmiany w życiu mym, zarówno te wielce negatywne, jak i pozytywne. Zapewne najbardziej pozytywną zmianą będzie to, że zamierzam bywać codziennie co oznacza, że być może nawet nadrobię :] Quote
Saththa Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :laola::laola::laola::laola::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: Quote
wilczy zew Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Jesteś :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: Quote
zerduszko Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 No to szczekamy niecierpliwie :eviltong: :multi: Quote
jambi Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 o jakże mi miło, że się tak wszyscy cieszą :grins: dajcie mi tylko prosze chwile na ogarnięcie ;) ale jak widze niewiele sie zmieniło, dogo nadal muli reklamami :roll: aha, i póki co nie krzyczcie o zdjęcia bo ni mom :eviltong: Quote
Fides79 Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 juuupiii juupppiii jesteś :multi::multi: ha cieszę się jak głupi do sera, sama zaglądam raz na 2-3 dni a niekiedy to i raz na tydzień ;) Quote
jambi Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 no tak, ale zaglądasz, a ja ostatnimi czasy zaglądałam raz na pół roku... no ale myśle, że teraz będzie lepiej ;) ino ja mam mało do opowiadania teraz Quote
Culineo Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 oo brakowało mi Cię w subskrypcjach, ja już też coraz rzadziej bywam, a jak bywam to jako czytelnik :D Quote
Recommended Posts