Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zajrzałam i staram się nadrobić :) jak zawsze z ogromną przyjemnością czytałam Twoje posty...
Gratuluję wyboru sofy! Że wygodna to wiem z autopsji sama taką wybrałam do domu w którym mieszkałam
a moim tropem poszli rodzice więc i u nich taka się znalazła. Zatopić się w niej można bez 2 zdań ;)
Musiałam sobie wygooglać co to są hokery hehe ale juz wiem i juz zazdroszczę bo mi się coś takiego marzy...
Dołączam się do słów Magdy i ciekawa jestem jak cała zwierzakowa hałastra się przyzwyczaiła do nowego lokum ;)

Posted

no to poczekacie moje drogie do poniedziałku, bo chwilowo nastąpiła u mnie remisja braku czasu!

ale wróce i opowiem wszystko! obiecuje! ;) a może nawet zdjęciami okraszę? :grins:

Posted

jambi napisał(a):
no to poczekacie moje drogie do poniedziałku, bo chwilowo nastąpiła u mnie remisja braku czasu!

ale wróce i opowiem wszystko! obiecuje! ;) a może nawet zdjęciami okraszę? :grins:

Mocno czekamy;)

Posted

[quote name='jambi']no to poczekacie moje drogie do poniedziałku, bo chwilowo nastąpiła u mnie remisja braku czasu!

Tekla64
juz poniedzialek i nawet ranek w zasadzie juz minal juz przedpoludnie!!!!

ha ha tylko Kaśka nie napisała że to będzie dziś, tylko że w poniedziałek
a dokładnie w który nie sprecyzowała cwaniara :evil_lol:

Posted

Fides79 napisał(a):
ha ha tylko Kaśka nie napisała że to będzie dziś, tylko że w poniedziałek
a dokładnie w który nie sprecyzowała cwaniara :evil_lol:

Nóz kurde no :mdleje: