Fides79 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 oooj, biedna Poziomka, może spotka po drugiej stronie mojego Stefana, który też podobnie zakończył swój byt na ziemi https://lh4.googleusercontent.com/-mJwP9iT4P7Y/UQ96QXJTZMI/AAAAAAAAApI/HcaBe00s00s/s800/_DSC5537.JPG ło matulu, a co to za dyscyplina z kaskami-maskami i dechami ??:crazyeye: Quote
WATACHA Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Miałam dywan z takim włosem długim, aczkolwiek nieco brzydszy.Nie wspominam miło odkurzania ;) Widzę, że synek wojowniczy :) Quote
Tekla64 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 te zdjecia nawalanki to z tego zwycieskiego turnieju? Quote
jambi Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 tak :) ale tak nie do końca zwycięskiego bo dopiero 4 miejsce ;) malawaszka napisał(a):matko bosko dzieci się leją jakimiś dechami :lol: nie dechami, nie dechami tylko miękkimi mieczami :eviltong: Fides79 napisał(a):oooj, biedna Poziomka, może spotka po drugiej stronie mojego Stefana, który też podobnie zakończył swój byt na ziemi niestety szczurki dość krótko żyją, dopiero co ją kupoałam, dopiero malutka była, ile to minęło? półtora roku i biedna się zestarzała, schorowała... Fides79 napisał(a): ło matulu, a co to za dyscyplina z kaskami-maskami i dechami ??:crazyeye: no karate :lol: a to to dokładnie nazywa się KODACHI - walka miękką bronią w specjalnym kasku osłaniającym twarz WATACHA napisał(a):Miałam dywan z takim włosem długim, aczkolwiek nieco brzydszy.Nie wspominam miło odkurzania ;) Widzę, że synek wojowniczy :) a ja wcale nie zamierzam odkurzać ino trzepać - temu sobie mały nabyłam :p wojowniczy hehehe... no jakby córą mnie los obdarzył to bym pewnie jak waszka na turnieje tańca zasuwała :lol: Quote
zerduszko Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 jambi napisał(a):wojowniczy hehehe... no jakby córą mnie los obdarzył to bym pewnie jak waszka na turnieje tańca zasuwała :lol: A co to za seksizm? :mad: Albo jak to się nazywa :hmmmm: No w każdym razie, dlaczego dziewczynkom nie wolno na turnieje karate chodzić? Quote
wilczy zew Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 jambi napisał(a):wojowniczy hehehe... no jakby córą mnie los obdarzył to bym pewnie jak waszka na turnieje tańca zasuwała :lol: cobyś się nie zdziwiła :evil_lol: Quote
Culineo Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 ale fajne szczury ! moja mama by na zawał padła gdybym takiego przytaszczyła :) a takie sztuki walki to fajna zabawa, zawsze jakieś podstawy się złapie i później się można obronić ! (oby nie było ku temu okazji) a z tymi turniejami tańca dla dziewczynek to niekoniecznie :lol: ja tańczyłam 5 lat - dałam mojej mamie szanse popatrzenia na małą mnie w sukience, ale poczułam powołanie i aktualnie zmieniałam kierunek i poszłam w kickboxing :D Quote
malawaszka Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 jambi napisał(a):wojowniczy hehehe... no jakby córą mnie los obdarzył to bym pewnie jak waszka na turnieje tańca zasuwała :lol: :crazyeye: ale że co???? ja??? na turnieje tańca????? Quote
WATACHA Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 malawaszka napisał(a)::crazyeye: ale że co???? ja??? na turnieje tańca????? oooooooooooooo nic nie pisałaś , że tańczysz.......no, ale pewnie tylko dla NIEGO ;) Quote
jambi Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 [quote name='WATACHA']oooooooooooooo nic nie pisałaś , że tańczysz.......no, ale pewnie tylko dla NIEGO ;) hehehe... waszka mnie zabije wiem, ale musze :evil_lol: wyobraziłam sobie Jarosława jak w samych majtach* biega po ganeczku za Wasią, która rzuca tymi swoimi kaloszami, z pieśnią na ustach "ona tańczy dla mnie" :roflt: * tak, tym razem zdecydowanie majtach, bo jakoś wersji "figi koronkowe" w tym wypadku moja wyobraźnia nie ogarnia :evil_lol: ------------------------------------------------------- malawaszka - tak darling - Ty na turnieje tańca, ino nie sama a z Oliwią wszak :) zerduszko - żaden seksizm, faktycznie, u Młodego w grupie są też dziewczynki, jedna taka nawet zgarnęła złoto na turnieju w jednej z konkurencji culineo - też chodziłam na tańce, potem mi się co prawda na koszykówkę przerzuciło, a potem to juz tylko rozmowy o łamaniu w stawach ... wz - w przypadku Młodego to chyba nie przejdzie - na początku roku chciał chodzić na tańce, poszedł, nie spodobało mu się bo... trzeba tańczyć :lol: i odpuściliśmy; no chyba, że los kiedyś okaże się łaskawy i postawi na mej drodze jakąś dziewczynkę ;) Quote
Fides79 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 w przypadku Młodego to chyba nie przejdzie - na początku roku chciał chodzić na tańce, poszedł, nie spodobało mu się bo... trzeba tańczyć :lol: i odpuściliśmy; no chyba, że los kiedyś okaże się łaskawy i postawi na mej drodze jakąś dziewczynkę ;-) a co Szymek myślał odnośnie tańców? znaczy, że co trzeba robić? ty tu na los sie nie zdawaj, tylko na "nieokiełznaną namiętność' :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='jambi'] malawaszka - tak darling - Ty na turnieje tańca, ino nie sama a z Oliwią wszak :) ale mi robisz wodę z mózgu - że ja byłam na jakimś turnieju????? boże czy z moją pamięcią już jest tak źle????? a tańca dla niego... nie skomentuję :lol: Quote
Tekla64 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 no wizje sa dosc ciekawe tych tancow w majtasach czy tez figach koronkowych, z kaloszami w dloniach i piesnia na ustach , a za ta para w tych spodnich czesciach bielizny widze gromade rozszalalych z radosci sznupow wymiesznaych z tak samo rozradowanymi kotami i ta feria dziwekow!!!!! malo ze widze to nawet slysze juz to hihihi Quote
AnkaG Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Co wątek to o Wasi biegającej półnago ha ha. :) Quote
zerduszko Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='jambi']zerduszko - żaden seksizm, faktycznie, u Młodego w grupie są też dziewczynki, jedna taka nawet zgarnęła złoto na turnieju w jednej z konkurencji Seksizm tak dzielić: dziewczynki do tańca, a chłopaki do walk :shake: Quote
Fides79 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 no to Wam doleje oliwy do ognia, chyba juz zmeczona za bardzo jestem bo czytając wpis Magdy: no wizje sa dosc ciekawe tych tancow w majtasach czy tez figach koronkowych, z kaloszami w dloniach i piesnia na ustach, a za ta para w tych spodnich czesciach bielizny widze gromade rozszalalych z radosci sznupow wymiesznaych z tak samo rozradowanymi kotami i ta feria dziwekow!!!!! zamiast 'pieśnią na ustach' przeczytałam 'penisami na ustach' :errrr::turn-l: Quote
WATACHA Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Fides79 napisał(a):no to Wam doleje oliwy do ognia, chyba juz zmeczona za bardzo jestem bo czytając wpis Magdy: zamiast 'pieśnią na ustach' przeczytałam 'penisami na ustach' :errrr::turn-l: Świntucha:lol!: Quote
jambi Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 WATACHA napisał(a):Świntucha:lol!: no, i to matka karmiąca rzekomo :errrr: AnkaG, szczerze mówiąc to ja wolę półnagą waszke niż w każdym wątku o poopkach czytać... zwłaszcza, że dziś przed świtem jeszcze wdepłam byłam w takie jedno na własnym osobistym dywanie... i to kurka w pół sekundy po tym jak mój mąż ostrzegł "tylko nie wdepnij"... aaa - wasia, to ja mam skleroze, pewna byłam że ona na turnieje też jeździła Quote
Fides79 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Świntucha:lol!: no, i to matka karmiąca rzekomo :errrr: no ale co, matce karmiącej to już nic się od życia nie należy ?? :???: Quote
AnkaG Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Było słuchać męża ... :eviltong: A ja no nie mogę czytać o nagości itp. bo mojego Tz-ta już 4 miesiące nie ma ... ;) U mnie tez wczoraj się popisały w nocy: trzy psy w domu trzy koo w salonie :mad: Quote
Fides79 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 A ja no nie mogę czytać o nagości itp. bo mojego Tz-ta już 4 miesiące nie ma ... ;-) marynarz czy wojskowy?? Quote
AnkaG Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Marynarz z 15-letnią przerwą w pływaniu. No ale co robić ... Quote
Fides79 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 ano nic, chyba widziały gały co brały ;) choć pewnie na początku małżeństwa lub jeszcze przed ślubem to myślałaś że wszystko bezie jakoś inaczej wyglądało a długo tego Twojego Marynarza w sumie nie będzie? Quote
Tekla64 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Kaska ja mam prosbe , wez napisz prosze jak zwierzaki zareagowaly na zwiekszenie powierzchni zycia , gdzie mieszkaja szczury , jak koty sie zapoznawaly z nowymi arealami[ bo to musialo byc fajne] jak ptic na wieksze pole popisu i gdzie mieszka znaczy gdzie znalzla miejsce klatka no i jak na to wsyztsko Abi bo ze najchetniej w pokoju Szymka to juz wiem Quote
Recommended Posts