Saththa Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 no to teraz będzie moja wersja :diabloti: - owszem 2 lata zaprasza, owszem akurat gdy jambi postanawia przyjechać to rzeczona postanawia wybyć na weekend (i w tej kolejności :diabloti:) jednak, koleżanka zapomniała wspomnieć, że jambi potem postanawia udać się w ślad za koleżanką, ku miejscu gdzie tez koleżanka na weekend wybyła była! i co wtedy robi koleżanka? oznajmia "no to jak juz przyjedziesz to mnie nie będzie" ... !!!! ha!!! nieplawda... juz gadałam wtedy z Magda ze wybywam tj wbywam do niej;) Boscie się zakleszczyli byli w tym szczecinie zasranym:) i ja już naprawde czekac nie mogłam bo ja jeszcze w ta niedzielę do pracy jechac musiałam. Quote
ulana Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Kanapa śliczna - taka kobieca.:smile: dzięki, mój mąż wybierał obicie :grins: ja chciałam czekoladową :-P Niezłe, niezłe - uśmiałam się, hihi. :) Swoją drogą to ciekawa jestem kiedy my się w końcu zobaczymy - mieszkamy tak daaaaaaaleko. ;) https://lh4.googleusercontent.com/-nGusgKAdk4M/UQhOvyVkMmI/AAAAAAAADrE/BF02C3scPhk/s912/DSC_0379.JPG Fides - to prawdziwe deski są w tej waszej podłodze? No kocham takie stare klimaty... Quote
Fides79 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 https://lh4.googleusercontent.com/-n...2/DSC_0379.JPG Fides - to prawdziwe deski są w tej waszej podłodze? No kocham takie stare klimaty... tak prawdziwe, a ile 'skarbów' pomiędzy tymi deskami :roll:;) obawiam się, ze w niedługim czasie deski znikną częściowo pod jakąś wykładziną, bo gdzieniegdzie wystają z nich gwoździe, a jak Ania zacznie mi się przemieszczać to wolałabym jej oszczędzić tego typu atrakcji Quote
jambi Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 Ty Kinga, ale tylko skarby, czy i obce życie także? noooo, ulana, faktycznie my mamy do siebie wyjątkowo daleko :lol: a o ile pamiętam, to już się nawet prawie umawiałyśmy :megagrin: na ulotki, czy coś :lol: Quote
malawaszka Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='jambi'] noooo, ulana, faktycznie my mamy do siebie wyjątkowo daleko :lol: a o ile pamiętam, to już się nawet prawie umawiałyśmy :megagrin: na ulotki, czy coś :lol:[/QUOTE] to może się umówicie na ulotki??? 1 procentowe?? :modla: tak bardzo potrzebujemy promocji :( Quote
Fides79 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 jambi Ty Kinga, ale tylko skarby, czy i obce życie także? obce cywilizacje rozwijają mi się po przeciwnej stronie i żeby je zobaczyć trzeba patrzec do góry :lol: Quote
WATACHA Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Fides79']obce cywilizacje rozwijają mi się po przeciwnej stronie i żeby je zobaczyć trzeba patrzec do góry :lol:[/QUOTE] Hmmmmmmmmmmmmm? Quote
jambi Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='malawaszka']to może się umówicie na ulotki??? 1 procentowe?? :modla: tak bardzo potrzebujemy promocji :([/QUOTE] nie mam 1 procentowych :shake: myśmy się umawiały na te adopcyjne - właśnie w celach promocyjnych, bo ja podrukowałam sporą ilośc tego, a teraz to nawet nie mam gdzie podrukować :shake: Quote
WATACHA Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='jambi']nie mam 1 procentowych :shake: myśmy się umawiały na te adopcyjne - właśnie w celach promocyjnych, bo ja podrukowałam sporą ilośc tego, a teraz to nawet nie mam gdzie podrukować :shake:[/QUOTE] Ja mogę trochę podrukować Quote
jambi Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='WATACHA']Ja mogę trochę podrukować[/QUOTE] no to jak możesz to drukuj! potem się spotkamy i sie porozwiesza gdzie trzeba! ja w tym urzędzie państwowym to teraz nic nie moge :shake: ok, dziewczyny - dzisiaj piątek, jak zwykle w weekend mnie nie ma, wrócę w poniedziałek; przez weekend postaram się Abulca jakotako doprowadzić do porządku, to może nawet strzele jakąś fote ;) Musze sie zebrać w sobie i z Balbinowatą umówić do weta - powinnam zrobic jej całośc badań - krew, usg, rtg... poki co jeszcze się nie zebrałam, bo niestety może sie okazać, że to taka sztuka dla sztuki a operacji i tak nie zrobimy Quote
ulana Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 O, Watacha, podrukuj jak możesz, bo ja to też nic nie zdziałam tu u siebie. Ale do reszty działań chętnie się przyłączę. Quote
jambi Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Miały być zdjęcia Abi a tu klops - Abi się ufocić nie dała... znaczy, ona to się i dała, ale takie mi wyszło : Duch normalnie! Duch!!! i co poradzisz? nic nie poradzisz! :niewiem: widac tak ma być i musicie poczekać do tej wiosny :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 specjalnie ją tak focisz aby filców nie było widać :evil_lol: Quote
jambi Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Ale spoko spoko, mam coś innego :grins: Dziś będzie o ... miłości międzygatunkowej :grins: ale na początek - nieco sennie, bo i zdjęcia robione były w niedzielny poranek :) Quote
jambi Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 wilczy zew napisał(a):specjalnie ją tak focisz aby filców nie było widać :evil_lol: to nie ja!!! serio! Abi robiłam tym samym trybem co koty - a zobacz jak wyszło poza tym, Abi juz nie ma filców :grins: ... teraz ma ubytki :megagrin: Quote
wilczy zew Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='jambi']to nie ja!!! serio! Abi robiłam tym samym trybem co koty - a zobacz jak wyszło trza było tryb sport włączyć poza tym, Abi juz nie ma filców :grins: ... teraz ma ubytki :megagrin: to teraz bidulka jest półgoła :mad: kociate pikne :loveu: Quote
jambi Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Co wzbudziło ciekawośc kotka? :cool3: widzicie mistrza drugiego planu? :cool3: :diabloti: Quote
jambi Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Dobra, a teraz będzie zagadka dnia - jak myślicie - co się teraz stanie? :razz: Quote
wilczy zew Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 ale wygląda zza węgła :loveu: https://lh6.googleusercontent.com/--CbKzbpuOqQ/UQ96tDtab2I/AAAAAAAAAvA/hgAuGlcdBtA/s800/_DSC5584.JPG szczur wejdzie na kota https://lh4.googleusercontent.com/-FoHOppiAWbs/UQ968pYeDKI/AAAAAAAAAyA/tMD6slF_hhw/s800/_DSC5607.JPG Quote
malawaszka Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 ha ha ja wiem co by się u mnie stało, a u Ciebie to wszystko jakieś nienormalne jest :lol: za to umarłam z zazdrości zobaczywszy Twój DYWAN :iloveyou: Quote
jambi Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Nienormalności nie skomentuję.... .... przywykłam bowiem :megagrin: DYWAN to za duże słowo :lol: to zaledwie dywanik jest ... wymiarów nie pamiętam, ale taki tylko, żeby przed kanapą było, ale za to mięęęęęęęęęęęęciutki i milutki :) w BRW nabyty, za jakieś małe pieniądze, mogę Ci nabyć i podesłać kurierem :grins: [quote name='wilczy zew']szczur wejdzie na kota [quote name='AnkaG']Będę buziaczki międzygatunkowe :) :shock: a Wy skąd wiecie??? no ale skoro już pokusiłyście się o odgadniecie - voila - dalszy rozwój akcji :grins: Quote
Fides79 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 https://lh5.googleusercontent.com/-xokUJTMg5o0/UQ97AFVdW7I/AAAAAAAAAy4/8MAYLYy9KVg/s800/_DSC5613.JPG Wy macie takie małe te koty czy takie duże szczury??;) Quote
malawaszka Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 jambi napisał(a): DYWAN to za duże słowo :lol: to zaledwie dywanik jest ... wymiarów nie pamiętam, ale taki tylko, żeby przed kanapą było, ale za to mięęęęęęęęęęęęciutki i milutki :) w BRW nabyty, za jakieś małe pieniądze, mogę Ci nabyć i podesłać kurierem :grins: wiem wiem wiem - byłam kilka dni temu w BRW i orgazmu dostałam prawie macając ten dywan :placz: dlatego tak ZAZDROSZCZE - norrmalnie aż mnie zasysa :lol: Quote
Recommended Posts