jambi Posted May 19, 2015 Author Posted May 19, 2015 A foty wstawia sie tak jak kiedyś, przez imageshacka? Serio pytam :-P Quote
ania0112 Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Możesz tak :) lub bezpośrednio z kompa klikasz na więcej opcji opisywania i tam jest miejsce do załadowanie zdjęcia tylko wtedy są miniaturki... Quote
Saththa Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Na fejsiku mowiala ze może zajrzy z ciekawości zmian.... Quote
jambi Posted April 1, 2016 Author Posted April 1, 2016 Halo, witam, cześć i czołem ;) .... jeśli jeszcze ktokolwiek tu jest, bo jak sądzę, życie w większości przeniosło się na mordoksiążkę ;P a po pierwsze - no i sie zesrało... :( po tych wszystkich zmianach moja galeria wygląda jak nie powiem co, zresztą pewnie nie tylko moja galeria.... nie ma zdjęć - poznikały, zamiast cytatów jakieś g...., nie ma poprzedniego formatowania postów, a zamiast tego w każdym poście jeden wielki śmietnik.... :/ bardzo mi się nie podobają takie porządki, baaardzo.... co więcej, teraz nie umiem nawet wstawić zdjęć, ikonek no i co najważniejsze - nie wiem czy wogóle jeszcze jest sens tutaj pisać??? 1 Quote
WATACHA Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Jest sens jest, my tu jesteśmy i zawsze się pojawimy na Twoje życzenie :) Quote
wilczy zew Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 26 minut temu, zerduszko napisał: Przyszła i zaraz zniknie :( Jak zawsze :( Quote
jambi Posted April 4, 2016 Author Posted April 4, 2016 właśnie właśnie, dajcie szanse! wszak weekend był :) jestem :) i nawet nie wiecie jak sie ciesze, że wy jesteście :) może się nawet tak zdarzyć, że będę teraz przebywać częściej, gdyż ponieważ, zmuszonam została do podjęcia pracy zawodowej, a co za tym idzie, do przebywania w okolicy komputera w godzinach 9 - 14 :) 1 Quote
Saththa Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Znaczy to prawie jakbys została zmuszona do powrotu do dogo :P 5h dziennie rpzy kompie i nie zajrzeć to wstyd by był :P Quote
Recommended Posts