Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pojadę dziś z transporterem, jak mi się uda coś zapakować to dobrze, jak nie to wrócimy w czwartek. Na 90% mam dom dla jednego kociaka, więc nie jest źle.

A Ty jesteś zmotoryzowana? bo to daje większe możliwości :) (klatka łapka)

Posted

Doro napisał(a):

A Ty jesteś zmotoryzowana? bo to daje większe możliwości :) (klatka łapka)

Si i w sumie niedaleko mieszkam, więc w czwartek możemy ogarnąc :)

Posted

Wszawek (Boluś) całe szczęście celuje do kuwetki, jak będzie potrzeba (np. przy kociakach) to dam znać.

Jutro zdjęcia Wszawka! :)

Posted

byłam na Bartyckiej - dzwoniono do mnie, że znowu pokazały się małe koty. Niestety zanim przyjechałam nie było już po nich śladu. Paniom zostawiłam transporter - niech same próbują.

Tak więc z mojej strony czwartek jak najbardziej aktualny (najchętniej z łapką!)

Posted

Na Bartyckiej udało się złapać kociaka, neistety jest tak mały, że jeszcze musi jeść mleko.

Tak więc, jeśli ktoś ma na zbyciu mleko dla kociąt i/lub inne gadżety mogące się przydać (te podkłady chyba by się przydały)

• 3 weeks later...
Posted

Troszkę tu pprzycichło:(
doro udało się w połowie lipca złapać małego kociaka, niestety wyniszczenie organizmu przez niedożywienie, koci katar i pasożyty ni pozwoliło uratować kotecka.
Śpij słodko aniołku.

Jest jeszcze drugi kociak ale ten nie daje się złapać jest silniejszy może przeżyje.

Z Bolkiem jest coraz liepiej, przybiera na wadze (już ma ponad kilo więcej) i zaczyna odrastać mu sierść.
Czekamy na zdjęcia:)

Posted

od dzisiaj ponawiamy wyłapywanie kotów w celu kastracji/sterylizacji.

No i załapał się piękny kocur koloru "dachowego", jest to szkielet z wielkim łbem. Jakiś sk.... obciął mu wąsy.
Kocur ma to nieszczęście że jest oswojony i ktoś zrobił mu tą krzywdę.
Mruczuś pojechał do Koterii na kastrację i w piątek muszę go odebrać.
Z racji tego że jest oswojony i ktoś mu już zrobił krzywdę nie mogę go wypuścić na tzw. wolność.

Pilnie potrzebny tymczas dla muruczusia albo dom stały!!!
Cioteczki pomóżcie.

Kocur po upasieniu będzie wielkim pięknym rezydentem.