Ewa&Duffel Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Ja mogę zadeklarować niestety tylko 10 zł jednorazowo, na razie krucho z kasą :-( Quote
Bonsai Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Dziękujemy Ewa! :loveu: Każdy grosz się liczy. :) Kamila prześle Ci nr konta. Quote
kamilawa Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Dziękuję pięknie! Nr konta podeślę jutro, bo dziś już nie dam rady... ledwo co weszłam... Bonsai - zaraz napisze sms-a do pani Halinki z prośbą o zmierzenie wszystkiego :) Quote
Ewa&Duffel Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Bonsai']Kamila, mam pytanie czysto praktyczne: czy mogłabyś zapytać jaki obwód szyi / klatki piersiowej w najszerszym miejscu ma psiak? Bo nie wiem czy będę miała odpowiednią obrożę / szelki, a mieszkam w bloku w centrum miasta, więc konieczne jest by psiak miał od razu dobrze dopasowane akcesoria (zwłaszcza, że ostatnio jego hobby to gonienie samochodów), więc musiałabym wcześniej dokupić.[/QUOTE] jakby co, to ja mam na zbyciu obróżkę półzaciskową (tą co w podpisie), ona ma spory zakres regulacji, jeśli będzie pasować, to mogę oddać dla psiaka :) Quote
erka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Nasza sunia też jedzie, tak ze koszty podzielimy na pół. Kamilawa pisze Ci pw. Quote
erka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Pixelek zbiera na transport do dt do Warszawy! Jeszcze sporo brakuje, a jedzie już w piatek. Quote
Atomowka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Ja tez pusta już w tym miesiącu wszystkie pieniądze rozdysponowane. Ale skoro ta sunia jedzie to Pixelek musi uzbierać tylko 100 zł a chyba już 75 zł jest, więc teraz to już z górki. Quote
Bonsai Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 czerda dziękujemy! :loveu: Wszystkim innym też za zainteresowanie. :) [quote name='Atomowka']Ale skoro ta sunia jedzie to Pixelek musi uzbierać tylko 100 zł a chyba już 75 zł jest, więc teraz to już z górki. 200 zł to koszt orientacyjny, poza tym Pixel musi odwiedzić weta (a pewnie wiesz, że w W-wie zdzierają strasznie :p), coś jeść, a jak pisałam wcześniej, płynność finansowa wróci mi dopiero w przyszłym miesiącu i potrzebuję wsparcia w tym zakresie. :) Ewa fajnie, dzięki. :) Tylko czy pies się z tego nie wymsknie? Zawsze miałam do obroży półzaciskowych ograniczone zaufanie... Quote
Atomowka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Nie jasne, jeszcze dochodzą koszta karmy i weta ale jeżeli chodzi o transport to prawie już się udało. Jak będę po wypłacie wpłacę coś na Twoje konto na jedzonko, teraz nie dam rady. Bonsai mogę wiedzieć z jakiej jesteś dzielnicy? Quote
Bonsai Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Atomowka, mieszkam na Ochocie. :) Grzesiek, który zadeklarował transport, napisał: W takim razie zaklepuje piatek tylko dla Was. :) Czekam na reszte danych do transportu najlepiej z numerami telefonów. Jeśli nie uda mi się skontaktować z "Kielcami" przed czwartkiem wieczór to proszę o przekazanie wiadomości: 1. Proszę o nie karmienie psów już w czwartek wieczorem. Lekkie przegłodzenie polepsza pieskom komfort jazdy. 2. W Kielcach będę około 12:30 - 13:00 czy taka pora jest odpowiednia? 3. W Warszawie około 16:00 -17:00. Pogrubione przeze mnie, kamilawa, proszę przekaż pani Halinie tę wiadomość, a Ajlii podaj adres jaki ustalicie na odebranie Pixela i numer telefonu do osoby, która go przekaże Grześkowi. Musicie tez ustalić z dziewczynami od Bianki czy ta godzina w Kielcach jest odpowiednia. Ja piątek mam wolny, więc się dostosuję. Quote
Zdrapka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Nie dostałam konta na PW, wyślijcie, bo tylko jutro wieczorem będę mogła wpłacić, potem nie ma mnie do niedzieli włącznie i będzie po śliwkach jak rozumiem, bo transport w piatek i trzeba się rozliczyć. Quote
Bonsai Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Kontem dysponuje jedynie kamilawa, sama nawet nie znam danych... STAŁE: 20 pln - Pani Halinka 20 pln - Córka Pani Haliny -------------- razem: 40 pln Zadeklarowane wpłaty jednorazowe: Zdrapka - ? zł Havanka - 15 zł Ewa&Duffel - 10 zł czerda - 50 zł ---------------- Obecnie: ok. 75 zł Kamilawa, roześlij tym osobom PW z kontem, Atomowka też deklarowała, że w przyszłym miesiącu coś wpłaci, więc też już możesz wysłać. Quote
Ewa&Duffel Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Bonsai'] Ewa fajnie, dzięki. :) Tylko czy pies się z tego nie wymsknie? Zawsze miałam do obroży półzaciskowych ograniczone zaufanie... Bez obaw, z półzacisku dobrze wyregulowanego na pewno się nie wymsknie ;) Psiaki,które mają tendencję do wyciągania głowy z obroży, noszą właśnie tego typu obroże ;) Quote
TERESA BORCZ Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 piękny rudzielec, podajcie konto, bardzo skromnie ale się dołożę do transportu czy karmy. Quote
paulinken Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Podajcie mi na PW numer konta, postaram się coś wykombinować. Quote
Reno2001 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Hej Bonsai, widzę, że obie wpadłyśmy na taki sam pomysł, czyli DT! Ja od soboty mam 4-5 mies sunieczkę :) http://www.dogomania.pl/threads/187073-Amelka-PSIE-DZIECKO-BEZ-ŁAPKI-juz-w-DT-zbieramy-PLN-na-leczenie Trzymam kciuki za powodzenie akcji. Niestety nie dołożę się ze względu na Amelcię. Muszę miec rezerwę finansową na nią. Kciuki za relacje Piegus-Pixel. Moje suki do dziś obrażone za intuza w domu ;) Quote
Piromanka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Wydaje mi się, że wysłałam numer konta do wszystkich, którzy zaoferowali pomoc. Jeśli ktoś jeszcze chciałby wspomóc Pixelka - zgłaszać się! :-) Quote
erka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Nam odpowiada godz. wyjazdu z Kielc 12.30 -13.00. Chciałam zadzwonic do p.Grzegorza i to potwierdzić, ale nie wiem, czy p.Halina dowiezie Pixela do Kielc na tą godz. Nie mam do niej tel. , prosiłam kamilaw, , ale mi jeszcze nie odpisała. Bonsai, czy Ty podałaś p.Grzegorzowi swój adres? Quote
kamilawa Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Już wysłałam sms-a do Erki. Przepraszam, dopiero teraz jestem na kompie, co prawda koniec roku szkolnego, ale do szkoły jeszcze trzeba chodzić. Nie wiem czy Erka rozmawiała już z Panią Haliną, ja mogę teraz do niej dryndnąć i spytać się czy mogą na taką godzinę podwieźć psiaka. Aniu, dziękuję za wysłanie konta, wbić się teraz na dogo to porażka, przynajmniej u mnie... Quote
kamilawa Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Dzwoniłam do Pani Haliny - bez problemu z transportem do Kilec - w godzinie 12.30-13.00 im pasuje. Erka, gdybyś dzwoniła do Pani Haliny proszę, powiedz gdzie dokładnie zawieźć pieska ;) Bonsai - Pixelek już zmierzony, szyja - 36 cm, klatka piersiowa - 72 cm. Quote
Recommended Posts